Milošica Posted June 27 Posted June 27 29 minutes ago, johan nagel said: А био је и онај Миливоје неки не знам да л’ га се сећате, није умео да центрира баш добро али је зато био брз и трчао је као луд. Дао је и неки пенал битан беше.. Možda misliš na Ćirkovića, proveri.
johan nagel Posted June 27 Posted June 27 18 minutes ago, ZokiAsov said: Bez i jednog stranca a najjaci smo bili То је зато што нам је тренер био онај ћелави нацош Препотенко. После је шиканирао и једног Фофану, није му дао да игра.
Ted Posted June 27 Author Posted June 27 2 minutes ago, BWA said: Voja Brisel joj. Inace, Stanoje će bukvalno daviti protivnike. tu ima elemenata krivičnog dela 1
johan nagel Posted June 27 Posted June 27 3 minutes ago, Milošica said: Možda misliš na Ćirkovića, proveri. Јесте то је тај, не знам само откуд он сад у Тсц-у мислио сам да је баталио.
Milošica Posted June 27 Posted June 27 3 minutes ago, johan nagel said: Јесте то је тај, не знам само откуд он сад у Тсц-у мислио сам да је баталио. Hoće da odustane, ali ne da mu žena. Svako jutro mu priča "Ajmo Milivoje". 1
ZokiAsov Posted June 27 Posted June 27 4 minutes ago, Milošica said: Hoće da odustane, ali ne da mu žena. Svako jutro mu priča "Ajmo Milivoje". Valjda svako vece
Milošica Posted June 27 Posted June 27 3 minutes ago, ZokiAsov said: Valjda svako vece Tad priča "Nemoj, Milivoje" 4
kud u maglu Simoviću Posted June 27 Posted June 27 1 hour ago, Ted said: ovaj Đakovac mi se svideo u TSC, kao pitbul taj mi najviše išao na džiber, al aituacija je daj šta daš
El Patron Posted June 27 Posted June 27 Gledam bas sad golove sa utakmice protiv Temisvara tamo i Boguna koji je igrao odlicno kad je dosao, nadimak Partizanov Montela a onda smo ga jedva uvalili negde. Nevezano za Partizan, ali steta za Temisvar imali zajebani jedno vreme, secam se da sam hvatao 2 rumunska kanala, pa sam ponekad gledao fudbal. Steaua, Rapid, Dinamo, Temisvar bili su ozbiljni u to vreme. 1/4 kupa uefa Steaua-Rapid... sad rumuni ispadaju od koga stignu u kvalifikacijama kao i mi 😁 1
Tresko Posted June 27 Posted June 27 4 hours ago, Milošica said: https://www.transfermarkt.com/zubairu-ibrahim/profil/spieler/846333 Naš novi igrač. https://www.transfermarkt.com/kervin-arriaga/profil/spieler/526050 Za ovog vođu kartela već znate... A što se Izraelca sa prošle strane tiče. Paklen igrač, bar u rangu Leonarda, ali još luđa glava. Svakako, ne verujem da će biti nešto od toga. Ovaj Ariaga je zadnji vezni, dakle moguće da dodje. Ali ovaj Zubairu je napadač, a to Smrdoju nije potrebno. On jedva čeka da ode Saldanja. Da otera sve napadače, i dovede samo zadnje vezne, zadnje vezne i ponekog centarhalfa.
Milošica Posted June 27 Posted June 27 (edited) Zubairu levo krilo - bonus. Dobiće srpski pasoš jer mu je Džaja deda. Arijaga je potpisao. Edited June 27 by Milošica 1 1
Ted Posted June 27 Author Posted June 27 SEVERININ ZEMLJAK I RUMUN IZ RAPIDA OPCIJE ZA LEVOG BEKA PARTIZANA https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/severinin-zemljak-i-rumun-iz-rapida-opcije-za-levog-beka-partizana/485771
hooyadahoo Posted June 27 Posted June 27 3 hours ago, Milošica said: Tad priča "Nemoj, Milivoje" Kad nume da centrira
twisted Posted June 28 Posted June 28 10 hours ago, Ted said: Lukač - Vulićević, Ćirković (od 68' Marković), Stanković, Volkov (od 54' Petrović) - B. Ilić, Drinčić, S. Ilić, Grbić (od 84' Luka) - Pantić, Lazović. ovo je bio tim protiv Totenhema Kakav tim strašan tim! 2
Recommended Posts