copkillah Posted July 23 Posted July 23 Nisam video, da li je Ukrajinac dobio žuti kada je napravio penal? Pre svega zbog simuliranja? 1
Kreator Posted July 23 Posted July 23 1 minute ago, copkillah said: Nisam video, da li je Ukrajinac dobio žuti kada je napravio penal? Pre svega zbog simuliranja? Ja sam video da se sudija izvinuo ukrajincu što je svirao penal. Pravdao mu se čitav minut.
Nikodije Posted July 23 Posted July 23 Ja u životu nisam video da neko ima ovoliko prostora u protivničkih 16m
ZokiAsov Posted July 23 Posted July 23 6 minutes ago, Kreator said: Vadi Severinu napolje! I saldanju treba nam za revans
napadaj Posted July 23 Posted July 23 Kalulu daje for od 20 metara petom u skoku, ovaj priča o Šahtjoru od pre 15 godina i ne konstatuje potez
Kreator Posted July 23 Posted July 23 (edited) Gde je karton ovom ukrajincu sada???? Start s leđa. Edited July 23 by Kreator
harper lee Posted July 23 Posted July 23 (edited) 8 minutes ago, Bogotac said: Odbrana skandalozna Vezni red je izgubio kontrolu, pogotovo po bokovima, a odbrana placa ceh i zato izgleda lose, nisu Ukrajinci nista ozbiljno napravili u boksu. edit: Povlacim rec, ove dve poslednje reakcije su bile lose. Edited July 23 by harper lee
elementary Posted July 23 Posted July 23 Ima sreće Partizan sto ovi ne znaju šta će sa loptom u 16 ,stalno su sami njihovi igrači na dvadesetak metara od gola .
Kreator Posted July 23 Posted July 23 (edited) Auuu kakvi mesari ovi ukrajinci. Severina mora hitno napolje. Neće da se vraća a loš u napadu. Marš napolje! Edited July 23 by Kreator 1
Recommended Posts