Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kaže da je možda prepotentno, ali da kao što preuzima odgovornost za sve neuspehe, tako sve uspehe pripisuje sebi. :lolol:

• Haha 4
Posted

Pa koji funkcioner je bio uspesniji?  Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise.

Posted
6 minutes ago, Dimitrije said:

Pa koji funkcioner je bio uspesniji?  Ja bih rekao Slobodan Cosic i niko vise.

Nadam se da si ironičan?!

• Haha 3
Posted

Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju....

• +1 1
Posted

Kakva kzs... Terza madjija objasnio! :hail:

Posted

Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora.

Posted
11 minutes ago, assignment said:

Cvele, ako vec necemo da spominjemo Dzaju....

Upravo tako! Veličina i gromada u svakom smislu, bukvalno on i ovaj sadašnji ne mogu u istu rečenicu.

Posted
11 minutes ago, dragance said:

Brate, a i nebraćo komšije - iako ste mi mrski - ne volim da sebe mučite slušanjem tog krimosa, pa makar i u ime humora.

Pa tebi je mučenje jer je "tvoj" (u smislu kluba, ne ulazim u lične preferencije). Mi to gledamo kao čistu zabavu (mada sam video samo onaj deo gde priča o matematici, dovoljno :lol:)

• +1 1
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

sad sam vratio u nazad, barak će primati platu sve dok ne nađe novi klub :lolol: toliko o tome da se odrekao plate do kraja ugovora

Cijeniš da će Barak pristati da 3 godine sjedi i prima platu? To bi značilo doviđenja daljoj trenerskoj karijeri. Vjerujem da će kroz par mjeseci dobiti posao u domovini i to lagano, vjerovatno dogovori sa našim isplatu još nekog fiksnog dijela kao razliku za manju platu i to je to.

• +1 1
Posted

Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne.

Sazvao konferenciju i priča više o sebi nego o svemu ostalom. :D

• Haha 4
Posted
6 minutes ago, Azdaja said:

Ja mislim da Terza kad drka gleda sebe u ogledalo i ono, to mu jedino uspeva da mu se digne.

Mitoman klasični.

Što bi rekli u jednom domaćem filmu "bre, ti sve lažeš, pa i sam misliš da je istina". Ali bitno je da je bulja sigurna dok su ti neimari sa sjevera i podrška "svevišnjeg".

• +1 2
Posted
18 hours ago, Dankan Ajdaho said:

0-02-05-e1a77d1a552b493d1f00310c04df53736fc6acb7d45340e8197c245febea0417_bc6a41a5fe353c9a.jpg

Kakva jeziva štetočina. Ko zna koju godinu za redom

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Azdaja said:

Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka

• Haha 6
Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Terza kad jebe manekenku, zažmuri i zamišlja kako drka

Na sebe

• Haha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...