Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje

Zajeban tim

Bekovi Bukari i Olajinka, a krpicemo rupe koje ostavljaju sa sporim Mickom?  Ne svidja mi se...

• Replies 7.7k
  • Views 437.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da

• Danas je 60. rodjendan jednog od retkih preostalih legendarnih evropskih fudbalskih stadiona, retkih preostalih svedoka vremena kad je fudbal bio rucni rad i majstorski zanat a ne industrija, retkih o

• eeeee, ovo je baš veselo, ektra tekma za sada   Pep u epizodi "Upoznavanje sa bunkerom".......dođi ti burazeru u Ivanjicu da igraš u drugoj polovini novembra, blato ili ledena ploča, uzak te

Posted Images

samo 1 praaaaavi srbin u timu - micko. zanimljivo da preostala cetvorica igraju za druge reprezentacije

• Author

Jesu li ova trojca vec potpisali za Zvezdu?  Ostalo je jos manje od 8 sati do licenciranja za LS.

Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci?

33 minutes ago, Dimitrije said:

Klupa: Popovic, Spajic, Djiga, Rodic, Kanga, Kangva, Katai, Mitrovic, Lucic.

Spajić pre Mijajlovića.

Nadam se i ja da ce vremenom Spajic uci u pun ritam i da ce ta trojka biti Degen - Drago -Spajic. Jednostavno mora.

• Author

Spajic pre povrede - bez pogovora.  Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno.

19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci?

Da, sto znaci da ce se kao stranci voditi Kangva, Olajinka i ove tri novajlije (Djiga, Hvang, Endijae) + otpisani Vigo i poluotpisani Ado. Ako se ne varam, neogranicen broj igraca moze biti u protokolu, a cetvorica u istom trenutku na terenu.

4 hours ago, Milosh76 said:

Nisam ih stavio u istu recenicu sa Sitijem , nego sam napisao sa kojim timovima igramo u septembru tj u sledecih manje od mesec dana. Sa 3 konkurenta za titulu i sa Sitijem. Da igramo sa YB isto bih napisao, ne znam kako si to uspeo da zakljucis.

Mozda si u pravu za boldovano, a opet TSC, Cuka i Partizan jesu uz Zvezdu najjaci nasi klubovi.

ma daj, zajebavam se. realno, vama ove utakmice treba da predstavljaju trening. 

28 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Spajić pre Mijajlovića.

Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem

1 hour ago, Dimitrije said:

Spajic pre povrede - bez pogovora.  Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno.

Mozda mu treba malo vise vremena i neki kontinuitet utakmica da se vrati u formu, vjerujem da bi se isplatilo sacekati ga malo.

1 hour ago, MiddleClass said:

Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem

Meni je Rodic nizasta bukvalno.

Od svih stofera koje imamo, rodic je najveca panjina, on ni u ping pong lizi ne moze a da ne napravi zuti protiv ovih balvana sa kojima igramo.. u lizi sampiona ima sa njim da primamo po 10 komada i svaku koju bude igrao ce dobiti crveni..

koliko je srnic bio izbijao oci, toliko sada rodic izbija..:fantom:

• Author

Razlog sto Rodic (i Mijailovic) igraju stopere je nuzda.  Barah zeli brze stopere koji umeju da otpocnu napad na nasoj polovini.  Svi nasi stoperi su spori, a samo Dragovic i donekle Milunovic (koji je uzasno spor) umeju da otpocnu napad i proslede loptu napred.  Rodic je nesto brzi od ostalih stopera i igrajuci levog beka imao je priliku da iznosi loptu iz odbrane u napad.  Micko je igrao zadnjeg veznog pa je i on ponekad uspevao da napravi tranziciju, ali je u tom segmentu njegov ucinak veoma skroman.  Ovaj novi Djiga izgleda ima i brzinu i pas. 

54 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Meni je Rodic nizasta bukvalno.

Ni za kupus s mesom.

Edited by Dankan Ajdaho

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.