Azdaja Posted May 29 Posted May 29 Kad su videli da je Lola trener trgnuli su se Sale Ilić i ekipa, pa se navodno sprema velika akcija za spas voljenog Partizana. Nadam se da ih neće kupiti sve. Ovo je poslednja nada.
ZokiAsov Posted May 29 Posted May 29 Je l spominju Zecevica negde? Nadlezni organi... tja to mu dodje ko ono cigansko: drzavoooo...
SNARC Posted May 29 Posted May 29 Mijatovic nema neku zelju da se petlja u sve ovo ovde..Jokan izgleda, isto
Nikodije Posted May 29 Posted May 29 kolovodja raskrinkan Prema saznanjima kluba, bivši igrač FK ''Partizan'' Đorđe Tomić (koji je u javnosti poznat po svojim istupima i stavovima prema aktuelnom rukovodstvu, a koji su usmereni na unošenje nemira i razdora među svima koji vole Partizan) jedan je od inicijatora i kreatora apela, sa očiglednom željom da vaninstitucionalno i mimo Statuta kluba inicira nekakve promene. Javnost treba da zna da je isti Đorđe Tomić već bio angažovan u FK ''Partizan'' pre više od decenije, ali je na radnom mestu proveo ukupno 3 dana, samovoljno ga napustivši sa obrazloženjem da rad u omladinskoj školi kluba ''nije za njega''.
ZokiAsov Posted May 29 Posted May 29 36 minutes ago, SNARC said: Mijatovic nema neku zelju da se petlja u sve ovo ovde..Jokan izgleda, isto Kako odgovor nije dobio, Petrić je sa velikom grupom zvučnih imena, finansijski nezavisnih, otkazao učešće u svemu tome, ali mu se ime našlo na prvom spisku Apela, te je intervenisao baš kao i Zoran Bata Mirković, Slaviša Jokanović, Predrag Mijatović, Ivica Iliev, Veljko Paunović, Mladen Krstajić, Savo Milošević, Miroslav Đukić, Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Danko Lazović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević, Slađan Šćepović, Ivan Tomić, Ljubinko Drulović, Nikola Damjanac, Igor Duljaj, dok Stevana Jovetića i Stefana Savića nije ni zanimala cela priča...
El Patron Posted May 29 Posted May 29 Jbg nazalost duplo su jaca imena ovih koji su na tom Petricevom spisku. Ovi sa juga realno nece da reaguje i otera upravu, to su dokazali neuspesnim bojkotom domacih utakmica koji valjda jos traje. 1
johan nagel Posted May 29 Posted May 29 Једино природно и гробарски је да се и бивши играчи поделе у неколико фракција, не видим да било шта друго има смисла.. 6 3
Milošica Posted May 29 Posted May 29 (edited) 8 minutes ago, El Patron said: Jbg nazalost duplo su jaca imena ovih koji su na tom Petricevom spisku. Ovi sa juga realno nece da reaguje i otera upravu, to su dokazali neuspesnim bojkotom domacih utakmica koji valjda jos traje. Ne znam kakav je Mijat sa Zecom, ali je Žeks Pantić valjda dobar i sa jednim i sa drugim Edited May 29 by Milošica
El Patron Posted May 29 Posted May 29 (edited) A vidim da su se i Scepovici podelili matori nije a sinovi jesu Inace jutros je i Bosancic najavio potpis Edited May 29 by El Patron
ZokiAsov Posted May 29 Posted May 29 17 minutes ago, Milošica said: Ne znam kakav je Mijat sa Zecom, ali je Žeks Pantić valjda dobar i sa jednim i sa drugim Ne znam za Mijata al Petric je vise nego solidan
Milošica Posted May 29 Posted May 29 (edited) 1 minute ago, ZokiAsov said: Ne znam za Mijata al Petric je vise nego solidan Petrić svakako. Mogao je biti i moj deda, samo da je hteo Edited May 29 by Milošica
Ted Posted May 29 Author Posted May 29 5 hours ago, Nikodije said: kolovodja raskrinkan Prema saznanjima kluba, bivši igrač FK ''Partizan'' Đorđe Tomić (koji je u javnosti poznat po svojim istupima i stavovima prema aktuelnom rukovodstvu, a koji su usmereni na unošenje nemira i razdora među svima koji vole Partizan) jedan je od inicijatora i kreatora apela, sa očiglednom željom da vaninstitucionalno i mimo Statuta kluba inicira nekakve promene. Javnost treba da zna da je isti Đorđe Tomić već bio angažovan u FK ''Partizan'' pre više od decenije, ali je na radnom mestu proveo ukupno 3 dana, samovoljno ga napustivši sa obrazloženjem da rad u omladinskoj školi kluba ''nije za njega''. kamo sreće da su V i V proveli samo 3 dana u klubu ovako, posle skoro decenije, prva stvar koji bilo ko mora da uradi kada dođe jeste da formira komisiju za utvrđivanje visine materijalne štete. pa ako se ne zanesvesti, da idemo dalje o moralnoj šteti i ugledu kluba da ne pričam 2
April Posted May 31 Posted May 31 On 28.5.2024. at 14:03, *edited by mod said: Lola Smiljanić trener omladinske škole... Ako me sećanje dobro služi, Lola i Albert su rođaci preko žene? Doduše, Lola je mnogima rođak... 1
Recommended Posts