Lord Stef Posted February 10 Posted February 10 Kakav joga bonito gol, jedini fudbalski potez za sad na utakmici 1
Lord Stef Posted February 10 Posted February 10 Naravno, zasto bismo mirno priveli utkamicu kraju, to je za sise. 2
*edited by mod Posted February 10 Posted February 10 2 hours ago, ZokiAsov said: Ahahahaha de medinu ujeo ker ne moze da igra To je naš Aron Gordon! 2
Milošica Posted February 10 Posted February 10 Bravo. Sa igračem manjem, po ovoj njivi, bitna su samo tri boda. 1
Ted Posted February 10 Author Posted February 10 bravo momci, bravoooo!!!!!! očekivano teška utakmica, po užasnom terenu. koštaju i ove pripreme na koje smo silom naterani na Kipar Ovusu se vidno mučio sa kontrolom lopte, ne krivim ga......nisu ovde uslovi bili takvi da bi se očekivao pravi fudbal. sve da su istrčali Arsenal i Siti 2
Popular Post Ted Posted February 10 Author Popular Post Posted February 10 Duljaj......Ljudi lete na Mars, a mi ne možemo da obezbedimo uslove za normalan fudbal 11
*edited by mod Posted February 10 Posted February 10 2 minutes ago, Milošica said: Bravo. Sa igračem manjem, po ovoj njivi, bitna su samo tri boda. Partizan i Javor. Svima je jasno kako se to završava. Nije ni važno koji je sport. 1 3
Tresko Posted February 10 Posted February 10 Krenuli su bogami žestoko. Odmah na prvoj utakmici specijalac za sudjenje. Dobro da niko nije teže povredjen. Javor je trebao da igra još od prvog poluvremena sa 2-3 igrača manje, no na kraju Partizan sa igračem manje, i to je drugi žuti karton dao onom mentaboliku a da uopšte nije pipnuo onog igrača koji se samo bacio. Ja sam očekivao neki penal za Javor, svirnuo bi ga sigurno da je imao priliku. Ovako samo par razbijenih glava i 3 boda. Da vidimo šta spremaju za sledeću utakmicu. 6 3
Recommended Posts