Azdaja Posted March 13 Posted March 13 Ovo je toliko Partizan.. Prva tekma posle derbija, prvi na tabeli, dodje publika, i jebi ga.... 2
Ted Posted March 13 Author Posted March 13 žao mi je što ovolike šanse ne iskoristismo što se titule tiče, ni u jednom trenutku u toku sezone nisam mislio da možemo da je osvojimo, pa se tu ništa ne menja 3 1
gone fishing Posted March 13 Posted March 13 jbg saldanja je pola tima, umesto da ga nafiluju injekcijama i spreme makar za zadnjih pola sata, pekarski šegrt je rešio da ga može odmarati, sada ga ne mora uvoditi do playoff-a, neka nastavi da forsira kilavog baždara kome treba deset zicera da ubaci loptu u mrežu, možda proradi pa ga prodaju na leto da prestane da nam tanji živce
ZokiAsov Posted March 13 Posted March 13 4 penala su nam ukrali majke im ga nabijem bezobrazne. I to samo ovih zadnjih dvaes minuta sto gledam. Sigurno je bilo jos toliko... 1 5 1
Ted Posted March 13 Author Posted March 13 sudija jeste bio skandalozan, ali ništa to ne bi značilo da smo iskoristili bar pola ovih šansi iz drugog poluvremena 1
Milošica Posted March 13 Posted March 13 (edited) Setite se komentara posle onog meča jesenas gde su nam suđena dva penala. PPP Grobari gospoda(ja tad bio i najmanji). Bila je lepa avantura ove sezone, ali kraj je očekivan. Edited March 13 by Milošica 1 1 1
johan nagel Posted March 13 Posted March 13 (edited) Ал пази што немају времена за изјаве морају да се укључе седам минута раније на циганску текму. Edited March 13 by johan nagel 2 3
Ted Posted March 13 Author Posted March 13 4 minutes ago, Milošica said: Setite se komentara posle onog meča jesenas gde su nam suđena dva penala. PPP Grobari gospoda(ja tad bio i najmanji). Bila je lepa avantura ove sezone, ali kraj je očekivan. kakav kraj? mora da se dobije u Lučanima, ne sme sada da bude neki raspad sistema. možda ne možemo da osvojimo titulu, al možemo da im zagorčamo do kraja. a drugo mesto se ne sme dovoditi u pitanje
Milošica Posted March 13 Posted March 13 (edited) Just now, Ted said: kakav kraj? mora da se dobije u Lučanima, ne sme sada da bude neki raspad sistema. možda ne možemo da osvojimo titulu, al možemo da im zagorčamo do kraja. a drugo mesto se ne sme dovoditi u pitanje Odradiće to sa mentalne Duki koliko se može, ali ovo je kraj jedan kroz jedan jbg Edited March 13 by Milošica 1
Ted Posted March 13 Author Posted March 13 kraj čega? mislim, titula nije bila realna ni u jednom trenutku. mi čekamo kraj ove uprave, pošto će to biti trenutak kad možemo ponovo da razmišljamo o nekim većim stvarima. Dukiju i igračima kapa dole za ovo do sada, umesto raspada ipak gledamo fudbal, tu smo, borimo se. samo ne sme da se ponovi raspad od prošlog proleća 1 1
Milošica Posted March 13 Posted March 13 2 minutes ago, Ted said: kraj čega? mislim, titula nije bila realna ni u jednom trenutku. Pa i napisao sam da je kraj očekivan, ali jbg, uvek postoji ta iskra nade A Dukiju i igračima svakako kapa dole.
mozzer Posted March 13 Posted March 13 3 minutes ago, Ted said: kraj čega? mislim, titula nije bila realna ni u jednom trenutku. mi čekamo kraj ove uprave, pošto će to biti trenutak kad možemo ponovo da razmišljamo o nekim većim stvarima. Dukiju i igračima kapa dole za ovo do sada, umesto raspada ipak gledamo fudbal, tu smo, borimo se. samo ne sme da se ponovi raspad od prošlog proleća Po MILIONITI put - ako govoris o Upravi ove kvazidrzavice u pravu si - ako govoris o upravi FKP zavaravas se.... ali svako ima svoj rokenrol Jos jednom ljubim sebe u rucicu sto sam prestao da pratim ovu bolestinu slinavih radikalskih g..... Enjoy Life 1 1
ZokiAsov Posted March 13 Posted March 13 Neka ruska pijandura otpustila vladu ivica. Treba ga pojuriti. On bi cigane samleo, pojeo i iskenjao 2 1
sigurnost Posted March 13 Posted March 13 25 minutes ago, ZokiAsov said: 4 penala su nam ukrali majke im ga nabijem bezobrazne. I to samo ovih zadnjih dvaes minuta sto gledam. Sigurno je bilo jos toliko... Penala ili slobodnih bacanja? 3
Recommended Posts