Azdaja Posted March 9 Posted March 9 Kako je otkinuo stativu ahaha mislio sam da će da je izbije iz terena. Kohonesi, treba izdržati ovo. 5
Sandens Posted March 9 Posted March 9 2 minutes ago, Milošica said: Komentarišu suđenje na svojoj temi hahahhahahhaha Inače nevezano za to su nas uništili, ali kapa dole našim momcima na borbi. Koliko mi je drag Svetozar Šteta što večito ima neku klimavu odbranu oko sebe. đon obraz, moj milošice. 8
Tresko Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, Azdaja said: Kako je otkinuo stativu ahaha mislio sam da će da je izbije iz terena. Kohonesi, treba izdržati ovo. Kako se najebavao majke zadnjih 5 minuta Sveta šteta sudiji, rekao mu je jebem ti mater bar jedno 10 puta, čak je i ono puuuu, pljunuo ka njemu. Mislio sam da će nakon što je svirao kraj da ga nabode. 2 1 1
ZokiAsov Posted March 9 Posted March 9 Skoro nije bilo ovako gadno sudjenje i navlacenje. Dobro nije da sam iznenadjen kad su ovog nesrecnika sto je sudio ukupno 14 utakmica najviseg ranga od negde dovukli. Terzini galaktikosi su se zesce ispromasivali, ali to je zato sto su nemaci pojma. Nisam zadovoljan rezultatom, trebalo je da uzmemo ovo, i verovatno bi im ga stavili iz kontre da ona baraba nije na pravdi boga iskljucila nasu severinu 7
Popular Post napadaj Posted March 9 Popular Post Posted March 9 Na stadionu do jaja zezanje, nikad više stoke grobarske. 9 2 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 9 Posted March 9 2 minutes ago, napadaj said: Na stadionu do jaja zezanje, nikad više stoke grobarske. samo su se oni čuli, dok su regleri bili na -6db 1
napadaj Posted March 9 Posted March 9 Uputili smo prikladne pozdrave vrhu države. "Državo, pederu" najlepši slogan. 5
kud u maglu Simoviću Posted March 9 Posted March 9 Just now, napadaj said: Uputili smo prikladne pozdrave vrhu države. i oni su imali poruku, doduše filosofsku “manje priče, više dela…..kosovo….tra, la, la” on topik da je ostao brt zahid lagano bi ih rešili 2
napadaj Posted March 9 Posted March 9 Ma oni se nisu čuli, imali su onaj kineski vatromet za izborne sletove i toliko od njih. 3 3
copkillah Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, Milošica said: Vidi ti gada Spajića šta izjavljuje. Butthurt je, plus nume bolje jbg 1 1
Popular Post Godfrey Posted March 9 Popular Post Posted March 9 (edited) 1 hour ago, twisted said: ŠTA SAM BRE REKAO ZA KVOTU?! Ništa nam ti nisi rek'o.. Edited March 9 by Godfrey 12
El Patron Posted March 9 Posted March 9 Nikad ne igram na utakmice Partizana , ali sam danas uplatio 2&3+. Puko ali ne zalim. Uplatio sam samo zato sto sam isto odigrao za onaj 1-3 derbi sa Leonardom tad sam bio 100% ubedjen u pobedu Partizana... Bitan bod uz dosta srece i zestoku kradju, svaki kontakt sviran od pocetka, njima skoro nista. 3
Tresko Posted March 9 Posted March 9 Jao, i onaj što ga zovu srpski murinjo a koji je trener nigde isto parastos na areni "ćeraćemo se još"
Recommended Posts