Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Constantin

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Boki96 said:

Pa veznjak koji trči dosta,ali dobro takvih kao on ima sigurno još,e da braća Čupić su slobodni

Mislio sam da je špic...

Posted

Jel zna neko šta se dešava sa pričom oko Nikole Terzića? Dolazi ili ne?

Ima dosta igrača koje bi trebalo 

Golmani : Vasiljević, Čupić, Ranđelović, Krunić, Stanivuković, Miloš Rnić

Odbrana

Jevremović, Brežančić, Bošnjak, Bogdanović Vuk, Parađina

Vezni

Tomke, Armin Đerlek, Nebojša Gavrić, Edin Ajdinović, Kovačević Nikola, Jovan Stojanović, Bojić, Đuričković, Lazar Tufegdžić, možda Gordić na pozajmicu?

Napad

Nemanja Jović, Alen Melunović, Damjan Gojkov, neizostavni Mrka, Đorđe Despotović, Milan Jevtović, Denis Stojković?

Većini ovih igrača treba oživljavanje karijere, a mi smo magnet za takve, Brežančića možda dovesti kao lidera u svlačionici i nekoga sa iskustvom..

Koga bi voleli od ovih igrača u našem dresu?

Posted
2 hours ago, cvetanoovic17 said:

Jel zna neko šta se dešava sa pričom oko Nikole Terzića? Dolazi ili ne?

Ima dosta igrača koje bi trebalo 

Golmani : Vasiljević, Čupić, Ranđelović, Krunić, Stanivuković, Miloš Rnić

Odbrana

Jevremović, Brežančić, Bošnjak, Bogdanović Vuk, Parađina

Vezni

Tomke, Armin Đerlek, Nebojša Gavrić, Edin Ajdinović, Kovačević Nikola, Jovan Stojanović, Bojić, Đuričković, Lazar Tufegdžić, možda Gordić na pozajmicu?

Napad

Nemanja Jović, Alen Melunović, Damjan Gojkov, neizostavni Mrka, Đorđe Despotović, Milan Jevtović, Denis Stojković?

Većini ovih igrača treba oživljavanje karijere, a mi smo magnet za takve, Brežančića možda dovesti kao lidera u svlačionici i nekoga sa iskustvom..

Koga bi voleli od ovih igrača u našem dresu?

Ja bih Tomketa sigurno, Brežančića eventualno, špic nam i ne treba toliko, očekujem da Smajlagić i Ivelja završe posao uz Petrova. Đuričkovića ne BiH vraćao, treba nam jedno extra brzo krilo!

Posted

Nikola Vasiljević 2 god na čair 

• +1 3
Posted
4 hours ago, RealNIš said:

Ja bih Tomketa sigurno, Brežančića eventualno, špic nam i ne treba toliko, očekujem da Smajlagić i Ivelja završe posao uz Petrova. Đuričkovića ne BiH vraćao, treba nam jedno extra brzo krilo!

Možda Nemanja Jović, ne znam kakav je s formom al bi bio jako zvučno pojačanje na krilu 👀

• +1 1
Posted
6 hours ago, Constantin said:

spacer.png

spacer.png

Ja kad kažem kažem, i nije to jedini dug što su napisali

Posted

Ivice glasnogovorniče kaži koliko Bogova ima

• Haha 1
Posted

Ima li novosti...najavljena za danas, sutra dva extra pojačanja. Sa golmanom nismo loše prošli. Tu su po kvalutetu...zaradio za klub 100 000 €, za njega ne znam, a dobili smo isto pouzdanog golmana, kbvalitetnog...em "naše dete". 

• +1 2
Posted

Mogao bi Stefan Mitrović na pozajmicu do kraja sezone kod nas....????

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...