napadaj Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Kaže da je možda prepotentno, ali da kao što preuzima odgovornost za sve neuspehe, tako sve uspehe pripisuje sebi. 4
Dimitrije Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 Pa koji funkcioner je bio uspesniji? Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise.
Hroničar Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 6 minutes ago, Dimitrije said: Pa koji funkcioner je bio uspesniji? Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise. Nadam se da si ironičan?! 3
assignment Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju.... 1
dragance Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora.
Popular Post weedman Posted December 21, 2023 Popular Post Posted December 21, 2023 kaže terzinjo da su kladionice matematički proračunale da je cz daleko bolja od fkp a da je rezultat splet nesrećnih okolnosti 1 10 1
Hroničar Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 11 minutes ago, assignment said: Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju.... Upravo tako! Veličina i gromada u svakom smislu, bukvalno on i ovaj sadašnji ne mogu u istu rečenicu.
copkillah Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 11 minutes ago, dragance said: Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora. Pa tebi je mučenje jer je "tvoj" (u smislu kluba, ne ulazim u lične preferencije). Mi to gledamo kao čistu zabavu (mada sam video samo onaj deo gde priča o matematici, dovoljno ) 1
Jesper23 Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 1 hour ago, gone fishing said: sad sam vratio u nazad, barak će primati platu sve dok ne nađe novi klub toliko o tome da se odrekao plate do kraja ugovora Cijeniš da će Barak pristati da 3 godine sjedi i prima platu? To bi značilo doviđenja daljoj trenerskoj karijeri. Vjerujem da će kroz par mjeseci dobiti posao u domovini i to lagano, vjerovatno dogovori sa našim isplatu još nekog fiksnog dijela kao razliku za manju platu i to je to. 1
Azdaja Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne. Sazvao konferenciju i priča više o sebi nego o svemu ostalom. 4
Jesper23 Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 6 minutes ago, Azdaja said: Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne. Sazvao konferenciju i priča više o sebi nego o svemu ostalom. Mitoman klasični. Što bi rekli u jednom domaćem filmu "bre, ti sve lažeš, pa i sam misliš da je istina". Ali bitno je da je bulja sigurna dok su ti neimari sa sjevera i podrška "svevišnjeg". 2
MeanM@ Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 18 hours ago, Dankan Ajdaho said: Kakva jeziva štetočina. Ko zna koju godinu za redom 4
copkillah Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 21 minutes ago, Azdaja said: Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne. Sazvao konferenciju i priča više o sebi nego o svemu ostalom. Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka 6
ubibobi Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 4 minutes ago, copkillah said: Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka Na sebe 6
Recommended Posts