Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Izbusili nesretnika Rodic i Katai, nije pocistio gardiste do kraja.

• +1 5
Posted

Bahara treba ostaviti a uvesti obavezan pop corn eating Contest na poluvremenu 

Posted
13 minutes ago, *edited by mod said:

Nemoj da si prestrog. Podrži svoj klub i kad mu ne ide i kada ga dobro izgaze.

Jebi ga. Da nije bilo Rodića, ne bi bilo ni penala, a moglo je i gazenje da padne. Ovako smo sami pod točkove pali. Bravo.

• +1 2
Posted

zao mi je sto ovo sa baharom nije uspelo. prvenstveno zbog toga sto je izgledalo da dovodjenjem trenera cija je zelja da tim igra ofanzivno, moderno i hrabro i sam terzic pokazuje zelju da napravi neki iskorak kluba u profesionalnom smislu. naravno, moguce je da terzic ima drugacije motive za sportskim napretkom, ali moglo nam je svima biti lepo

• +1 2
Posted
3 minutes ago, FPLS said:

Izbusili nesretnika Rodic i Katai, nije pocistio gardiste do kraja.

Vodja gardista mu pomocni trener.

• +1 1
Posted

Dok se ne ogradimo jasno od Duhakojilebdi nad ovim klubom ništa u smislu karme bolje i ne zaslužujemo :fantom:

• +1 3
Posted

Lucic je zanimljiv fudbaler kada je u formi.  Kada udje u kazneni prostor protivnika, on ume da napravi haos u protivnickoj odbrani svojim drbilinzima i zalamanjem.  Medjutim, cak i kada sebi otvori prostor, on tu svoju prednost ne ume da realizuje tako sto ce da napravi dobro dodavanje ili da sutira u okvir gola.  Sto se tice centriranja, on nema dobar centar sut, stavise lose centrira, i to ne ume da uradi iz trka, vec tek kada uspori i zalomi.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, copkillah said:

poveo istok, ali sever iskulirao :(

Baš će ultra kop da skandira...

• +1 1
  • Haha 2
Posted
13 minutes ago, *edited by mod said:

Valjaju se svuda i po Evropi a i na Svetskom. Jedino što tamo ima dosta više fudbala da se vidi pa manje upada u oči. To valjanje bi mi možda bilo deseto na mestu rana fudbala u Srbiji.

Ma jes q. Valjaju se u slicnim ligama ko sto je nasa. Ovo urnebesno padanje Scekinja je na nivou meme-a.

Kontas da njih sistematski od mladjih kategorija ovde uce da to rade, jer je to svrsishodno. Jedva cekaju da se neko prilepi za njih. 
Preterao sam mozda i ja, al to jeste deo pogresne psiholoske pripreme i razvoja nasih balvana

• +1 5
Posted

Nema u Evropi ovoliko valjanja, jednostavno ne stižu. Jedini koji su se valjali su oni čobani iz YB.

Posted

Barak Bahar crvena karta

Jbg, uprava je popustila pod pritiskom

Posted (edited)

Ahahahhahhh, Vladan Milojević opet na klupi:laugh:

Vrati se Bahare sve ti je oprošteno

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 1
  • -1 1
Posted

E do moga ako će Milojević opet. :isuse: Znači opet dosada, opet blok.. Jedino što je dobro u tome je da će me boljeti patka da to gledam.

• +1 2
Posted

Uff, vraćamo se na početak..

Posted

neeee, neozbiljno je smenjivati trenera koji je doživeo samo 8 poraza ove sezone :sad: i ima čak 17 pobeda, osvojio je i kup prijateljstva letos :D

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...