Ted Posted February 10 Author Posted February 10 ono čega smo se plašili, užasno vreme, sneg, led i slično, neće biti faktor. to ne znači da je teren u dobrom stanju, iznenadio bih se da jeste, ali trebalo bi da ne bude jeziv koliko smo očekivali 1
Shaq Posted February 10 Posted February 10 nisam ispratio jel drzava dopustila da budete prvi, vidim da ste aktivni.. ili se ceka krajnji ishod pa onda da se teoretise™.. pitam za druga?
ubibobi Posted February 10 Posted February 10 (edited) 2 minutes ago, Ted said: kažu drugaru da ga duva A mogu i duo oral da odrade Edited February 10 by ubibobi 2 1
Ted Posted February 10 Author Posted February 10 ja sam očekivao da je taj Medina fajter bre.....da bi on psa uzujedao
Shaq Posted February 10 Posted February 10 (edited) 13 minutes ago, Ted said: kažu drugaru da ga duva 11 minutes ago, ubibobi said: A mogu i duo oral da odrade kae drugar da mozete samo da mu se sagnete i to u duetu.. Edited February 10 by Shaq
ubibobi Posted February 10 Posted February 10 Jel to onaj fazon..govno si..ne ti si govno Ne čudi da si toliko inventivan
Shaq Posted February 10 Posted February 10 2 minutes ago, ubibobi said: Jel to onaj fazon..govno si..ne ti si govno Ne čudi da si toliko inventivan ja sam lepo pitao, a posto ste vi dzukacki odgovorili, nisam sisa kao vecina odavde da riportujem, vec sam vratio istom merom.. 1
Ted Posted February 10 Author Posted February 10 dal si ti normalan.....došao si da provociraš, očigledno te ne interesuje ništa u vezi utakmice, niti komunikacija sa bilo kim......izbacuješ neke random gluposti.......ko veštačka neinteligencija 5 1
ZokiAsov Posted February 10 Posted February 10 Daj ignorisite ga koji kurac. Ako ste ga na kk temi prihvatili kao sagovornika iz nepoznatih razloga, sacuvajmo bar ovu oazu razuma . . . 6 1
ZokiAsov Posted February 10 Posted February 10 Sto solidan fudbal ovih 5 minuta sto se efektivno igralo do sad 3
Recommended Posts