kud u maglu Simoviću Posted July 27 Posted July 27 treba da ih primoraju da ne igraju na onoj livadi, već u npr lazarevcu oh wait, darko glišić ništa onda
Ted Posted July 27 Author Posted July 27 videćemo kako će da izgledaju protiv resto njivaligaša.....protiv večitih su trokirali. da su večiti u nekoj formi, mogli su u prva dva kola da prime 15 do 20 golova igrač utakmice, a ko bi drugi, Natko.....ispalo je lepo što su nam se ovi namestili posle katastrofe u Evropi
Њујоркер Posted July 27 Posted July 27 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kakva njiva u ubu Sta si ti brte ocekivao od jbng Uba? Livada ispod sume na izlasku varosi. Valjevac sam, znam o cemu pricam. To jedinstvo u normalnoj drzavi je igralo nekad regionalnu ligu podrinja i kolubare, ligu ispod pepe zone, dve lige ispod druge lige sever, tri ispod srpske lige u kojoj je nekad igrala valjevska buducnost. A onda su dosli vadikavi. I darko glisic. 2 1
twisted Posted July 28 Posted July 28 20 hours ago, Ted said: Grimaldo za sebe kaže da se oduvek osećao kao mladi srpski igrač, voli jagnjetinu pod sačem, letuje u Polihronu, neće da plaća doplatu za klimu, pije kafu u Motelu Predejane, najveći strahovi su mu promaja i plivajući zamajac, pedere ne gotivi nikako jesi stigao na halkidiki? pijemo pivo?
Ted Posted July 28 Author Posted July 28 36 minutes ago, twisted said: jesi stigao na halkidiki? pijemo pivo? nisam na Halkidikiju.....ove godine Tasos bio na dnevnom redu, a vratio sam se prethodni vikend gledamo se kad se ti vratiš iz pečalbe 1
Tresko Posted July 28 Posted July 28 2 hours ago, Ted said: nisam na Halkidikiju.....ove godine Tasos bio na dnevnom redu, a vratio sam se prethodni vikend gledamo se kad se ti vratiš iz pečalbe Jel si pio kafu u Motelu Predejane? 1
Ted Posted July 28 Author Posted July 28 1 minute ago, Tresko said: Jel si pio kafu u Motelu Predejane? nisam brate.....nadrukao tempomat, kafa iz termosa i voziiiiii.....ko da staje i izlazi na prijatnih 39 napolju
Babu Bhatt Posted July 28 Posted July 28 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kakva njiva u ubu Totalna egzotika. Kao Peruanski kup kad Alianza Lima gostuje nekom cetvrtoligasu. 4
MiddleClass Posted July 29 Posted July 29 On 27. 7. 2024. at 21:17, Cash said: Stanoje Utegao Stanoje!
April Posted July 29 Posted July 29 On 26.7.2024. at 17:33, Ted said: ad sam već ušao u digresiju, čemu sam vrlo sklon, svi to znate, voleo bih da je Savo na klupi samo iz razloga što, u odnosu na mučenog Stanoja (a i MiIloja), zvuči i izražava se kao šef katedre srpskog jezika na Filološkom fakultetu Esi ozbiljan Pričamo o Savi Miloševiću vlasniku ograde sa fudbalskim loptama? 2
Ted Posted July 29 Author Posted July 29 3 hours ago, April said: Esi ozbiljan Pričamo o Savi Miloševiću vlasniku ograde sa fudbalskim loptama? svako ima neku slabost.....žene, kola, alkohol, sex, keš......moja je Savo 1 5
MiddleClass Posted July 30 Posted July 30 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/saldanja-kruni-status-kod-stanojevica-sta-imam-od-toga-kad-neko-da-dva-gola-a-mi-izgubimo-sa-26/488319 Ne valja mu Saldanja
sasha Posted July 30 Posted July 30 Čovek im izrazito najbolji igrač uz golmana, da li je on normalan. 1
Ted Posted July 30 Author Posted July 30 (edited) ja sam već pričao o tome, Stanoje je čovek koji ne ume precizno rečima da izrazi ono što misli. tako da generalno nikada nisi baš siguran dal pogrešno misli ili samo ne ume da iskaže rečima misao koja je, inače, na mestu. oni koji ga ne vole tumačiće na jedan način (ko je rekao Žex), oni koji ga gotive na drugi. ja mislim da naslućujem šta je suština cele njegove izjave, i da to nije ovo što je apostrofirano na portalu. ali postoji mnogo lepši i bolji način da se to kaže i da se izbegnu ovakve interpretacije zato sam i pominjao našeg dobrog Sava.....on bi znao u par rečenica da objasni šta misli Edited July 30 by Ted 2
Recommended Posts