Ted Posted June 6 Author Posted June 6 ako je deo nekih širih promena, onda ok. ako nije, onda džaba za razliku od Nađa, radi se ipak o treneru......tako da je razlika nebo i zemlja u smislu struke i iskustva ja se samo nadam da neće da napravi grešku kao prošli put, kada je tim nakrcao veteranima i našom decom, pa smo na kraju ostali i bez rezultata i bez igrača koga bi mogao da prodaš
Ted Posted June 6 Author Posted June 6 3 minutes ago, Ayatollah said: Zar nemate zabranu dovođenja novih igrača od FIFA-e? ako je tačno da smo doveli igrača, onda očigledno da zabrana ili nije aktivirana ili je ukinuta, što bi značilo da je dug izmiren. ne vidim drugo objašnjenje
Jimmy Kowalski Posted June 6 Posted June 6 Valjda mozes da dovedes koga hoces, ali ne mozes da registrujes za ino takmicenja dok ne platis dug.
Ted Posted June 6 Author Posted June 6 (edited) u informaciji koja je bila okačena stajalo je zabrana registracije, ne zabrana registracije za ino takmičenja. izvornu odluku nisam video da bih mogao da vidim šta piše koliko se sećam, kada je Čelzi imao zabranu, pre nekoliko godina, to se odnosilo na nacionalno i međunarodna takmičenja, a izuzeti su bili valjda mladi igrači, ono u19 sa područja VB Edited June 6 by Ted
Kreator Posted June 6 Posted June 6 https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/29072/cuveni-biznismen-stize-u-partizan/vest @El Patron će sigurno biti srećan. Ok, i ja sam ZA samo da se sklone Vazura i Vučela. 1 2
johan nagel Posted June 6 Posted June 6 Само што Вазура не планира да се склони, тај би пре бубрег дао него своју позицију у Партизану.
El Patron Posted June 6 Posted June 6 37 minutes ago, BlackGeorge said: https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/29072/cuveni-biznismen-stize-u-partizan/vest @El Patron će sigurno biti srećan. Ok, i ja sam ZA samo da se sklone Vazura i Vučela. Samo ako Stefan Babinjo preuzme mesto Ivice Kralja 2 1
Kreator Posted June 6 Posted June 6 1 hour ago, El Patron said: Samo ako Stefan Babinjo preuzme mesto Ivice Kralja Ma kakav Kralj. Taj dobija šut u guzu u roku od odmah ako dođe Babović senior.
mozzer Posted June 7 Posted June 7 9 hours ago, Ayatollah said: Zar nemate zabranu dovođenja novih igrača od FIFA-e? Uslovno, placanje Asanu, verovatno je vec placeno
BWA Posted June 7 Posted June 7 9 hours ago, BlackGeorge said: https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/29072/cuveni-biznismen-stize-u-partizan/vest @El Patron će sigurno biti srećan. Ok, i ja sam ZA samo da se sklone Vazura i Vučela. Odlično! Uz uslov da i Stefan dobije neku funkciju.
twisted Posted June 7 Posted June 7 10 hours ago, ZokiAsov said: Imamo. Ali mozemo da vratimo lazara markovica i jojica. Oni se ne racunaju u igrace Kaži šta hoćeš, ali Marković je doveo sina na trening podno južne tribine neki dan. 10 hours ago, Ted said: ako je tačno da smo doveli igrača, onda očigledno da zabrana ili nije aktivirana ili je ukinuta, što bi značilo da je dug izmiren. ne vidim drugo objašnjenje jedno je dogovor sa igračem a drugo je licenciranje za neko takmičenje 1
kud u maglu Simoviću Posted June 7 Posted June 7 50 minutes ago, BWA said: Odlično! Uz uslov da i Stefan dobije neku funkciju. zar stefan nije u fmptm?
mozzer Posted June 7 Posted June 7 (edited) Eto, bilo je potrebno samo da Ted ne otvori novu temu pa da krene nova Zlatna Era FKP.... Vazura koliko sam cuo ostaje, dug je 50m (kazu da su komsije trocifrene).. Neka ga SER-a... Fratelo i Babinjo sta reci... Srbija zemlja cuda... neka, Rokenrol je to, moze Slazem se sa Patronom mora Babinjo u Klub Edited June 7 by mozzer
El Patron Posted June 7 Posted June 7 Pise neki kao obavesten (drzi neku insta stranicu) da je Maras blizu potpisa i da hoce Bogosavca i Milosavljevica iz Tsc. Ne bih preneo, moguce da je i cista glupost, ali sam video da je prvi napisao pre 4-5 dana za Stanojevica. 2
Recommended Posts