RealNIš Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Ubedljivo najgore izdanje Radničkog!!! Ništa od igre, blagi užas! Vođenje utakmice katastrofa! Trajković je imao igru, ovo danas, bruka za naš klub! Nije problem izgubiti, ali ovako, bez ičega na terenu, sramota je... 3
Gradina Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 On 12. 11. 2023. at 16:24, Gradina said: Ma tek će da bude. Do kraja godine ako uzmemo 4 boda . . . Menjam predvidjanje. Kao crni dim od požara u EI danas nadvijaju se crne slutnje. BOD AKO UZMEMO DO KRAJA
Constantin Posted November 26, 2023 Author Posted November 26, 2023 44 minutes ago, Gradina said: Menjam predvidjanje. Kao crni dim od požara u EI danas nadvijaju se crne slutnje. BOD AKO UZMEMO DO KRAJA A gde ? u Kragujevac ? 1
MalteskiSoko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 On 26.11.2023. at 18:40, Constantin said: A gde ? u Kragujevac ? Ako je istina da Mandarić dolazi u KG u Januaru, loše nam se piše😅 2
MaErAkLoIJA Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ko je trebao da isprati Djakovca, da li Pejovic mozda...???!!!! 🤦🤦🤦 Koliko golova cemo da primimo preko njega a statistika to ne pokazuje...?
MalteskiSoko Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ko je trebao da isprati Djakovca, da li Pejovic mozda...???!!!! 🤦🤦🤦 Koliko golova cemo da primimo preko njega a statistika to ne pokazuje...? Nikad nije gde treba, nemamo sredinu i da Djakovac je bio njegov.. čovek ima neki dil sa tončevom glavu dajem
Gradina Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Uprava igra kladionicu , igrači igraju kladionicu, pare se vrte iz budžeta u džepove , Raspustiti skupštinu razrešiti sve u upravi obelodaniti kako su i koga potkupili kada su oformili SD Radnički ( južni kop ) da ni na park Čair nikad ne Kroče.
Constantin Posted December 4, 2023 Author Posted December 4, 2023 Kakve benifite smo imali od osnivanja SD i ako su uopšte neko i nešto vajdili formiranjem SD, šta je to ? Ja i ne znam, da li je to profunkcionisalo.... 1
MaErAkLoIJA Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3796020-djordjevic-pred-duel-sa-zvezdom-igraci-su-dosta-iscrpljeni-i-fizicki-i-psiholoski
MaErAkLoIJA Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Nasi igraci su iscrpljeni i FIZICKI i psihicki... Da se Slavoljube odmah pakujes i da se ne pozdravljamo... Kad cujem ovako nesto od mladog trenera pa me podseti na sve sablonske trenere koji menjaju klubove po nasim ligama bez rezultata a mene muka uhvati... Pa dve utakmice jedva sklopili posle pauze i fizicki iscrpljeni 🤦🤦🤦 Onda ili lose treniraju ili su igraci za patos ligu? Psiha ??? Igraju protiv Zvezde, Kup utakmicu, bez pritiska da dobiju...... ?????? Koja be psiha?!?!?! 🤦🤦🤦 2
MiddleClass Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 U pravu je Slavoljub. U ponedeljak igrate mnogo bitniju utakmicu
Constantin Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 4 hours ago, RealNIš said: Jel ima prenos? Arena neka? Pa blizanci idu uvek na Arenu Premium 1
Constantin Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 14 hours ago, MaErAkLoIJA said: Nasi igraci su iscrpljeni i FIZICKI i psihicki... Da se Slavoljube odmah pakujes i da se ne pozdravljamo... Kad cujem ovako nesto od mladog trenera pa me podseti na sve sablonske trenere koji menjaju klubove po nasim ligama bez rezultata a mene muka uhvati... Pa dve utakmice jedva sklopili posle pauze i fizicki iscrpljeni 🤦🤦🤦 Onda ili lose treniraju ili su igraci za patos ligu? Psiha ??? Igraju protiv Zvezde, Kup utakmicu, bez pritiska da dobiju...... ?????? Koja be psiha?!?!?! 🤦🤦🤦 Ne igra im se...
Constantin Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 Au...pa mi izašli s treći tim... 1 1
Recommended Posts