Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, VoodooDerina said:

Za nedelju dana je žreb, Fenerbahče ili Dinamo Kijev.

Zaista ne bih voleo da vidim na šta bi ličilo sve oko utakmice sa Ukrajincima.

Mi smo iovako kažnjeni koliko se sećam. Daj te Ukrajince kad već nema publike.

Posted

da kažnjeni smo.....mi smo bili kažnjeni i kad su deca bila, ne sećam se zbog čega......da se skupe monahinje na tribini, opet bi popili kaznu

Posted (edited)
On 9. 6. 2024. at 12:25, gone fishing said:

samo nam još familija babović fali, šta reći o povratniku na klupu florianu šamrokoviću, njegov cv najbolje oslikava šta možemo očekivati od vučićevog sabotera što bi rekao žex :happy:

realno, jedina sezona kada smo bili u igri za titulu, posle Marka NIkolića, jeste bila sezona sa Stanojem

mnogo šta imam da zamerim u vezi te sezone, ali to ne znači da će podrška da izostane, barem sa moje strane, a svakako neću avansno da ga kritikujem

u odnosu na nekoliko prethodnih rešenja je doktor fudbalske strategije i trenerski mag

Edited by Ted
Posted

Gledam snimke, ozbiljna masa bila na protestu.

• +1 1
Posted

Izgleda da zapravo nije i da svi snimci zapravo samo imaju dobar ugao. :lolol:

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Онако, тешко је проценити, у сваком случају не нека спектакуларна бројка али солидна с обзиром на све околности. Говорио је ДВ и било је озбиљног прозивања АВ наравно из масе, отприлике једино вредно помена.

Posted

Vidim Vesna Čović aktuelna i na fudbalu

Posted

žreb je u 12.....saznajemo prvog protivnika Fener ili Kijev

Posted

dinamo kijev - fkp

Posted

Dinamo Kijev - Partizan

prva tekma 23/24 jul u gostima (verovatno negde u Poljskoj)

druga tekma 30/31 jul kući

Posted

To ce ser samrok da prepisa najlaganije

• +1 2
Posted

bolja opcija nego fener, sigurno.

samo da se nadamo da će biti zabranjena navijačka ekskurzija u poljsku , za zaključan jna na revanšu smo se srećom već sami pobrinuli

• +1 3
Posted

neće biti navijača ni u Bgd, odrađujemo kaznu......možda budu deca

Posted (edited)

1976. smo igrali protiv njih, izgubili dva puta po 3-0......u prvoj tekmi u gostima gubili smo 1-0, onda je Dinamov igrač dobio crveni karton u drugom poluvremenu, a mi uspeli da primimo još dva gola :D

poslednja je bila ona u Beogradu u LE, kad smo vodili 2-0 na poluvremenu i uspeli da izgubimo 3-2.......tamo smo valjda izgubili 4-1

oni su sada slabiji rival i u odnosu na 1976. i 2017. godinu......ali to ne znači puno pošto smo i mi. a i radimo ribilding par nedelja pre prve tekme

kad budemo videli konture tima, znaćemo na čemu smo 

Edited by Ted
Posted

treći put ćemo ih ugostiti bez naše publike na JNA. prvi put 76te na marakani,  pre nekoliko godina kao i sada zbog navijačkih izgreda pred praznim JNA

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...