Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

A baklja kod njihovog drugog gola? Po pravilima treba da se prekine utakmica i izbaci baklja. U tom trenutku lopta je bila na krilu i nije se znalo da ce biti opasna situacija za gol.

Ali nema veze...greske su plod neznanja, a ne plod kradje. Ovi pametniji znaju kako se krade, a to svakako nije nesto sto se lako vidi golim okom.

Prosto srpske sudije ne znaju da sude, nemaju osecaj za prednost, osecaj za utakmicu...cast izuzecima, ali ogromna vecina je takva. I bolje sude u UEFA takmicenjima nego u FSS takmicenjima.

Recimo, posle gola Zvezde, sudija je dao znak da se izvede lopta, a igraci Partizana su ga okruzili i bunili se. Dakle, podelis 10 kartona, iskljucis ko ima dupli, izazoves gradjanski rat na trbinama, ali se drzis pravila. Ili pustis da se bune, izgubis 3-4 minuta na smirivanje i ides dalje, kao da se nista nije desavalo.

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted

onda lepo priznaš sebi da domaće sudije nisu psihički dorasle da sude derbije i uradiš ono što su grci ili hrvati uradili, dovedeš sudije iz zapadne evrope da sude, ja bih lično voleo da narednih 5 godina sve mečeve titovih blizanaca u ligi, dakle svih 37, sude arbitri rođeni zapadno od linije venecija-kopenhagen :D

• +1 3
Posted

Na koga mi tada kukali kada izgubite?

• +1 2
Posted
10 minutes ago, gone fishing said:

onda lepo priznaš sebi da domaće sudije nisu psihički dorasle da sude derbije i uradiš ono što su grci ili hrvati uradili, dovedeš sudije iz zapadne evrope da sude, ja bih lično voleo da narednih 5 godina sve mečeve titovih blizanaca u ligi, dakle svih 37, sude arbitri rođeni zapadno od linije venecija-kopenhagen :D

Liga u kojoj je vlasnik PAOK-a ušao na teren sa pištoljem :covid19:

• +1 1
  • Haha 3
Posted
7 minutes ago, gone fishing said:

Sudije nisu izuzetak.  Dobar deo igraca, trenera i clanova uprava nisu psihicki dorasli Derbiju.  O publici i da ne govorimo (sto je jasno uocljivo na ovom forumu).

Posted
36 minutes ago, dragance said:

Na koga mi tada kukali kada izgubite?

pa u tome i jeste poenta, ne bi bilo kukanja, a verovatno ni > 85% poena koje osvoji jedan tim, time bi i prvenstvo postalo zanimljivije, a uklonila bi se sumnja da sudije pomažu kada ne ide, tj tvrdnja iz drugog tabora da je sudijska organizacija deo zajedničkog zločinačkog poduhvata :happy:

• Haha 1
Posted
53 minutes ago, gone fishing said:

dovedeš sudije iz zapadne evrope da sude, j

Ne mora iz ZE, moze i Bugarska, Rumunija... Nije problem, samo da nije Srbija/CG/BiH... Sa liste elitnih sudija UEFA naravno.

• +1 1
Posted (edited)

gone fishinge -  pokušavaš i ovdje prenijeti kuknjavu i plač, jebiga nije u redu da plačemo i kukamo na 2 pdf-a. Sudije su nikakve, ali Partizan juče nije izgubio zbog sudije, niti je ona debilčina uticala na rezultat. 

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 1
Posted
6 minutes ago, Milosh76 said:

Ne mora iz ZE, moze i Bugarska, Rumunija... Nije problem, samo da nije Srbija/CG/BiH... Sa liste elitnih sudija UEFA naravno.

mora ze, jer ove bugare, rumune i ostale moldavce kupiš za špricer i kavurmu :happy: dok će za podmazivanje sudijske petorke koja sudi neku bundesligu ili francusku trebati mnogo više para, jer oni ako ih uhvate mogu mnogo više da izgube, gledajući kolike su im dnevnice po tim ligama....

Posted
11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

gone fishinge -  pokušavaš i ovdje prenijeti kuknjavu i plač, jebiga nije u redu da plačemo i kukamo na 2 pdf-a. Sudije su nikakve, ali Partizan juče nije izgubio zbog sudije, niti je ona debilčina uticala na rezultat. 

to je diskutabilno, ja sam samo izneo predlog kako bi se ovaj problem mogao eliminisati, naravno ne očekujem da će se to ikada desiti, a sada ću prestati da smaram sa temom :happy:

• +1 1
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

mora ze, jer ove bugare, rumune i ostale moldavce kupiš za špricer i kavurmu :happy: dok će za podmazivanje sudijske petorke koja sudi neku bundesligu ili francusku trebati mnogo više para, jer oni ako ih uhvate mogu mnogo više da izgube, gledajući kolike su im dnevnice po tim ligama....

Kakav nepristojan izliv srpske arogancije.  Rumunija je danas ekonomska sila za Srbiju; Sofija je uredjenija od Beograda i ima podzemnu zeleznicu; Moldavija je bliza EU i ne ljubi Putinove i skute za razliku od Srbije. 

• +1 1
Posted
19 hours ago, bejzbolka said:

Ne Daje je lagano gori igrač od Orlandića.

Mislim da u životu nisam video da neko toliko fizički dominantan (makar u ovoj našoj smešnoj ligi) u toj meri ne ume da koristi svoju snagu.

On bi s obzirom na fizičke predispozicije trebao da raznosi u šesnaestercu a ne da izgleda ko Bambi na ledu.

Posted

Najjače što se ljudi lože, kao daje gol u tri derbija zaredom. A ne kaže se to da je trebalo da da 10 golova koliko je šansi imao.

• +1 4
Posted
44 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mislim da u životu nisam video da neko toliko fizički dominantan (makar u ovoj našoj smešnoj ligi) u toj meri ne ume da koristi svoju snagu.

On bi s obzirom na fizičke predispozicije trebao da raznosi u šesnaestercu a ne da izgleda ko Bambi na ledu.

Pa i razneo je juce

• Haha 2
Posted

To je više do onog metiljavog beka nego do njega. I to je valjda prvi puta da sam ga video da je iskoristio snagu kako treba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...