El Patron Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Neke od igraca je Srna preporucio Duljaju 3
Sandens Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 (edited) 11 minutes ago, El Patron said: Neke od igraca je Srna preporucio Duljaju saldanju, konkretno. tako da: hvala, srna. Edited December 21, 2023 by Sundance Kid 4
Ratamahatta Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 3 hours ago, Azdaja said: Boljeg golmana nismo imali od Kralja. Imali ste boljih golmana od Kralja cak i dok je Kralj bio u klubu, i to u vise navrata
napadaj Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Saamo napred Partizan samo napred Partizan eeeeee ooooooooo Ah ova pobeda je lekovita, ima da me drži do februara. Skoro u rangu one s proleća 2017. godine. 1 2
twisted Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 (edited) 20 hours ago, ZokiAsov said: Seve moze da ide vec danas sto se mene tice. Onakvu bolokurciju da se igra odbrana odavno nisam video. Prvi napad po ulasku u igru, gubi loptu tek sto je presao na polovinu cigana i ostaje tamo da proseta kao da je u najmanju ruku dejo genije. Saldanja se dere na njega oce da ubije. Duki mu isto objasnjava nesto, ne kapira ili nece da ukapira. Pored zivog antica i svete stete, uspeo je da bude najveca opasnost po nas gol i adut ciganina da se nadovežem i umesto da izađe na spoljnog igrača, on ostaje bliže odbrambenoj liniji a bek umesto njega istrčava napred. i tako 5 puta, brojao sam mu. težak komad bola u predelu prepona. da smo cigani, neko bi ga već čekao ispred autobusa Edited December 22, 2023 by twisted 2
Popular Post El Patron Posted December 22, 2023 Popular Post Posted December 22, 2023 Sad mi iskoci klip gde ludi Andjus na hepiju prica da Stojkovic kad je video nema nista od faula namerno udara levom nogom Rodica u djon i pravi kontra faul, ali sudija to sve vidi i svira penal 14
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 1 hour ago, El Patron said: Sad mi iskoci klip gde ludi Andjus na hepiju prica da Stojkovic kad je video nema nista od faula namerno udara levom nogom Rodica u djon i pravi kontra faul, ali sudija to sve vidi i svira penal zvuči kao sf ali nije https://www.instagram.com/stories/dusko.krtolaa2/3263381173248815209?utm_source=ig_story_item_share&igsh=ZWQ3ODFjY2VlOQ==
Ted Posted December 22, 2023 Author Posted December 22, 2023 1 hour ago, El Patron said: Sad mi iskoci klip gde ludi Andjus na hepiju prica da Stojkovic kad je video nema nista od faula namerno udara levom nogom Rodica u djon i pravi kontra faul, ali sudija to sve vidi i svira penal znači scena u kojoj samo očekuješ kada će da uleti hitna pomoć u studio i pruži čoveku neophodnu pomoć, odnosno preveze ga u odgovarajuću ustanovu da sam neko mudo u Zvezdi platio bih da mu se zabrani da išta priča u vezi kluba 1
johan nagel Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Имамо и ми једног таквог (луђег) који је чак био и део клуба неко време. А и дан данас има своје сведоке међу гробарском популацијом богами. 6 1
*edited by mod Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 2 hours ago, El Patron said: Sad mi iskoci klip gde ludi Andjus na hepiju prica da Stojkovic kad je video nema nista od faula namerno udara levom nogom Rodica u djon i pravi kontra faul, ali sudija to sve vidi i svira penal Ako Stojković to sve ume u sekundi, vredi da se razmotri i za reprezentaciju
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2023 Popular Post Posted December 22, 2023 @napadaj ajde priznaj da si ti poveo chants 2 8 3
johan nagel Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Каже Дуљај да ћемо тешко да задржимо Салдању на зиму, јер јбг доћи ће понуде које се не одбијају. Човек је ПЕТ МЕСЕЦИ у клубу који успут бије љуту битку за шампиона државе (или је можда не бије) и тренер истог беспоговорно прихвата да је то реалност јер ето шта ћеш. Али не треба да бринемо јер ту су спремне замене, план А и план Б. И ми се ту сад као нешто ложомо, пратимо, навијамо.. Све изгубили што се мене тиче, само да смрадзура одјебе више у крупним корацима. 4
Azdaja Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Smrdura sad gleda da kesira sve što može plus da bude u milosti duhu iznad Marakane za sledeće prilike. Govna raspala.
Recommended Posts