Milošica Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 (edited) 2 minutes ago, napadaj said: Kad je derbi u rupi? 9. mart Neka me neko kvotuje pošto napadaj ne vidi. Edited February 17, 2024 by Milošica
Azdaja Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Devetog Marta kaže Milošica da te voli. @napadaj
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2024 Popular Post Posted February 17, 2024 predivno veče na stadionu jenea. posle klasičnog superligaškoh poluvremena i relativno srećnih 2:0 sledi spektakl od utakmice i vatromet golova. zahid tatko posle tatka, kalulu 👌🏻, bogu hvala na kovačeviću pa sani boy-a nećemo više gledati. oba penala kao suza čisti kao i crveni(drugi žuti) za onog mesara goh i kastiljo odlične akvizicije, tehnički potkovani, brzi i sa i bez lopte, ne libe se duel igre. melem za oči za razliku od proizvoda batađorinih fudbalskih stvaralaca sve je bilo za 5 i da, veliki pozdrav za gospodina iz metkovića 13 3
Popular Post twisted Posted February 19, 2024 Popular Post Posted February 19, 2024 Lepo veče sinoć u Solunu na derbiju PAOK - Olimpijakos. Paok troma pešadija, Oly laka konjica. Navatali ih boljnu tehničku potkovanost individualaca. U 80tom minutu bilo 1:2, na kraju 1:4. Paok taktički poražen, a za levog beka crnčugu, Antić dođe Bog fudbala. Mislim da bi Partizan mogao da igra sa oba ova tima da se ne postidi. Paokara exo trela... 12
kud u maglu Simoviću Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 bez saldanje i nikolića u surdulaji da vidimo šta će skuvati duki i bruno
johan nagel Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Шанса за Баждара да упропасти још једну шансу или за малог Јовановића да заблиста.. Капирам да ће пре овај први. 1
ZokiAsov Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Ja bi stavio goha u spic, samo se bojim da ga ne ubiju surudulcani onako malenog
kud u maglu Simoviću Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 goh na krilo da jezdi uz vrlu dok se ne pokvari, a u špic severinu
johan nagel Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Гох да прескочи Сурдулају, превелики је то културолошки шок. Још кад види онај стадион упашће у депресију. 2 6
Ted Posted February 20, 2024 Author Posted February 20, 2024 ja bih stavio Saničanina u špic. kao iznenađenje za protivnika i kako testiranje mogućnosti da se radi o napadaču zarobljenom u telu štopera. pošto mu je igra glavom jača strana, gađati ga u glavu, nikako u noge. opet, ako i dobije u noge pa zabrlja nešto, nije strašno, ima još 80-90 metara do našeg gola. golove ima ko da postigne, tu su Kastiljo, Goh, Zahid, Natko, Severina, Kalulu, Baždar, Trifunović itd.....neko će već da metne ako Sani zabaguje 1
Recommended Posts