warp Posted April 10 Posted April 10 Just now, elementary said: Kakve ružne golove samo Ndiaje postiže ,ovo je umetnost Kod svakog gola ili padne unapred ili unazad posle šuta 1
MiddleClass Posted April 10 Posted April 10 Sto je izvadio Mimovica? Mogao je Micko da odmori, a ne da ga salje na beka 1
hrkljush boys_2 Posted April 13 Posted April 13 Micko je mitsko bice kod svih trenera, neku gadnu magiju ima kad ih sve ovako omaNdjija. 1
hrkljush boys_2 Posted April 14 Posted April 14 Glazer - Mijailovic, Spajic, Dragovic, Rodic - Stamenic, Hwang - Bukari, Ivanic, Olayinka - Ndiaye. 1
Dimitrije Posted April 14 Author Posted April 14 Zvezda ne igra dobro. Od utakmice protiv Kragujevca, Zvezda igra sve gore iz utakmice u utakmicu. Srecom, protivnici su sa dna tabele pa se pobedjuje na kvalitet. Nastupila je Milojevstina; igra na rezultat bez sarma, kreacije, promene ritma. Sto je najgore, ovaj tim bez dvojce veterana, Kange i Kataija, je potpuno bezopasan i bezlican. Zanimljivo je da Kraso koji je usao 10 min pre kraja utakmice nije imao ni jkedan dodir sa loptom. 2
Miljenko Posted April 14 Posted April 14 (edited) Dobija se, ali i mene taj sistem nervira. Ja uvek ocekujem 4-5 komada protiv timova koji nisu vrh lige. Taman sam hteo da kazem da komsije ponavljuju Pristina-Celik mec, no ipak 3-2 za domace. Edited April 14 by Miljenko
Dimitrije Posted April 14 Author Posted April 14 Razigravanje moze da bude interesantno, jer pored Zvezde i Partizana, TSC, Vojvodina, Radnicki K., i Cukaricki imaju dobre izglede da se kvalifikuju za Evropu. Imam utisak da svi pomenuti klubovi imaju takve ambicije, pa cemo imati dosta utakmica gde ce da se igra na pobedu i kod kuce i u gostima. Pored Derbija, utakmice sa Vojvodinom i sa TSC mogu da budu veoma zanimljive jer oba tima igraju u dobroj formi i gaje napadacki fudbal.
assignment Posted April 15 Posted April 15 15 hours ago, Dimitrije said: Zvezda ne igra dobro. Od utakmice protiv Kragujevca, Zvezda igra sve gore iz utakmice u utakmicu. Srecom, protivnici su sa dna tabele pa se pobedjuje na kvalitet. Nastupila je Milojevstina; igra na rezultat bez sarma, kreacije, promene ritma. Sto je najgore, ovaj tim bez dvojce veterana, Kange i Kataija, je potpuno bezopasan i bezlican. Zanimljivo je da Kraso koji je usao 10 min pre kraja utakmice nije imao ni jkedan dodir sa loptom. To se znalo povratkom Miloja, a neki se nadali da posto ima dosta jaci kadar nece biti anti fudbal.... Zbog toga sam i totalno batalio da pratim FK.... Jedan korak napred, tri koraka unazad minimum 20 godina....
bejzbolka Posted April 15 Posted April 15 Realno, Miloje slepac, odveo nas na +7, igra nije ni za k. Kako smo lepo vezli jesenas na -3. 2 1
Dimitrije Posted April 15 Author Posted April 15 Prolecni deo prvenstva moze da se podeli na dva perioda, Jedan je od utakmica sa Vozdovcem do utakmice sa Kragujevcem, kada smo igrali kreativan i zanimljiv fudbal, posebno u Derbiju, protiv Kragujevca i TSC-a, i drugi od Javora do Zeleznicara, kada smo igrali nezanimljiv i ziheraski fudbal na rezultat. U prvom periodu smo igrali uglabnom protiv klubova iz gornjeg dela tabele (ili koji su u tom trenutku bili u gornjem delu), dok je drugi deo bio protiv fenjerasa (Javor, Surdulica, IMT, Pancevo, Vrsac). Miloje je pokazao da moze da igra dobar fudbal kao i da je uvek spreman da igra sicardzijski, na rezultat, po cenu dosadne igre, kada su bodovi u pitanju. Videcemo kako ce Zvezda da igra u razigravanju. Imperativ je titula i vrlo je moguce da ce sa 7 bodova prednosti nastojati da tu prednost odrzava igrajuci na rezultat po cenu dobrog fudbala.
dragance Posted April 15 Posted April 15 Valjda je nešto i do protivnika/terena od zavisnosti bunkera ili krtičnjaka?
Recommended Posts