Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

Kaže da je možda prepotentno, ali da kao što preuzima odgovornost za sve neuspehe, tako sve uspehe pripisuje sebi. :lolol:

• Replies 7.7k
  • Views 438.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da

• Danas je 60. rodjendan jednog od retkih preostalih legendarnih evropskih fudbalskih stadiona, retkih preostalih svedoka vremena kad je fudbal bio rucni rad i majstorski zanat a ne industrija, retkih o

• eeeee, ovo je baš veselo, ektra tekma za sada   Pep u epizodi "Upoznavanje sa bunkerom".......dođi ti burazeru u Ivanjicu da igraš u drugoj polovini novembra, blato ili ledena ploča, uzak te

Posted Images

• Author

Pa koji funkcioner je bio uspesniji?  Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise.

6 minutes ago, Dimitrije said:

Pa koji funkcioner je bio uspesniji?  Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise.

Nadam se da si ironičan?!

Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju....

Kakva kzs... Terza madjija objasnio! :hail:

Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora.

• Popular Post

kaže terzinjo da su kladionice matematički proračunale da je cz daleko bolja od fkp a da je rezultat splet nesrećnih okolnosti

11 minutes ago, assignment said:

Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju....

Upravo tako! Veličina i gromada u svakom smislu, bukvalno on i ovaj sadašnji ne mogu u istu rečenicu.

11 minutes ago, dragance said:

Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora.

Pa tebi je mučenje jer je "tvoj" (u smislu kluba, ne ulazim u lične preferencije). Mi to gledamo kao čistu zabavu (mada sam video samo onaj deo gde priča o matematici, dovoljno :lol:)

1 hour ago, gone fishing said:

sad sam vratio u nazad, barak će primati platu sve dok ne nađe novi klub :lolol: toliko o tome da se odrekao plate do kraja ugovora

Cijeniš da će Barak pristati da 3 godine sjedi i prima platu? To bi značilo doviđenja daljoj trenerskoj karijeri. Vjerujem da će kroz par mjeseci dobiti posao u domovini i to lagano, vjerovatno dogovori sa našim isplatu još nekog fiksnog dijela kao razliku za manju platu i to je to.

Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne.

Sazvao konferenciju i priča više o sebi nego o svemu ostalom. :D

6 minutes ago, Azdaja said:

Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne.

Mitoman klasični.

Što bi rekli u jednom domaćem filmu "bre, ti sve lažeš, pa i sam misliš da je istina". Ali bitno je da je bulja sigurna dok su ti neimari sa sjevera i podrška "svevišnjeg".

18 hours ago, Dankan Ajdaho said:

0-02-05-e1a77d1a552b493d1f00310c04df53736fc6acb7d45340e8197c245febea0417_bc6a41a5fe353c9a.jpg

Kakva jeziva štetočina. Ko zna koju godinu za redom

21 minutes ago, Azdaja said:

Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka

4 minutes ago, copkillah said:

Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka

Na sebe

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.