Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje

Zajeban tim

Bekovi Bukari i Olajinka, a krpicemo rupe koje ostavljaju sa sporim Mickom?  Ne svidja mi se...

Posted

samo 1 praaaaavi srbin u timu - micko. zanimljivo da preostala cetvorica igraju za druge reprezentacije

Posted

Jesu li ova trojca vec potpisali za Zvezdu?  Ostalo je jos manje od 8 sati do licenciranja za LS.

Posted

Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci?

• +1 1
Posted
33 minutes ago, Dimitrije said:

Klupa: Popovic, Spajic, Djiga, Rodic, Kanga, Kangva, Katai, Mitrovic, Lucic.

Spajić pre Mijajlovića.

• +1 2
Posted

Nadam se i ja da ce vremenom Spajic uci u pun ritam i da ce ta trojka biti Degen - Drago -Spajic. Jednostavno mora.

Posted

Spajic pre povrede - bez pogovora.  Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno.

Posted
19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Kako stojimo sa strancima? Sada su samo neEU pravi stranci?

Da, sto znaci da ce se kao stranci voditi Kangva, Olajinka i ove tri novajlije (Djiga, Hvang, Endijae) + otpisani Vigo i poluotpisani Ado. Ako se ne varam, neogranicen broj igraca moze biti u protokolu, a cetvorica u istom trenutku na terenu.

Posted
4 hours ago, Milosh76 said:

Nisam ih stavio u istu recenicu sa Sitijem , nego sam napisao sa kojim timovima igramo u septembru tj u sledecih manje od mesec dana. Sa 3 konkurenta za titulu i sa Sitijem. Da igramo sa YB isto bih napisao, ne znam kako si to uspeo da zakljucis.

Mozda si u pravu za boldovano, a opet TSC, Cuka i Partizan jesu uz Zvezdu najjaci nasi klubovi.

ma daj, zajebavam se. realno, vama ove utakmice treba da predstavljaju trening. 

Posted
28 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Spajić pre Mijajlovića.

Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem

• +1 1
Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Spajic pre povrede - bez pogovora.  Posle povrede, stvari ne izgledaju sjajno.

Mozda mu treba malo vise vremena i neki kontinuitet utakmica da se vrati u formu, vjerujem da bi se isplatilo sacekati ga malo.

• +1 2
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Meni je i Rodic prije Micka za stopera jbg, ali to vise govori o potonjem

Meni je Rodic nizasta bukvalno.

• +1 6
Posted

Od svih stofera koje imamo, rodic je najveca panjina, on ni u ping pong lizi ne moze a da ne napravi zuti protiv ovih balvana sa kojima igramo.. u lizi sampiona ima sa njim da primamo po 10 komada i svaku koju bude igrao ce dobiti crveni..

koliko je srnic bio izbijao oci, toliko sada rodic izbija..:fantom:

• +1 1
Posted

Razlog sto Rodic (i Mijailovic) igraju stopere je nuzda.  Barah zeli brze stopere koji umeju da otpocnu napad na nasoj polovini.  Svi nasi stoperi su spori, a samo Dragovic i donekle Milunovic (koji je uzasno spor) umeju da otpocnu napad i proslede loptu napred.  Rodic je nesto brzi od ostalih stopera i igrajuci levog beka imao je priliku da iznosi loptu iz odbrane u napad.  Micko je igrao zadnjeg veznog pa je i on ponekad uspevao da napravi tranziciju, ali je u tom segmentu njegov ucinak veoma skroman.  Ovaj novi Djiga izgleda ima i brzinu i pas. 

• +1 1
Posted (edited)
54 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Meni je Rodic nizasta bukvalno.

Ni za kupus s mesom.

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...