Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ode i Ado u Novi Pazar na pozajmicu. 

• +1 1
Posted (edited)

Sat vremena pre roka UEFA, Crvena zvezda je uspela! Dovela je kapitalca za Ligu šampiona. Hvan In Bom je postao fudbaler crveno-belih i ekspreno je prijavljen za Ligu šampiona, jer u ponoć ističe rok za licenciranje igrača na koje učesnici elitnog kupa računaju u grupnoj fazi.

Reprezentativac Južne Koreje je malo posle 23 sata elektronskom poštom poslao ugovor iz Atine i narednih dana očekuje se da doputuje u Beograd radi formanosit, ali je najbitnije za prvaka Srbije da je treneru Baraku Baharu na raspolaganju još jedan fudbaler koji nudu mogućnost igranja na visokom nivou.

Edited by Milosh76
  • +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)

Potpisao ,pali baklje :) 

Konačno jedno pojačanje kojim sam prezadovoljan , pravo pojačanje za Ls , očekujem da Stamenić pored njega procveta dodatno. 
Bilo bi lepo Kangu ili Kangvu poslati bar na pozajmicu  ako već ne možemo prodati .

Edited by elementary
  • +1 2
Posted

I dalje ne verujem da nisu prodali Kangvu u Forest

Posted

Interesantno je da sada imamo bas veliki broj reprezentativaca , ponekad je to i problem zbog obaveza . Nećemo imati dosta igrača sada na pauzi .

Posted
3 minutes ago, Bogotac said:

I dalje ne verujem da nisu prodali Kangvu u Forest

Nisu zato sto se Forest nije ni interesovao za njega, inace bi ovaj peske otisao tamo

• +1 4
Posted

Ne mozemo da prodamo obojcu.  Potreban je bar jedan kao zamena za Stamenica i Hvanga.

Posted (edited)

Od onog Djige stopera  niko ništa ne ocekuje , ne bih se začudio da iznenadi i  pokaže se u dobrom svetlu .

Sad da vidimo da li se to može u igrati brzo . 

Edited by elementary
Posted

Ovog Koreanca trazili Napoli i Atalanta, ali Olimpijakos bio alav i odustase...

Mora biti bas dobar :)

Posted

Zajebala vas @Leia sto me banovala bezveze, mogli ste da imate direktan prenos jedne od ludjih noci u Zvezdi. Pre sat vremena smo potpisali igraca koji je instant postao najomrazeniji igrac u radnoj zajednici.:laugh: Ceo dan ih je jebavao Olimpijakos a kada je sa njima sve zavrseno poceo je iznenada i Korejanac da svira kurcu i da zateze oko uslova, jedva smo ga na kraju smandrljali sat vremena pre isteka roka. Kostace nas k'o Svetog Petra kajgana ali opasnog igraca smo doveli.

Uzgred, @Laki, od sada pa nadalje i ubuduce mozes na Tamou da verujes samo Markossu i nikom vise. Lik 'ladno ima informacije ili iz pravne sluzbe ili od nekog iz samog vrha kluba i to u realnom vremenu.

• +1 4
Posted (edited)

Banovan sam s Tamoa™ forever, iz sličnih razloga zbog kojih si i ti.

BTW, u principu nikada ne gledam klipove igrača pre no što potpišu, za ovog sam napravio iznimku, a ono što sam video (da, znam da je tu skupljeno samo ono što valja) me je zaista impresioniralo. Ne sećam se kad sam kod nekog igrača koji bi trebao da igra kod nas, pa recimo od Piksija ili Savićevića video toliko dobru tehniku, dribling, pas, osećaj za igru...

S tim što ovaj i trči kao navijen.

Zaista ne želim da malerišem, ali ne vidim načina da ovaj čovek ne bude najbolji igrač tima, sem ako se ne desi nešto što prevazilazi neke uobičajne okvire rezonovanja.

Držmo fige da se dobro uklopi u tim i da ga zdravlje posluži.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted
16 minutes ago, MiddleClass said:

Ovog Koreanca trazili Napoli i Atalanta, ali Olimpijakos bio alav i odustase...

Mora biti bas dobar :)

Opasno dobar igrac. Bar za njega imas materijala na netu koliko hoces, skauting izvestaja, hajlajtsa i slicno, mozes i sam da se uveris u to sta moze. Sto kaze @LeBron, taj ima kvalitet da od prve utakmice automatski postane nas najbolji igrac. Mislio sam da cemo dovesti ovog malog iz Sent Etjena koji nam je bio druga opcija jer do malopre nisam u potpunosti verovao da cemo dovesti ovakvog igraca ali izgleda da je Olimpijakos zaista zasrao sa ugovorom pa nisu hteli da rizikuju na sudu. Sent Etjen nam je svejedno trazio 4 miliona za malog Marokanca i manje-vise nam je bilo svejedno da li cemo boljeg igraca dovesti za milion vise tako da smo resili i Grke i igraca daljih rizika a dobili smo igraca kojeg sutra mozemo da prodamo za iste pare.

Potpisao je na cetiri godine ali mislim da je ugovor toliko dug da bismo trazili vise za njega kad bude odlazio. On je realno igrac za klasu iznad mogucnosti Zvezde i tesko da ga niko nece traziti ako bilo sta primeceno uradimo u LS.

• +1 2
Posted

Ovaj, meni je rečeno da je Korejanac uredno odradjen tokom popodneva i da nije bilo zatezanja sa njegove strane. 

Šta god da je, a verujem salati, najbitnije je da je naš i da će nam biti najbolje pojačanje u poslednjih deceniju i više.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...