Filozof manijak Posted March 8 Posted March 8 Svašta se može reći o Šešeljetuu, alu mora mu se priznati da ima tu supermoć da naziva stvari, ljude & pojave pravim imenom. Spoiler 5
Azdaja Posted March 8 Posted March 8 28 minutes ago, Eleniko said: ne zaboravimo pored navedenih i ovog Kad će novi album Rasta? Neki novi Kawasaki možda Sirtaki?
copkillah Posted March 8 Posted March 8 41 minutes ago, Milošica said: Eleniko je Rasta to bi bio veliki napredak 7
Milošica Posted March 8 Posted March 8 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: (k)rasta je brt grobar I Eleniko je 1 3 1
kud u maglu Simoviću Posted March 8 Posted March 8 nemoj ko boga te molim, ako već trebamo da usvojimo nekoga neka to bude nikodije 1 5
Shaq Posted March 8 Posted March 8 49 minutes ago, Filozof manijak said: Svašta se može reći o Šešeljetuu, alu mora mu se priznati da ima tu supermoć da naziva stvari, ljude & pojave pravim imenom. Hide contents 2
Ted Posted March 8 Author Posted March 8 3 hours ago, Eleniko said: a jel voliš da pevaš kurva umire kurva gasi se a sad adio, a sad adio 1 1
napadaj Posted March 8 Posted March 8 Ja bih sad okačio jednu osmomartovsku čestitku, ali će da me banuju na tri godine ako to uradim Znate svakako na šta mislim 2 5
Popular Post twisted Posted March 9 Popular Post Posted March 9 15 hours ago, Filozof manijak said: jedna prikladno sećanje na 8.mart iz prošlog milenijuma Sećam se, pobegli iz škole, na stadionu ludnica, na jugu nema gde igla da padne... posle trećeg gola, kreće pesma: ci ga ni ma srećan osmi mart, srećan osmi mart. sad se ne sećam da li sam bio gola voda od kiše ili od znoja, ali se sećam da sam natopljen došao kući. nije me mrzelo da nađem kartu sa utakmice 10 5
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 kakav vam je ovo grb? ja znam da je sps u naletu nekog ludila menjao grb kkp, al nisam znao da je i fkp bio u toj fazi
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nemoj ko boga te molim, ako već trebamo da usvojimo nekoga neka to bude nikodije Nemoj da me trigeruješ 1
johan nagel Posted March 9 Posted March 9 Фурао се тај грб на картама редовно током осмдесетих и деведесетих.
Recommended Posts