Ted Posted August 5, 2023 Author Posted August 5, 2023 (edited) e da, i za ove drugare što su klonuli duhom. čujete i počujete!!!! znajte!!!! u najtežim vremenima duh je ono što nas održava. u najtežim okolnostima, kada opaka Vučićeva soldateska, dakelo brojnija i opremljenija, pritiska sa svih strana, pojaviće sa među partizanima neki pukovnik Šćekić, da povede u naizgled suludu akciju razbijanja obruča, potpomognut Izraelskim generalom Bibrasom i našim vojnicima iz nesvrstanih zemalja. da se sačuvamo i dovučemo do slobodne teritorije. a onda, revolucija Edited August 5, 2023 by Ted 6 1
El Patron Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Daj Lazevskog umesto Antica, vidim jos igra za Vrsac, tamo je predsednik kluba i igrac. 1
twisted Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 18 hours ago, Ted said: kako će da eksplodira broj postova ovde kada, uskoro, proradi Dukijeva paklena mašina. čeka se samo još štoper mamojeb i krilo iz pakla. a možda i još jedan u odbrani. zajeban isto, kratko ćebe, taj rad u svakom slučaju, ja odoh malo do Grčke, dok se mašina još nije upalila, a komšije žive u (lažanoj) nadi da je sve njihovo dobro došao!
Azdaja Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Moram da kažem da mi se jako dopada brat Kanute. Ljudina a zna lopte.
Azdaja Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Već sam pisao da je Antić jedan ozbiljan panj. Evo opet se potvrđuje pošto nas je već koštao dva boda. Debil debilni. 1
Kreator Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Očekivao sam više od napada jer nam je odbrana grob. Napad ako iole odigra manje od 80% nego što može mi možemo lako da izgubimo utakmicu. Pozadi bih ostavio samo golmana a Markovića na klupu. Sve bih to promenio, očajni smo pozadi. Vojvodina je bila bolja i ako ovako nastave u drugom pol. verovatno će nas i pobediti. Nathko se nije ni video, Menig klasika, glavinja, juriša i na kraju usere. Belić rizičan ali je poboljšao igru od prošle sezone. Partizana je usralo što je Sošo otišao u stečaj pa je uzeo ovu dvojicu (Kalulu i Kanute) da ne budemo baš kompletan raspad. Evo Saldanja daje gol, ajde da vidimo da li će uspeti da izvuku pobedu. Strepnja mi je dublja od nade zbog nepostojeće odbrane. Sve u svemu biće grčevita borba od 2. do 5. mesta i to pod uslovom da nabave tri normalna igrača pozadi. Ne verujem da će ovi vučićevi kriminalci bilo koga dovesti. U stvari možda i hoće ali to neće valjati, tačno znamo. I doći će kada već bude bilo + 15 pa neće niko ni gledati. Verovatno ću gledati ovu vučićevu ligu do oktobra a onda ću se fokusirati na basket. 1
J.R. Cash Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Moze se reci da je Sladanji vec pun penis odluka saigraca. Nepotrebna ispucavanja na palac Ilica i Scekica, sebicnost Severine. 2
Profesionalac Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Severina me baš ne dojmi Već drugi put ga vidim da ima problem u punom trku da zadrži pravac kretanja sa loptom. Jeziv nam je defanzivni prekid. 1
Њујоркер Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 (edited) Konacno i Menig. Zasluzio je igrama u ova dva kola. Aukurac, eve i invalida! Edited August 6, 2023 by Њујоркер
Recommended Posts