Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, BlackGeorge said:

1. prijem, iznenadi ga 30cm shvati da je i prijem i for (3 koraka da "stane na for" , pa jos 3 sitnije da vidi "igru" da izbalansira inerciju tela u 7. koraku drugi put pipa loptu, procenio dobro Hvangovu inerciju ispravio for, a brzinu lopte ostavio istu 4 koraka, 6 sitno da trazi pas ka Saldanji kojeg je video, pas. drugim okom gleda Kalulua.

Jebeni fudbaler !!!!

Majstorski, ali sve bi to bilo džaba da Roda nije spavao zimski san u šesnaestercu, Saldanja bi bio 4 metra u ofsajdu.

Zajebali ste nas, ostavili ste Saničanina na klupi, a mi Rodu držali svih 90 na terenu. Sv Nikola malo zakasnio, ali se isprsio.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Jesper23 said:

Majstorski, ali sve bi to bilo džaba da Roda nije spavao zimski san u šesnaestercu, Saldanja bi bio 4 metra u ofsajdu.

Zajebali ste nas, ostavili ste Saničanina na klupi, a mi Rodu držali svih 90 na terenu. Sv Nikola malo zakasnio, ali se isprsio.

Saničanin je rak rana našeg tima. Na izuzetno lošu predzadnju i zadnju liniju tima (osim sjajnih Belića i golmana Jovanovića) mi plaćamo bukvalno 12-og igrača protivnika, kada je na terenu - Saničanina.

Hvala Duljaju što ga nije puštao na teren.

• +1 2
Posted (edited)
32 minutes ago, BlackGeorge said:

Saničanin je rak rana našeg tima. Na izuzetno lošu predzadnju i zadnju liniju tima (osim sjajnih Belića i golmana Jovanovića) mi plaćamo bukvalno 12-og igrača protivnika, kada je na terenu - Saničanina.

Jovanović je fantastičan golman, gdje god da je igrao branio je super. Klasa za nesretnog i preplaćenog Glazera. Ostao sam u čudu kad je izvadio onaj Kangin slobodnjak, genijalnost na djelu, taj polukorak koji je napravio u pripremi šuta mu je omogućio da uhvatio gotovo neodbranjiv šut. Doduše da je Kanga gađao golmanov ugao ostao bi kratak :D

Edited by Jesper23
Posted (edited)

A sada povratak u budućnost:

- Prodajemo Saldanju, kupujemo Mudrinskog
- Prodajemo Belku ne kupujemo nikog (jer pouzdani Šćekić)
- Prodajemo Zahida, ne kupujemo nikog, ( jer Danilo Pantić, naše dete)

382179_milos-vazura_share.jpg

Edited by April
  • Haha 4
Posted
1 hour ago, BlackGeorge said:

slažem se da Saničanin nije igrač za Partizan. on je dobar u igri glavom, ali kada je lopta na zemlji svakakva čudesa su moguća i vrlo je nesiguran. u njegovu odbranu, očajne partije su i posledica neigranja, a pošto se radi o štoperskoj poziciji to je još veći problem. on bi trebao da ode negde gde može da igra, pošto u Partizanu ne može

osim Belića i Kanute je odličan kao zadnji vezni. juče je baš nedostajao. što se odbrane tiče najtanje je na mestu gde je Antić i generalno odsustvo alternative za bilo koje mesto

1 hour ago, Jesper23 said:

Jovanović je fantastičan golman, gdje god da je igrao branio je super. Klasa za nesretnog i preplaćenog Glazera. Ostao sam u čudu kad je izvadio onaj Kangin slobodnjak, genijalnost na djelu, taj polukorak koji je napravio u pripremi šuta mu je omogućio da uhvatio gotovo neodbranjiv šut. Doduše da je Kanga gađao golmanov ugao ostao bi kratak :D

odličan je, a često je u nevolji koju mu prave saigrači ispred, kada uđu u mod nismo još stigli na utakmicu a kada ćemo ne znamo

Posted
52 minutes ago, April said:

A sada povratak u budućnost:

- Prodajemo Saldanju, kupujemo Mudrinskog
- Prodajemo Belku ne kupujemo nikog (jer pouzdani Šćekić)
- Prodajemo Zahida, ne kupujemo nikog, ( jer Danilo Pantić, naše dete)

382179_milos-vazura_share.jpg

Previše je to prodaja. Mora neko i da ode zbog neisplaćenih zarada.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Saničanin je sto posto pre 3-4 godine doveden iz Bosne u nekom izbornom autobusu, da nas sabotira.

Edited by napadaj
  • Haha 1
Posted
9 minutes ago, *edited by mod said:

Previše je to prodaja. Mora neko i da ode zbog neisplaćenih zarada.

Što se ne zajebe Antić da ode? Nego će otići Kanute i Sevetm

Posted
1 minute ago, April said:

Ma gde da ode Antić jebote............On nabije glavu u zemlju, i nabija one centaršuteve jako i nikom, a u odbrani ga uglavnom pretrčavaju i sporaći. Jedino dobro što radi je što se hvata za glavu i psuje samog sebe.:D

Tekma za iznenadjenje, i ono što vredi je što je njihovom gazdi nabilo kiselinu i što su stradale kvake na Andrićevom vencu sinoć.

I što se vraća "Vrati se Miloje, sve ti je namešteno".

• +1 1
  • Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
32 minutes ago, Tresko said:

Ma gde da ode Antić jebote............On nabije glavu u zemlju, i nabija one centaršuteve jako i nikom, a u odbrani ga uglavnom pretrčavaju i sporaći. Jedino dobro što radi je što se hvata za glavu i psuje samog sebe.:D

Tekma za iznenadjenje, i ono što vredi je što je njihovom gazdi nabilo kiselinu i što su stradale kvake na Andrićevom vencu sinoć.

I što se vraća "Vrati se Miloje, sve ti je namešteno".

Antić je imao par dobrih sezona u Bejlorusiji, sigurno na istoku može da nađe angažman zbog "stare slave" (Kazahstan, Bjelorusija). A evidentno je da dečko nema kvalitet za FKP, doduše za Rodu je prajm Marselo, lično.

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, April said:

Seve moze da ide vec danas sto se mene tice. Onakvu bolokurciju da se igra odbrana odavno nisam video. Prvi napad po ulasku u igru, gubi loptu tek sto je presao na polovinu cigana i ostaje tamo da proseta kao da je u najmanju ruku dejo genije. Saldanja se dere na njega oce da  ubije. Duki mu isto objasnjava nesto, ne kapira ili nece da ukapira. Pored zivog antica i svete stete, uspeo je da bude najveca opasnost po nas gol i adut ciganina

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Lista za odstrel: Menig, Severina, Pantić, Sanicanin, Šćekić

Da greje klupu može: Antić, ovih par klinaca.

Dao bi dupe za ridjeg ili za slobersona sad.

Boljeg golmana nismo imali od Kralja. Ovaj dečko zaslužuje neku Sevilju, neku Valensiju, a može i Rim npr.

• +1 1
Posted

U duelu dva Izraelca, bolji je bio nas. Vidim da cemo morati da dovodimo nekog Kanadjanina

Posted

Ne znam ko je kod vas odradio skauting ove godine, ali za mnogo malo para ste našli par jako zanimljivih igrača. U pogledu napadača uboli ste zadnja 3-4 napadača, očigledno neko ima dobar njuh i procjenu. Za to vrijeme mi smo na Kulibaliju, Nedajeu, Dioniju, Tomaneu, jedino je Falćineli bio koristan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...