Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Constantin

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Gradina said:

Ima li prenos 😅

Ima...na Arenu 14

Posted
32 minutes ago, Constantin said:

Jel ko na Čairu ?

Nije loše. Vojnović deluje kao najbolje pojačanje. Vanja Ilić mnogo bolji nego prvi put kod nas,  Kumi može da igra dobro, Bakić korektan....

Posted
1 minute ago, RealNIš said:

Nije loše. Vojnović deluje kao najbolje pojačanje. Vanja Ilić mnogo bolji nego prvi put kod nas,  Kumi može da igra dobro, Bakić korektan....

Koj beše Kumi ?

Ko je igrao desnog beka?

Kako je pao gol i ko je bio strelac ?

Posted

Ko je ovaj Fofana ?

Posted
6 minutes ago, Constantin said:

Ko je ovaj Fofana ?

Taj u drugo ušo na štopera,po meni bolje se pokazao onaj zadnji vezni Ajad piše da se zove

Posted
5 minutes ago, Boki96 said:

Taj u drugo ušo na štopera,po meni bolje se pokazao onaj zadnji vezni Ajad piše da se zove

Da....znači nisu se pojavili u špicu ni Škrbić ni Ivelja...a nijer bilo ni Yamkama i Rosića.

Posted (edited)
9 minutes ago, Constantin said:

Da....znači nisu se pojavili u špicu ni Škrbić ni Ivelja...a nijer bilo ni Yamkama i Rosića.

Yamkam igrao štopera prvo poluvreme. Rosić nije. Kumi je novi napadač iz Gane. Petrov dao gol na asistenciju Pejovića msm. 

Edited by RealNIš
Posted
16 minutes ago, Boki96 said:

Ajad je igrao u prvom veznog. A Fofana štopera u drugom!

Posted

Onaj bek Saša Jovanović ili neki novi 

Posted

Uf...zajebali me ovi iz kluba poslali Jamkam i ja ne vidim Yamkama...ali su uredno napisali Ayad, nego ajde...i čekaj, idakle je taj Fofana ? Mislim da na tm ima desetak Fofane...

Posted
12 minutes ago, Constantin said:

Uf...zajebali me ovi iz kluba poslali Jamkam i ja ne vidim Yamkama...ali su uredno napisali Ayad, nego ajde...i čekaj, idakle je taj Fofana ? Mislim da na tm ima desetak Fofane...

Nzm za Fofanu, ali je došlo puno crnaca, na probu ili šta već. Maigu nije pustio!

Posted
1 minute ago, RealNIš said:

Nzm za Fofanu, ali je došlo puno crnaca, na probu ili šta već. Maigu nije pustio!

Vido sam danas Mesarovića i Stefana Marjanovića kod tunela bili,a Đuričković na zapad 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...