Milošica Posted February 17 Posted February 17 (edited) 2 minutes ago, napadaj said: Kad je derbi u rupi? 9. mart Neka me neko kvotuje pošto napadaj ne vidi. Edited February 17 by Milošica
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 17 Popular Post Posted February 17 predivno veče na stadionu jenea. posle klasičnog superligaškoh poluvremena i relativno srećnih 2:0 sledi spektakl od utakmice i vatromet golova. zahid tatko posle tatka, kalulu 👌🏻, bogu hvala na kovačeviću pa sani boy-a nećemo više gledati. oba penala kao suza čisti kao i crveni(drugi žuti) za onog mesara goh i kastiljo odlične akvizicije, tehnički potkovani, brzi i sa i bez lopte, ne libe se duel igre. melem za oči za razliku od proizvoda batađorinih fudbalskih stvaralaca sve je bilo za 5 i da, veliki pozdrav za gospodina iz metkovića 13 3
Popular Post twisted Posted February 19 Popular Post Posted February 19 Lepo veče sinoć u Solunu na derbiju PAOK - Olimpijakos. Paok troma pešadija, Oly laka konjica. Navatali ih boljnu tehničku potkovanost individualaca. U 80tom minutu bilo 1:2, na kraju 1:4. Paok taktički poražen, a za levog beka crnčugu, Antić dođe Bog fudbala. Mislim da bi Partizan mogao da igra sa oba ova tima da se ne postidi. Paokara exo trela... 12
kud u maglu Simoviću Posted February 19 Posted February 19 bez saldanje i nikolića u surdulaji da vidimo šta će skuvati duki i bruno
johan nagel Posted February 19 Posted February 19 Шанса за Баждара да упропасти још једну шансу или за малог Јовановића да заблиста.. Капирам да ће пре овај први. 1
ZokiAsov Posted February 19 Posted February 19 Ja bi stavio goha u spic, samo se bojim da ga ne ubiju surudulcani onako malenog
kud u maglu Simoviću Posted February 19 Posted February 19 goh na krilo da jezdi uz vrlu dok se ne pokvari, a u špic severinu
johan nagel Posted February 19 Posted February 19 Гох да прескочи Сурдулају, превелики је то културолошки шок. Још кад види онај стадион упашће у депресију. 2 6
Ted Posted February 20 Author Posted February 20 ja bih stavio Saničanina u špic. kao iznenađenje za protivnika i kako testiranje mogućnosti da se radi o napadaču zarobljenom u telu štopera. pošto mu je igra glavom jača strana, gađati ga u glavu, nikako u noge. opet, ako i dobije u noge pa zabrlja nešto, nije strašno, ima još 80-90 metara do našeg gola. golove ima ko da postigne, tu su Kastiljo, Goh, Zahid, Natko, Severina, Kalulu, Baždar, Trifunović itd.....neko će već da metne ako Sani zabaguje 1
Recommended Posts