harper lee Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 minute ago, dragance said: Ovaj, meni je rečeno da je Korejanac uredno odradjen tokom popodneva i da nije bilo zatezanja sa njegove strane. Šta god da je, a verujem salati, najbitnije je da je naš i da će nam biti najbolje pojačanje u poslednjih deceniju i više. Ko ti je rekao slagao te. Ovi mucenici iz kluba sto su radili ugovor verovatno jos nisu stigli kuci.
harper lee Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 minute ago, Bogotac said: Sta vam je Tamou? Bivsi forum B92. 2
harper lee Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 37 minutes ago, Dankan Ajdaho said: BTW, u principu nikada ne gledam klipove igrača pre no što potpišu, za ovog sam napravio iznimku Kad sam ja veceras prekrsio svoje pravilo da se nikad ne raspitujem sta se desava u klubu i pozvao da cujem kako ide transfer sve ti je jasno, ovakav igrac je definitivno razlog da se neka pravila krse. Samo se nadam da ce ga Bahar zaskociti odmah i da ce ekipa imati milion treninga s njim jer odavno nije igrao i pretpostavljam da ce mu biti potrebno vreme da udje u stos a nama ozbiljne utakmice pocinju prakticno za dve-tri nedelje. Ali, koje pare smo mi danas slupali, neka nam je bog u pomoci. 2
Dimitrije Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 (edited) Sto je dobro i za nas. J. Koreja igra dve utakmice: 7. 9. protiv Velsa i 12. 9. protiv Saudijske Arabije. Edited September 4, 2023 by Dimitrije 3
harper lee Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 8 minutes ago, Dimitrije said: Sto je dobro i za nas. J. Koreja igra dve utakmice: 7. 9. protiv Velsa i 12. 9. protiv Saudijske Arabije. Nije to dobro uopste. Ne verujem da je ispao iz forme, sto se toga tice bice on fit odmah da krene, problem je sto ce se tek upoznati sa saigracima neposredno pre nego sto pocnemo da igramo bitne utakmice. On igra na jako delikatnom mestu u timu i doveden je da nas poveze i po dubini i po sirini u liniji sa jos tri igraca, ako Bahar ne promeni formaciju, bice mu potrebno vreme da skapira kretnje, navike i mogucnosti saigraca iz tima. To su neke "sitnice" koje su jako vazne za pas igraca, da znas kome saljes loptu na koju nogu, ko voli dodavanje u prostor a ko u noge, koji igrac sta moze da stigne. Povoljna je okolnost sto su Stamenic i Ivanic veoma disciplinovani, pismeni i vredni igraci, to bi trebalo brzo da legne u sredini ali uspostavljanje dobre veze sa bokovima moze da potraje.
Dimitrije Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 (edited) Ako uopste nije igrao od pocetka nove sezone, dve utakmice za Koreju protiv jakih timova bi bile korisne i za njega i za nas. Barak nece moci da ima ozbiljniji trening sa timom sve do 13. septembra jer ce dobar deo igraca da igra za svoje reprezentacije (Kraso, Bukari, Degenek, Mitrovic,, Kanga, Kangva, Lucic, Glazer, Djiga(?), Olajinka(?), Kabic, Sljivic, Nedeljkovic, Mijatovic). Jedina takmicarska utakmica do pocetka LS je protiv Cukarickog 16. spetembra. Pitanje koliko ce do 19. septembra sva trojca novodoslih moci da se uigraju. Edited September 5, 2023 by Dimitrije
tsva Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Koreanac je odigrao sve 4 utakmice u Kataru. Pomocu kojih trikova je on doveden meni ne jasno. Covek je prozbiljan igrac. 1
MiddleClass Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Nek se uigravaju na Etihadu. Ta utakmica je ionako unapred rezultatski otpisana. Ovaj lik je protiv Portugala, Urugvaja i Gane odigrao 270 minuta na WC. U osmini protiv Brazila 65. Prespreman je
Dimitrije Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 U ovom trenutku imamo petoricu stranaca (Kangva, Olajinka, Ndaje, Djiga i Hvang) koji nemaju nas ili EU pasos. Nisam racunao Ada, koji odlazi u Novi Pazar, i Viga, koji je skrajnut.
harper lee Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 18 minutes ago, Dimitrije said: U ovom trenutku imamo petoricu stranaca (Kangva, Olajinka, Ndaje, Djiga i Hvang) koji nemaju nas ili EU pasos. Nisam racunao Ada, koji odlazi u Novi Pazar, i Viga, koji je skrajnut. Kangva i Hvang igraju bukvalno na istoj poziciji i tesko da ce ikada biti obojica u timu istovremeno.
Dankan Ajdaho Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Kangvu bi bilo lepo utopiti u Slovačku ili Tursku ligu.
Dankan Ajdaho Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 BTW, sad pogledah podatak na TMu gde piše da čovek igra podjednako s obe noge??? Ima li još neki takav slučaj?
harper lee Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: BTW, sad pogledah podatak na TMu gde piše da čovek igra podjednako s obe noge??? Ima li još neki takav slučaj? Imas ga u timu godinama i zove se Aleksandar Katai. 4
Recommended Posts