Constantin Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 8 hours ago, Gradina said: Ima li prenos 😅 Ima...na Arenu 14
RealNIš Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 32 minutes ago, Constantin said: Jel ko na Čairu ? Nije loše. Vojnović deluje kao najbolje pojačanje. Vanja Ilić mnogo bolji nego prvi put kod nas, Kumi može da igra dobro, Bakić korektan....
Constantin Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 1 minute ago, RealNIš said: Nije loše. Vojnović deluje kao najbolje pojačanje. Vanja Ilić mnogo bolji nego prvi put kod nas, Kumi može da igra dobro, Bakić korektan.... Koj beše Kumi ? Ko je igrao desnog beka? Kako je pao gol i ko je bio strelac ?
Boki96 Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 6 minutes ago, Constantin said: Ko je ovaj Fofana ? Taj u drugo ušo na štopera,po meni bolje se pokazao onaj zadnji vezni Ajad piše da se zove
Constantin Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 5 minutes ago, Boki96 said: Taj u drugo ušo na štopera,po meni bolje se pokazao onaj zadnji vezni Ajad piše da se zove Da....znači nisu se pojavili u špicu ni Škrbić ni Ivelja...a nijer bilo ni Yamkama i Rosića.
RealNIš Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) 9 minutes ago, Constantin said: Da....znači nisu se pojavili u špicu ni Škrbić ni Ivelja...a nijer bilo ni Yamkama i Rosića. Yamkam igrao štopera prvo poluvreme. Rosić nije. Kumi je novi napadač iz Gane. Petrov dao gol na asistenciju Pejovića msm. Edited July 15, 2023 by RealNIš
RealNIš Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 16 minutes ago, Boki96 said: Taj u drugo ušo na štopera,po meni bolje se pokazao onaj zadnji vezni Ajad piše da se zove Ajad je igrao u prvom veznog. A Fofana štopera u drugom!
Constantin Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 Uf...zajebali me ovi iz kluba poslali Jamkam i ja ne vidim Yamkama...ali su uredno napisali Ayad, nego ajde...i čekaj, idakle je taj Fofana ? Mislim da na tm ima desetak Fofane...
RealNIš Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 12 minutes ago, Constantin said: Uf...zajebali me ovi iz kluba poslali Jamkam i ja ne vidim Yamkama...ali su uredno napisali Ayad, nego ajde...i čekaj, idakle je taj Fofana ? Mislim da na tm ima desetak Fofane... Nzm za Fofanu, ali je došlo puno crnaca, na probu ili šta već. Maigu nije pustio!
Boki96 Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 1 minute ago, RealNIš said: Nzm za Fofanu, ali je došlo puno crnaca, na probu ili šta već. Maigu nije pustio! Vido sam danas Mesarovića i Stefana Marjanovića kod tunela bili,a Đuričković na zapad
Recommended Posts