samo_opusteno Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Super, sad kad je rasterao neznalice otvorio se prostor da se konacno napravi neki uspeh, dupla kruna i poneki bod u LS.
John Coltrane Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 53 minutes ago, kralj said: Da li je moguće da Erakovića ne uspevaju da prodaju? A zašto bi? Sigurn kinta stiže od LŠ, a njemu cena može samo da raste. Stigao je i do repke.. 1
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 58 minutes ago, kralj said: Da li je moguće da Erakovića ne uspevaju da prodaju? Mogu da ga prodaju Rusima sutra, ali Erakovic nije idiot da se zakopa tamo. A ovi na Zapadu ne bi da trose mesto stranca na Erakovica, koga nisu previse gledali u ozbiljnoj konkurenciji, a pogotovo ne da daju 5+M evra za takvog igraca. A i Zvezdi se ne zuri sa prodajom.
kralj Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Pa otišao je i Strahinja Pavlović u Monako za 10 miliona. Ajde, ne mora Monako, ne mora ni 10 miliona, ali ja koliko shvatam naš Strahinja je svako malo u izlogu i uvek neki nepoželjni Rusi. Bilo je i nekih Nemaca doduše, al to se negde izjalovilo. Pre bih rekao da Zvezdu nešto drugo koči, pa evropski klubovi pre kupuju od Partizana i Dinama.
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Da, losa povezanost sa menadzerima koji zastupaju te perace para tipa Fiorentina, recimo. Gospodin Damjanac i Ramadani, na primer. 1 2
samo_opusteno Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 11 minutes ago, kralj said: Pa otišao je i Strahinja Pavlović u Monako za 10 miliona. Ajde, ne mora Monako, ne mora ni 10 miliona, ali ja koliko shvatam naš Strahinja je svako malo u izlogu i uvek neki nepoželjni Rusi. Bilo je i nekih Nemaca doduše, al to se negde izjalovilo. Pre bih rekao da Zvezdu nešto drugo koči, pa evropski klubovi pre kupuju od Partizana i Dinama. Ne bih rekao da je ista koci, prodali su Lazetica koji je jedva par puta sutnuo loptu za 5.5 miliona u Milan, pre toga bracu Ilic u Siti na istu pricu. Vredi pomenuti Radonjica u Marsej za 12 miliona, Grujic u Liverpul za 7, Racic u Valensiju itd. Ali ok zaboravilo se, ovde se stvari pamte do 15 dana unazad u najboljem slucaju pa je tako i Gobelja "igrac sa brojem 55" jer valjda ne zasluzuje da mu se napise ime, sta li... 1
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Gobelja "igrac sa brojem 55" Igrac sa brojem 55 je Srnic,.. Gobeljic je 77 2
kralj Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Znam ja šta su prodali, Pavlovića sam naveo jer igra na toj poziciji i istih su godina. Moguće je i da ga ja i precenjujem i da Eraković nije dovoljno dobar za neruske lige. To bi bilo jedino razumno objašnjenje, bar dok ne naletim na bolje.
samo_opusteno Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Just now, Milosh76 said: Igrac sa brojem 55 je Srnic,.. Gobeljic je 77 Da, to se ucestalo koristilo za Gobelju pa sam zamenio. 1
samo_opusteno Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Just now, kralj said: Znam ja šta su prodali, Pavlovića sam naveo jer igra na toj poziciji i istih su godina. Moguće je i da ga ja i precenjujem i da Eraković nije dovoljno dobar za neruske lige. To bi bilo jedino razumno objašnjenje, bar dok ne naletim na bolje. Nizak je i sklon tezim kiksevima, deluje malo tremaroski. Nije ubedio da vredi vece milione na zapadu, ne postoji hajp oko njega iako se trude da ga izreklamiraju. Ali zahvalan je igrac i Zvezdi radi posao. 1
kralj Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Ok, pošteno. Znam da je imao jednu krizu, al ostalo što sam gledao, meni je suoer, naročito u bitnim utakmicama.
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Videcemo kad bude igrao 6 ozbiljnih utakmica u narednoj sezoni. Sta god mi mislili o klubovima na Zapadu, ne daju oni tek tako milione, jer neko odigra dobro protiv TSC ili Partizana... 1
harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 1 hour ago, samo_opusteno said: Nizak je i sklon tezim kiksevima, deluje malo tremaroski. Nije ubedio da vredi vece milione na zapadu, ne postoji hajp oko njega iako se trude da ga izreklamiraju. Ali zahvalan je igrac i Zvezdi radi posao. Erakovic? Netacniji opis nekog igraca u zivotu nisam video. Prvo, decko uopste nije nizak, ima 188 cm. Takav utisak se stice zato sto nije superioran u skok igri, sto je stvar koja moze da se ispravi. Njemu to inace nije forte, mnogo je jaci u duelima na zemlji. Drugo, ta prica o sklonosti kiksevima je posledica toga sto je maltene na svojoj prvoj utakmici napravio kiks u derbiju. Od te "sklonosti kiksevima" se secam jos jednog na nekoj evropskoj utakmici kad je lose vratio loptu Borjanu pa smo umalo primili gol iz kontre, takodje pre par godina. S obzirom na to da Zvezdini stoperi igraju u velikom prostoru u domacoj ligi jer ekipa stalno napada to je izuzetno dobar skor kad su kiksevi u pitanju, stoperima uopste nije lako da se brane jedan na jedan u velikom prostoru jer obicno igraju protiv brzih i eksplozivnijih igraca. Trece, ako Erakovic nesto nije onda nije tremaros, ta prica je takodje old news iz perioda kada je kao junior zaigrao na jednoj od najkompleksnijih pozicija u timu. Erakovic je izuzetan stoper, vec skoro godinu dana je bolji igrac u paru sa Aleksandrom Dragovicem koji je top klasa. Razlog zasto nece da ga prodaju je sto je ta ponuda iz Rusije (dve zapravo) za nekoliko miliona veca od ponuda koje imamo za njega sa zapada. Ima on neke svoje nedostatke, tu skok igru na primer, ali mi od Vidica naovamo nismo imali stopera koji je bolji u duelima na zemlji od njega. On sam je oduzeo vise lopti u tim duelima nego svi nasi stoperi u poslednjih deset godina zajedno. 9
Recommended Posts