Jimmy Kowalski Posted June 19 Posted June 19 44 minutes ago, Ted said: neće biti navijača ni u Bgd, odrađujemo kaznu......možda budu deca Sto je zapravo odlicno, posto bi zbog podrske braci Rusima i Putinu popili novu kaznu.. 3
Profesionalac Posted June 19 Posted June 19 Kad tatkovi obuku decu, pa dobiješ punu tribinu momčića u Z majicama 3
Milošica Posted June 20 Posted June 20 Nihad Mujakić u Partizanu. Rekao bih da davno nismo imali ozbiljnijeg štopera, a da nije iz naše škole. 1
Ted Posted June 20 Author Posted June 20 Nihad i Sveta stoperi.......sad da vidimo bekove mogu Ridiger i Ta da budu stoperi, ako duva levo i desno, piši propalo u svakom slučaju pozdravljam akviziciju, samo napred, puno toga još nedostaje 1
El Patron Posted June 20 Posted June 20 (edited) Mislim da ce vratiti Urosevica a desno bi trebalo Roganovic da igra kao bonus. Edited June 20 by El Patron 2
Tresko Posted June 21 Posted June 21 Smrdoje se priprema za njegovu čuvenu taktiku 6-4-0 ili 5-2-2-1 gde se lopta odpozadi duriše na protivničku polovinu gde je jedan sam napadač, pa ako on može nešto da uradi, ok, ako ne, igra se na 0-0, i da protivnik umre od dosade. Daj samo zadnje vezne i centarhalfove.
Filozof manijak Posted June 21 Posted June 21 Hehehe, zaboravio sam na Treskovu ljubav prema ser Šamroku. Biće ovo zanimljiva sezona za čitanje topika 2 4
Ted Posted June 21 Author Posted June 21 3 hours ago, Filozof manijak said: Hehehe, zaboravio sam na Treskovu ljubav prema ser Šamroku. Biće ovo zanimljiva sezona za čitanje topika još da se vrati Ivanović, a.k.a Buzda......i imamo spektakl 1
Eleniko Posted June 21 Posted June 21 opušteno prolazite uz skandiranje vladimir putin i pevanje čović vesna jebe se ko besna vučića ni ne morate da pominjete 1
ZokiAsov Posted June 21 Posted June 21 2 minutes ago, El Patron said: Kervin Arijaga zadnji vezni iz Minesote novo pojacanje Iz minesote? To je za kosarkasi topik 1 3
assignment Posted June 21 Posted June 21 Kako vi grobari gledate na povratak Stanojevica? Jel to neki korak ka tom oslobodjenju? 1
Filozof manijak Posted June 21 Posted June 21 Ne, obično produžavanje agonije. Džabe i Klopp da dođe, dok je ove uprave nema nam boljitka. 1
Ted Posted June 21 Author Posted June 21 PARTIZAN DOVODI REPREZENTATIVCA HONDURASA ZA 500.000 DOLARA https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dovodi-reprezentativca-hondurasa-za-500000-dolara/485271 zadnji vezni je u pitanju
Recommended Posts