Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako na klupi ostaviti čovjeka koji je juče na terenu svih 90 minuta ostavio Rodića? Može se slično reći i za Kataija, ali ajde Salo i nekako, zna on da proradi, ali nesretni Rodić koji je nakon lopate iznajmio i bager kako bi iskopao što dublju rupu u koju je uvalio svoju ekipu. Kod prvog opasnog napada FKP on je poklonio loptu protivniku drito u noge. I Bukari u sredini umjesto na boku je briljantan odluka.

Na kraju barem Bahar gospodski, nije tražio isplatu kompletnog ugovora, vjerovatno će lako naći posao u domovini (my bet Beer Sheva). Vidjelo se od početka da čovjek jedva čeka da ode kući.

Sa Milojem defanzivna linija neće biti toliko visoko, pa nesretni štoperi neće lutati bespućima fudbalskog terena i plivati kao početnici na svaku dugu loptu. Dragović je kriminalan već duže vrijeme, neodlučan, stalno u raskoraku.

edit: Žao mi je što nije uspjelo, mislio sam da će on biti putokaz za izlaz iz fudbalske močvare srpskog fudbala.

edit 2: Miloje je igrao onakav fudbal kakav je samo i mogao sa ekipom koju je imao, vidjećemo šta će sad uraditi.

Edited by Jesper23
  • +1 3
Posted (edited)

Taman da vrati onu štetočinu Borjana ,cenim da će mu i Micko biti glavni šraf na sredini.

Sto neko reče,lakše bih svario i dolazak Stankovića iako nikako nisam za to.

Kad se setim onih bunkera u Evropi i onih gadnih pobeda u našoj ligi jeza me hvata . 

Edited by elementary
Posted
2 hours ago, Jesper23 said:

Kako na klupi ostaviti čovjeka koji je juče na terenu svih 90 minuta ostavio Rodića? Može se slično reći i za Kataija, ali ajde Salo i nekako, zna on da proradi, ali nesretni Rodić koji je nakon lopate iznajmio i bager kako bi iskopao što dublju rupu u koju je uvalio svoju ekipu. Kod prvog opasnog napada FKP on je poklonio loptu protivniku drito u noge. I Bukari u sredini umjesto na boku je briljantan odluka.

Na kraju barem Bahar gospodski, nije tražio isplatu kompletnog ugovora, vjerovatno će lako naći posao u domovini (my bet Beer Sheva). Vidjelo se od početka da čovjek jedva čeka da ode kući.

Sa Milojem defanzivna linija neće biti toliko visoko, pa nesretni štoperi neće lutati bespućima fudbalskog terena i plivati kao početnici na svaku dugu loptu. Dragović je kriminalan već duže vrijeme, neodlučan, stalno u raskoraku.

edit: Žao mi je što nije uspjelo, mislio sam da će on biti putokaz za izlaz iz fudbalske močvare srpskog fudbala.

edit 2: Miloje je igrao onakav fudbal kakav je samo i mogao sa ekipom koju je imao, vidjećemo šta će sad uraditi.

Videćeš kad će na kraju da bude da će ipak Baharu da se isplaćuje ceo ugovor.

Posted

Jedina dobra stvar je što nećemo morati da trošimo pare na DM, između Stamenića, Mićka i Ade, imamo pokrivenu rotaciju. Pošto sumnjam da će odustati od duplog bloka. Možda grešim, ali mišljenja sam da je Tvorzan spremio svileni gajtan Baharu još pre par nedelja. Pošto je ta cela priča o tome kako je Miloje dao otkaz na Kipru jer nije mogao da unapredi tim, malo jača od kisele vode. Logičnije je da su ga povukli da bude spreman da uskoči tokom zimske pauze. 

Posted (edited)
34 minutes ago, Tresko said:

Videćeš kad će na kraju da bude da će ipak Baharu da se isplaćuje ceo ugovor.

Odjednom da mu isplate ful iznos, a da on ode u Izrael i radi nema šanse. Ima mogućnost da se isplate ugovoreni iznos kod raskida ili da potražuje sve kroz vremenski period na koji je ugovoreno. Zašto bi mu neko dao 3 miliona odmah kad to može plaćati postepeno naredne 3 godine?

Edited by Jesper23
  • +1 2
Posted
12 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Ovo je napisano pre skoro četiri godine (umesto "budući" je verovatno trebalo da stoji "bivši"). Ne znam šta se to kod Milojevića promenilo, pa je ipak odlučio da se vrati. 

dobro je napisano, budući. to je bilo pre prvog dolaska u zvezdu, 2016. dok je bio trener na kipru.

Posted

Ne svidja mi se vraćanje Miloja, čini mi se da on ne zna šta da radi kad mora da igra napadački fudbal i kad ima igrače tehničare. Ivanić je kod njega bio najveći flop a ko Dekija postao najbolji igrač.

• +1 1
Posted

A ako vrate Borjana sve izgubili da Bog da.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

I još jedna stvar jedini je Bahar gurao našu decu svi su ostali stavljali alibi sastave sem Dekija koji je istrpeo Erakovića.

• +1 5
Posted
17 minutes ago, triple_nippled said:

dobro je napisano, budući. to je bilo pre prvog dolaska u zvezdu, 2016. dok je bio trener na kipru.

OK, izvini i hvala na pojašnjenju. Onda mi tek nije jasan ni prvi dolazak ovde:D.

Posted (edited)

Srnic, Pesic i Gobeljic znaju kako se osvajaju titule, kako se pokazuju gace u finalu kupa, osecaju klub, znaju sta je Zvezda, a ne kao one pickice Ivanic i Hvang

Dragovic je precenjen kao kurac, nista on nije bolji igrac od npr. Djige, samo je stariji i iskusniji pa uzima sebi za pravo da vristi na sve okolo, ja bi' njega oterao na zimu odma'

Posle sto je Erakovic otisao u Zenit... Pa da je Zenit hteo Dragovica, otisao bi Dragovic, samo oni bas i nisu budale

Trazila ga Sampdorija... Trazio ga je Stankovic kao drz' ne daj varijantu, zna ga... Nema Stankovica, nema Sampdorije za Dragovica

On juce kod drugog gola cuva naseg igraca a njegov sam kao izborni kontrolor u Merosini

Samo sto je Rodic napravio jos veca sranja pa se ovaj provukao ispod radara

Odigrao je ok kod Stankovica, kod Miloja 2 i Bahara veze s vezom nije imo, kriv je za gomilu golova ove i prosle sezone u evrokupovima, a i juce je mogao dosta bolje

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
  • -1 1
Posted
4 minutes ago, Moća said:

I još jedna stvar jedini je Bahar gurao našu decu svi su ostali stavljali alibi sastave sem Dekija koji je istrpeo Erakovića.

Deki ih je gurao, samo se ispostavilo da pre svega nisu profesionalno dorasli. Premda je start bio ohrabrujući. 

Problem sa Dekijem nije bio na terenu, ako izuzmemo metafore linija koje teren ograničavaju. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Ratamahatta said:

Srnic, Pesic i Gobeljic znaju kako se osvajaju titule, kako se pokazuju gace u finalu kupa, osecaju klub, znaju sta je Zvezda, a ne kao one pickice Ivanic i Hvang

Sad ne znam dal si sarkastican ili?

• Haha 1
Posted (edited)
1 minute ago, Moća said:

Sad ne znam dal si sarkastican ili?

Pa naravno :laugh:

Za ostatak posta koji se odnosi na Dragovica nisam

Edited by Ratamahatta
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...