MeanM@ Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Pa koji funkcioner je bio uspesniji? Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise. Čudan način da se napiše kriminalac pod zaštitom sistema.
Dimitrije Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 (edited) Ne sumnjam da je kriminalac. Meni licno je odvratan. Medjutim, u njegovom mandatu FKCZ belezi znacajne uspehe. To je cinjenica. Na stranu to sto su tim klubom i sportskim drustvom u proslosti rukovodili mnogi ozloglaseni rezimski satrapi i ljudi krvavih ruku do ramena (Penezic, Nikola Bugarcic). Edited December 21, 2023 by Dimitrije
Milosh76 Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Milosh76 izgleda da nije bilo lupetanje na tviteru za miloja Onda jeste, jer tada nije bilo nista dogovoreno. On je "veciti" kandidat kao kod vas Stanojevic ili Nikolic. A sada je bez kluba, naravno da ce njega da jure.
*edited by mod Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 2 hours ago, Jesper23 said: Cijeniš da će Barak pristati da 3 godine sjedi i prima platu? To bi značilo doviđenja daljoj trenerskoj karijeri. Vjerujem da će kroz par mjeseci dobiti posao u domovini i to lagano, vjerovatno dogovori sa našim isplatu još nekog fiksnog dijela kao razliku za manju platu i to je to. To je jedino što ima smisla. Gluposti su bile da će da "oprosti" sve pare isto kao što ga sigurno neće Zvezda plaćati kad preuzme neki novi tim.
kralj Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Nije morao ni na šta da pristane. Dok god je profesionalno obavljao posao u skladu sa ugovorom, klub je taj koji će da mu ponudi uslove raskida. Čim prihvati, pod kojim god uslovima, biva slobodan da od sutra da traži novi klub. Ima koliko hoćete primera da su treneri u takvim situacijama tražili celokupan iznos i kad bi ga dobili, odmah tražili novi angažman. 1
Ćenta Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Po meni Baharov ugovor treba ponuditi na transfer listu uz umanjenje do nekih 30-50% što bi donekle ispravilo obostranu štetnost ukoliko neko pokaže interesovanje za njegov angažman. Mene mnogo više brine ovaj salto mortale sa Milojem. Terza me odvikao od stadiona, a da li će od Zvezde još se ništa ne zna...
gone fishing Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 (edited) ljudi zaboravljate da mu je tvorzić dao platu od 1-1,5 milion € godišnje, pitanje je da li su jevreji spremni da toliko plaćaju trenere, on može da uzme lagani predah do leta 2025 ili čak do kraja ugovora, sa 3 milke može opušteno da živi 50 godina Edited December 21, 2023 by gone fishing
Milošica Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Just now, gone fishing said: sa 3 milke može opušteno da živi 50 godina Nebitno je za temu, ali odakle vama ove stvari. Ja sam u poslednjih 5 godina sigurno sprcao milion evra. 1 3 1 2
Dimitrije Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 13 minutes ago, Milošica said: Nebitno je za temu, ali odakle vama ove stvari. Ja sam u poslednjih 5 godina sigurno sprcao milion evra. Izjaviti tako nesto u siromasnoj Srbiji je kao govoriti o konopcu u kuci samoubice.
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 4 hours ago, Milosh76 said: Onda jeste, jer tada nije bilo nista dogovoreno. On je "veciti" kandidat kao kod vas Stanojevic ili Nikolic. A sada je bez kluba, naravno da ce njega da jure. tako je nije bilo dogovoreno, al je udica za miloja bačena posle vaše utakmice protiv rb/yb od tad se već uveliko pričalo(ne po tw) da se baraku sprema svilen gajtan, problem je bio njegov ugovor, a porazom u derbiju i ta sitnica je postala lako savladiva ja verujem da je dobio derbi da bi ostao na klupi cz
Milosh76 Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Meni se cini da ne bi ostao na klupi i da je dobio derbi, posto Terzic tvrdi suprotno. 2
Ted Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Meni se cini da ne bi ostao na klupi i da je dobio derbi, posto Terzic tvrdi suprotno. i meni se čini isto. novi trener je angažovan praktično u roku od par sati posle derbija. nekad ti treba više vremena da nađeš pečenicu ili suvi vrat koji voliš, ako ga nema tamo gde uobičajeno nabavljaš. a angažovanje trenera je ipak ozbiljniji posao. najrealnije jeste da je sve to dogovoreno nešto ranije. pretpostavljam da je počelo posle utakmice u Bernu. i napisi po portalima nisu počeli da se pojavljuju pre dva dana, već se vuče ta priča neko vreme. valja uočiti i da Terzić ništa nije naučio iz svojih brljotina. i dalje je agresivan i bahat, obećava kule i gradove, uveren u spostvenu bogomdanost, sam sebe hvali preko svake mere pristojnosti. po stilu, neodoljivo podseća na onog čije se ime ne pominje ovde, osim na jednom topiku. 2
Shaq Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 naravno da nije postignut nikakav dogovor a nece ga ni biti.. ako uzememo da narednih 6 meseci nece preuzeti drugi klub to je 1,2m za ovu godinu.. nakon toga, postoje samo dve opcije.. prezme neki drugi klub(gde svakako nece dobiti vise od 500k), sto znaci da ostatak placa zvezda, dakle 2x700k.. obrni okreni, long story short bakar ce za ovih 6 meseci u zvezdi, u naredne dve i po godine, sve zajedno dobiti ili 3,6m ili 2,6m.. cestitke tvorzanu i gospodji!
red star forever Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Jbg, to je rizik ovog posla. Hoćeš dobrog trenera da potpišes na duži rok. To odlično radi kada je trener uspješan i ispunjava ciljeve.. Ali nema finansijski lakog načina za klub da raskine ugovor u suprotnom slučaju.
Dimitrije Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 U sustini, zasto bi nas bilo briga koliko klub trosi iz svog budzeta? Ne trosi nase pare. Kada ih zaradi, ne deli ih nama. 1
Recommended Posts