Dimitrije Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kangvu bi bilo lepo utopiti u Slovačku ili Tursku ligu. Osim ako nije nesto preko 1 milion evra, ja bih radije zadrzao Kvangu. Trebace da zameni Hvanga kada je ovaj ne moze da igra.
tsva Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 3 hours ago, Dimitrije said: U ovom trenutku imamo petoricu stranaca (Kangva, Olajinka, Ndaje, Djiga i Hvang) koji nemaju nas ili EU pasos. Nisam racunao Ada, koji odlazi u Novi Pazar, i Viga, koji je skrajnut. 4 mogu biti na terenu a u protokolu nema ogranicenja
sigurnost Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 7 hours ago, harper said: Zajebala vas @Leia sto me banovala bezveze, mogli ste da imate direktan prenos jedne od ludjih noci u Zvezdi. Pre sat vremena smo potpisali igraca koji je instant postao najomrazeniji igrac u radnoj zajednici. Ceo dan ih je jebavao Olimpijakos a kada je sa njima sve zavrseno poceo je iznenada i Korejanac da svira kurcu i da zateze oko uslova, jedva smo ga na kraju smandrljali sat vremena pre isteka roka. Kostace nas k'o Svetog Petra kajgana ali opasnog igraca smo doveli. Uzgred, @Laki, od sada pa nadalje i ubuduce mozes na Tamou da verujes samo Markossu i nikom vise. Lik 'ladno ima informacije ili iz pravne sluzbe ili od nekog iz samog vrha kluba i to u realnom vremenu. "Tamoa"!!! 🤣🤣🤣 1
Milosh76 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Hvang nije ispod milion i ko zna koliko... za promenu, dobro je da plata nije izasla u javnost. Mada me ne bi cudilo da plata bude tipa 1M evra, a da je dobio ko zna koliko u kesu + nenormalni bonusi. A sa druge strane, nagrada za pobedu u LS je 2.8M evra, nereseno je 1M evra...
LeBron Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 5 hours ago, Dimitrije said: Osim ako nije nesto preko 1 milion evra, ja bih radije zadrzao Kvangu. Trebace da zameni Hvanga kada je ovaj ne moze da igra. Hvang, Kangva, Kanga Znam da ce tesko u nekom trenutku biti sva trojica na terenu, ali bilo bi zanimljivo cuti kako komentatori lome jezik 1
kralj Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Meni ovaj Korejanac potpuno prošao ispod radara, a znao sam Kangvu npr u sitna crevca. Ne mogu da razaznam te Korejance i Japance nikako, a Grke ne gledam i kad moram. Pre bih ga iz Turske znao al jok. Ne govori to o njemu ni blizu koliko meni.
gone fishing Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Hvang nije ispod milion i ko zna koliko... za promenu, dobro je da plata nije izasla u javnost. Mada me ne bi cudilo da plata bude tipa 1M evra, a da je dobio ko zna koliko u kesu + nenormalni bonusi. A sa druge strane, nagrada za pobedu u LS je 2.8M evra, nereseno je 1M evra... a sa treće strane niste kupili samo ovog koreanca, on je valjda desto pojačanje ovog leta, a nema šanse da neko od novajlija igra za manje od pola milke godišnje + bonusi - tvorza je baš razbio kasu da prođe grupu
Dankan Ajdaho Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 6 hours ago, Dimitrije said: Osim ako nije nesto preko 1 milion evra, ja bih radije zadrzao Kvangu. Trebace da zameni Hvanga kada je ovaj ne moze da igra. Mislim da je poenta da se Kangva ne bi složio sa toliko sporednom ulogom, takom da mi se čini da će on sam želeti da ode.
LeBron Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 46 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Mislim da je poenta da se Kangva ne bi složio sa toliko sporednom ulogom, takom da mi se čini da će on sam želeti da ode. Zeli on da ode celo leto, i mi zelimo da ga prodamo. Bilo je i ponuda dobrih, ali on zeli samo u lige petice, i to u gornju polovinu klubova. Bilo je ponuda od Rusa, od Bazela, i nekih spanskih klubova iz donjeg doma lige, nije zeleo da ide tamo. 1
roux senyurt Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 (edited) @gone fishing prodali su cupu, azarova i pesica (bio je jos neko, cini mi se) za slicne pare ili malo vise (ako je verovati zvezdinom magicnom knjigovodji). a sad vidim da pricas o platama Edited September 5, 2023 by roux senyurt
red star forever Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ja se sjećam da smo nakon posljednjeg izdanja u LS bili valjda u dugu nekih 50-60 miliona evra, baš se i ovdje pisalo o tome. Tako da mi nije sve ovo baš najjasnije, ali ko ga šiša, moje će biti da gledam teren i uživam. 😂
Hamlet Strašni Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ja se sećam da su nas jedne godine izbacili iz evrope zbog dugova. Ove godine nisu. 1
Shaq Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 3 hours ago, sigurnost said: Kod koga li će završiti razlika? ovaj bi trebao da je legit, al svi turci ga ispod ispravljaju da je 4+1m 3 hours ago, gone fishing said: a sa treće strane niste kupili samo ovog koreanca, on je valjda desto pojačanje ovog leta, a nema šanse da neko od novajlija igra za manje od pola milke godišnje + bonusi - tvorza je baš razbio kasu da prođe grupu nije poenta da se prodje grupa, vec da se kroz kvalifikacije dodje u ls i sledece godine, posto ce to donositi 70m.. tako da kroz tu prizmu treba gledati ova ulaganja imo 4
Recommended Posts