Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted
On 27. 6. 2024. at 21:22, Milošica said:

Zubairu levo krilo - bonus. Dobiće srpski pasoš jer mu je Džaja deda.

Arijaga je potpisao.

Kakav je Zubairu u defanzivi? Mora da je tu bolji, jer kao napadač je totalno beskoristan u Smrdojevoj koncepciji igre. Napadači nemaju mesto u timu.

Posted
20 hours ago, Tresko said:

Kakav je Zubairu u defanzivi? Mora da je tu bolji, jer kao napadač je totalno beskoristan u Smrdojevoj koncepciji igre. Napadači nemaju mesto u timu.

jao brate smaraš više s tim pljuvanjem ser šamroka. iskuliraj se malo leba ti

• +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, Kreator said:

pa, iskreno video sam to na delu pre neki vikend na turniru u Lazarevcu. Zvezdin trener 2015. godišta prilazi roditeljima naših Libijaca (Muhamed igra za 2015, a Ubi za 2016) i kao da se slika sa Ubijem, priča roditeljima koliko su bolji uslovi u Zvezdi i kako bi voleo da sedne s njima negde u Beogradu da porazgovaraju.

A da su bolji uslovi - jesu. Lepo su obučeni, svi uniformisani, selekcija im počinje godinu dana ranije, sve je plaćeno...

Kod nas, Crno-bele bebe nemaju ni dresove, već roditelji kupuju sami, pa smo svi šareni... Niš ekspres nas doduše vozi o trošku kluba ili svom trošku, ne mogu grešim dušu. S obzirom da nam uvek fali trenera, kad se ide na turnir, najmlađe kategorije nemaju treninge, jer nema ko da ih trenira. Trener koji vodi 2018 godište radi volonterski i tako... 

Međutim, da nije sve tako crno, govore i sledeće činjenice:

1) selekcija 2013. godište imala u dva dana 18 utakmica na turniru u Zagrebu pre tri nedelje, pobedila Dinamo u polufinalu, pa Zvezdu u finalu i uzeli zlato.

2) selekcija 2015 na turniru u Lazarevcu pre dve nedelje uzela zlato pobedivši Zvezdu u finalu 4:1

3) crno-bele bebe 2016 na istom turniru u Lazarevcu uzele zlato pobedivši Zvezdu na penale 4:2, posle regularnih 6:6

Treneri su nam vrhunski. Čaki, Boban, Slaviša, Nikola, svima dati ugovore na 5 godina i odrešene ruke. 

Edited by twisted
  • +1 5
  • Hvala 1
Posted

Fudbaleri Partizana nastavljaju pripreme za predstojeću sezonu u srpskom fudbalu i na međunarodnoj sceni, a trener Partizana Aleksandar Stanojević je nakon sastavljanja tima i uvodnog dela odrađenog u Sloveniji ekipu poveo na drugi kraj Evrope. U međuvremenu su crno-beli smanjili igrački kadar koji Stanojević ima na raspolaganju, pa je sada jasno ko konkuriše za tim na premijeri nove sezone protiv Napretka u Kruševcu.

Mesta u avionu za Moskvu nije bilo za Frenka Kanutea, kojem je na taj način poručeno da potraži novu sredinu za nastavak karijere. Takođe, Stanojević nije poveo u Rusiju ni plejadu mladih igrača - u Beogradu su ostali: Vukašin Jovanović, Petar Petrović, Ognjen Ugrešić, Dimitrije Janković, Janko Jevremović i Dušan Jovanović. Milan Roganović propušta ovaj deo priprema zbog povrede, a jedini omladinac pri prvom timu je štoper Nikola Simić.

Od početka priprema klub su napustili Aranđel Stojković, Nikola Miličić, Bogdan Mirčetić i Mihajlo Petković, pa ni njih nema na spisku fudbalera koji su otputovali na "Bratski kup". Na turniru koji će igrati Dinamo iz Moskve, CSKA iz Moskve i OFK Beograd šansu da se nametnu šefu stručnog štaba Partizana imaće 24 fudbalera i trojica golmana.

Spisak igrača koji putuju u Moskvu

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić,

Odbrana: Nikola Antić, Marko Živković, Svetozar Marković, Nejtan de Medina, Mujakić Nihad, Kovačević Bojan, Nikola Simić, Aleksandar Filipović,

Vezni red: Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu, Jung Džun Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Ksander Severina, Aldo Kalulu

Napad: Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Đorđe Jovanović, Samed Baždar

Posted

Eto kad se zavrsi evropsko prvenstvo i vrate se reprezentativci iz svih zemalja, bicemo kompletni

Posted

Zar Bazdar nije prodat negde za 3 miliona?

Posted

Fale Pal Amud i Uan Tač Tu Mač.

Posted
12 hours ago, Lord Stef said:

Zar Bazdar nije prodat negde za 3 miliona?

Nije hteo da ide kod arapa, svidja mu se italija vise

Posted

Коме није преко главе фудбала има Динамо Москва - Партизан на Арени.

• +1 1
Posted

A ko nema arenu kao ja ....

• Hvala 1
Posted

Kod zubara sam.....jbg

Posted

Zubar Tasa???

Posted

Odgledao celo prvo poluvreme na 2.0 brzini na Youtube. Mislim da drugo neću gledati. Mi ne igramo ništa a dinamo je malko bolji od nas.    Sredin i napad su nam plač majke božje.

Posted
19 minutes ago, Kreator said:

Odgledao celo prvo poluvreme na 2.0 brzini na Youtube. Mislim da drugo neću gledati. Mi ne igramo ništa a dinamo je malko bolji od nas.    Sredin i napad su nam plač majke božje.

Baš hteo da pitam jel gleda neko al reko bolje da ne cackam... Rano je još se uigravamo. Pitanje je koliko možemo da se uigramo. TSC se odlično pojačao, šampion se zna. Tako da...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...