MaErAkLoIJA Posted January 14 Posted January 14 4 minutes ago, Constantin said: Mogao bi Stefan Mitrović na pozajmicu do kraja sezone kod nas....???? I ja sam o tome razmisljao plus procenti od prodaje...
Constantin Posted January 14 Author Posted January 14 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: I ja sam o tome razmisljao plus procenti od prodaje... E sad..pa Don T se ne zakopčava od pozadi 2
Constantin Posted January 14 Author Posted January 14 https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173015/fudbal/super-liga/krusevljani-vratili-nekadasnje-uzdanice
Boki96 Posted January 14 Posted January 14 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/radnicki-vraca-svoje-posle-vasiljevica-krstic/471835
Constantin Posted January 14 Author Posted January 14 4 hours ago, Boki96 said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/radnicki-vraca-svoje-posle-vasiljevica-krstic/471835 Hm...Baticin igrač. U mladjim kategorijama je bio odličan, posle otišao u PArtizan. Ne znam dokle je stigao....do nas, koliko vidim. 1
Boki96 Posted January 14 Posted January 14 Petrov sigurno ide,kad bi došo Vukić i ajdara da vratimo sa pozajmice
Gradina Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, Constantin said: Hm...Baticin igrač. U mladjim kategorijama je bio odličan, posle otišao u PArtizan. Ne znam dokle je stigao....do nas, koliko vidim. Ništa bolji od Dušanića ali Dušanić nije Baticin , pa se maje po pozajmice. Plus veći imaju Dušanić i njegov otac koji nisu poleteli za Beograd i menadzerima u kandže. Ali avaj . . . . Mali Krstić posle teže povrede pre dve godine ni blizu nije tom iz mladjih dana.Iz Partizana je otišao sa tužbom o raskidu ugovora . . .
Gradina Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, Constantin said: Hm...Baticin igrač Batica je menadžer . I to je to. To mu je posao. Razlika izmedju Batice i ovog u žute pantalone sa naočare sa sve sinom je OGROMNA. Batici respect dajem. Krstić nije preko Batice otišao u Partizan koliko znam nego posredstvom Šiše Brankovića.
Constantin Posted January 14 Author Posted January 14 39 minutes ago, Gradina said: Batica je menadžer . I to je to. To mu je posao. Razlika izmedju Batice i ovog u žute pantalone sa naočare sa sve sinom je OGROMNA. Batici respect dajem. Krstić nije preko Batice otišao u Partizan koliko znam nego posredstvom Šiše Brankovića. Nebitno kako je otišao. Mislim da je sada njegov, a za ovo gore si u pravu. Mada Dušanić je dobijao šqanse, ali je, objektivno, konkurencija bila žešća. sećam se mladjeg i starijeg Dušanića...imalo je tu materijala, ali na žalost...odavde su, a znaš kako to ide. 1
RealNIš Posted January 14 Posted January 14 2 hours ago, Boki96 said: Petrov sigurno ide,kad bi došo Vukić i ajdara da vratimo sa pozajmice Petrov ide? Jel to sigurno?
Boki96 Posted January 15 Posted January 15 9 hours ago, RealNIš said: Petrov ide? Jel to sigurno? Pa kad nisu nekog prodali kad je bio dobar 2
zikaPantelej Posted January 15 Posted January 15 Batica meni dođe ko Mare.. što kažete menadžer, to je to.. ima svoje igrace i valja ih, neko će da prođe, neko ne.. procenti prodaje, procenti od ugovora.. klasika.. skoro sam pisao o tome, to je i max koji možemo da očekujemo sa ovakvim stanjem stvari.. i da se nadamo da će Batica što više njih da ubode što se dovođenja tiče Petrova realno i treba da prodaju.. ipak mi ne odaje utisak da je nešto posebno. niti je nešto mlad, mislim da je moguće naći zamenu za džabe (makar što se obeštećenja tiče).. tako da ako postoji neko ko je spreman da za njega iskešira neke pare, kad postoje slični igrači na tržištu, super, dajte ga 1
MaErAkLoIJA Posted January 15 Posted January 15 (edited) 3 hours ago, zikaPantelej said: Batica meni dođe ko Mare.. što kažete menadžer, to je to.. ima svoje igrace i valja ih, neko će da prođe, neko ne.. procenti prodaje, procenti od ugovora.. klasika.. skoro sam pisao o tome, to je i max koji možemo da očekujemo sa ovakvim stanjem stvari.. i da se nadamo da će Batica što više njih da ubode što se dovođenja tiče Petrova realno i treba da prodaju.. ipak mi ne odaje utisak da je nešto posebno. niti je nešto mlad, mislim da je moguće naći zamenu za džabe (makar što se obeštećenja tiče).. tako da ako postoji neko ko je spreman da za njega iskešira neke pare, kad postoje slični igrači na tržištu, super, dajte ga Petrov je i dalje potencijal i ako ima 28god ako se ne varam, tu je negde? Moze on mnogo bolje ali pitanje je da li ce ikad? Dobar je za kontre i polu kontre, vadio nas par puta ali je i on kriv za neefikasnost kao i ceo tim. Na krilu izgleda mocno bez vidljivog ucinka, na centru bljesne jednu utakmicu a tri se muci. Dobar je napadac, meni se svidjaju napadaci poput njega ali pitanje je koliko ce biti efikasniji na prolece? Ako ima ponuda da zadovoljava sve tri strane najbolje je da pokusa da uzme neku kintu? Mi sto rece neko, da pokusamo da vratimo Mitrovica iz Zvezde i sa jos jednim kasvetnim srednjakom i stoperom da zatvorimo zimsku pijacu. Edited January 15 by MaErAkLoIJA 2
Constantin Posted January 15 Author Posted January 15 Lazar Jovanović ipak u Surdulaju, umesto Lučane. Kažu, mnogo je mlad za kod Neška... 2 1
Gradina Posted January 16 Posted January 16 https://www.juznevesti.com/Sport/Disciplinska-komisija-zabranila-Radnickom-da-registruje-igrace.sr.html?fbclid=IwAR2ZsidZPM1IL77ht6ci9Fylw2OSLP4Pbyv5sKn6qtmqdhHgQFz3A-t9-W4 12 igrača otišlo 5 došlo pod upitom registracije...na pripremama će da se igraju viktorije
Recommended Posts