MiddleClass Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje Zajeban tim Bekovi Bukari i Olajinka, a krpicemo rupe koje ostavljaju sa sporim Mickom? Ne svidja mi se...
Nikodije Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 samo 1 praaaaavi srbin u timu - micko. zanimljivo da preostala cetvorica igraju za druge reprezentacije
Dimitrije Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Jesu li ova trojca vec potpisali za Zvezdu? Ostalo je jos manje od 8 sati do licenciranja za LS.
Hamlet Strašni Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci? 1
Dankan Ajdaho Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 33 minutes ago, Dimitrije said: Klupa: Popovic, Spajic, Djiga, Rodic, Kanga, Kangva, Katai, Mitrovic, Lucic. Spajić pre Mijajlovića. 2
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Nadam se i ja da ce vremenom Spajic uci u pun ritam i da ce ta trojka biti Degen - Drago -Spajic. Jednostavno mora.
Dimitrije Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Spajic pre povrede - bez pogovora. Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno.
FPLS Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 19 minutes ago, Hamlet Strašni said: Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci? Da, sto znaci da ce se kao stranci voditi Kangva, Olajinka i ove tri novajlije (Djiga, Hvang, Endijae) + otpisani Vigo i poluotpisani Ado. Ako se ne varam, neogranicen broj igraca moze biti u protokolu, a cetvorica u istom trenutku na terenu.
Papovac Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 4 hours ago, Milosh76 said: Nisam ih stavio u istu recenicu sa Sitijem , nego sam napisao sa kojim timovima igramo u septembru tj u sledecih manje od mesec dana. Sa 3 konkurenta za titulu i sa Sitijem. Da igramo sa YB isto bih napisao, ne znam kako si to uspeo da zakljucis. Mozda si u pravu za boldovano, a opet TSC, Cuka i Partizan jesu uz Zvezdu najjaci nasi klubovi. ma daj, zajebavam se. realno, vama ove utakmice treba da predstavljaju trening.
MiddleClass Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 28 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Spajić pre Mijajlovića. Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem 1
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Spajic pre povrede - bez pogovora. Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno. Mozda mu treba malo vise vremena i neki kontinuitet utakmica da se vrati u formu, vjerujem da bi se isplatilo sacekati ga malo. 2
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 hour ago, MiddleClass said: Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem Meni je Rodic nizasta bukvalno. 6
Shaq Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Od svih stofera koje imamo, rodic je najveca panjina, on ni u ping pong lizi ne moze a da ne napravi zuti protiv ovih balvana sa kojima igramo.. u lizi sampiona ima sa njim da primamo po 10 komada i svaku koju bude igrao ce dobiti crveni.. koliko je srnic bio izbijao oci, toliko sada rodic izbija.. 1
Dimitrije Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Razlog sto Rodic (i Mijailovic) igraju stopere je nuzda. Barah zeli brze stopere koji umeju da otpocnu napad na nasoj polovini. Svi nasi stoperi su spori, a samo Dragovic i donekle Milunovic (koji je uzasno spor) umeju da otpocnu napad i proslede loptu napred. Rodic je nesto brzi od ostalih stopera i igrajuci levog beka imao je priliku da iznosi loptu iz odbrane u napad. Micko je igrao zadnjeg veznog pa je i on ponekad uspevao da napravi tranziciju, ali je u tom segmentu njegov ucinak veoma skroman. Ovaj novi Djiga izgleda ima i brzinu i pas. 1
Dankan Ajdaho Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 54 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Meni je Rodic nizasta bukvalno. Ni za kupus s mesom. Edited September 4, 2023 by Dankan Ajdaho 1
Recommended Posts