Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

59 minutes ago, Ted said:

da se ne lažemo, šanse u LŠ su nam, blago rečeno, mršave 0%. LE bila bi extra 0%, LK realnost 33%-51% zavisno od pojacanja i zreba

Ispravljeno!

Inace juce sam, najvise zbog Dinamo Kijeva, gledao kako igra Ukrajina... sjajan moderan fudbal, igraci trce probijaju znaju fudbal, pravi fudbaleri... Jermolenko igra za repku i Dinamo Kijev.... dakle cekamo Zreb za 3.kolo LE.... ako nas pogleda sreca tu ako ne onda 4.kolo LK.... mada cuo sam da se Babirlo druzi sa predstavnicima vlasti hmmmm.... 

On 19.6.2024. at 12:37, Ted said:

976. smo igrali protiv njih, izgubili dva puta po 3-0......u prvoj tekmi u gostima gubili smo 1-0, onda je Dinamov igrač dobio crveni karton u drugom poluvremenu, a mi uspeli da primimo još dva gola :D

Gledao 

Posrao nas Blohin

Što nije bilo ništa čudno jer se godinu pre toga usrao ONOM Bajernu u život

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Crni Dzaja..

Krenuh to da pišem gore, ali kao - ok Miloše, stani.

Edited by Milošica

• Author

ovaj Đakovac mi se svideo u TSC, kao pitbul

• Author

kad smo kod TSC mogao bi i onaj Lazar Ćirković, što nam je sa mamom opštio, kad god nas vidi

meni se nešto čini da je taj i bio u Partizanu ali davno.....ono kad smo sa Totenhemom igrali. mislim da je i igrao tada

Edited by Ted

Aleksandar je iz TSC i krilni napadač je, Lazar je štoper i naš bivši igrač i tipa 10 godina stariji od ovog prvog (spakovao je Kejna na JNA, pa smo mislili da je novi Savić, pa je i uprava odbila nekih par miliona od Anderlehta valjda, onda je slavno propao :D)

• Author

starim jbg.....sve mi se pomešalo :)

u svakom slučaju taj iz TSC je dobar

А био је и онај Миливоје неки не знам да л’ га се сећате, није умео да центрира баш добро али је зато био брз и трчао је као луд. Дао је и неки пенал битан беше..

Ne znam za tog ali miladin becanovic... kakav je to igrac bio. Da nam je sad jedan takav fenomen mirnije bi se pred dinamo spavalo

• Author

Lukač - Vulićević, Ćirković (od 68' Marković), Stanković, Volkov (od 54' Petrović) - B. Ilić, Drinčić, S. Ilić, Grbić (od 84' Luka) - Pantić, Lazović.

ovo je bio tim protiv Totenhema

1 minute ago, Ted said:

Lukač - Vulićević, Ćirković (od 68' Marković), Stanković, Volkov (od 54' Petrović) - B. Ilić, Drinčić, S. Ilić, Grbić (od 84' Luka) - Pantić, Lazović.

ovo je bio tim protiv Totenhema

Bez i jednog stranca a najjaci smo bili

Voja Brisel joj.

Inace, Stanoje će bukvalno daviti protivnike.

Edited by BWA

Guest
This topic is now closed to further replies.