Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)
22 minutes ago, red star forever said:

Meni više apsolutno nije jasno koliko mi zapravo imamo novca, koliko dugujemo kome itd 

imamo oko 25M od UEFA i ko zna koliko od tranfera...

3 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ima li ista za Benjamina?

Tesko da cemo i Koreanca i Marokanca da dovodimo

Edited by Milosh76
  • Hvala 1
Posted
12 hours ago, Milosh76 said:

U sledecih mesec dana igramo sa Cukom i Partizanom u gostima i sa TSC na Miticu.

AKo vredimo, napravicemo razliku, ako ne... videcemo 27.09. u neko ovo doba.

Cuka - City-TSC-Partizan, od 16-27.09.

jbt, ti si verovatno jedini covek na svetu koji je ova tri tima stavio u istu recenicu sa sitijem.:D, pa 39 utakmica da igrate u nizu sa partizanom, sve bi dobili

• -1 1
Posted (edited)

Odakle pare ?

Zar nismo prodali Erakovica ,Azarova , Pešića , još par igrača za siću uz to dobili razne procente i kompenzacije ovo leto . Prihodivali  smo preko 10 m sigurno. Kao sto te pare nećemo dobiti odmah tako ni ove transfere nećemo platiti  u cugu.

Za ovog Hvanga nemam dileme da će biti pogodak , ozbiljno pojačanje ako je to definitivno . Špica se sećam iz Hr lige ali ga nisam gledao kasnije . Nekako tu uvek mašimo , ajde da ga vidimo malo pa da damo ocenu . Veznjak nam je definitivno bio najviše potreban , Stamenić ne može sam i zbog toga je i promaja u vezi i odbrani .

Edited by elementary
  • +1 1
Posted

ovaj koreanac izgleda kao cigra na yt klipovima, ima dobar prijem lopte, brze noge i brza glava, bombona. 

Posted

Koreanac je radilica, pravi box to box igrač. Mislim da smo pogodili džekpot sa njim, tehnički je na nivou Kange i Kangve, trkački je nivo iznad njih, a taktički dva nivoa iznad njih. Prošle godine daleko najbolji igrač Olija. Radius kretanja nevjerovatan, dobra tehnika, dobar pas i dribling. Tačno u metu!

Šerif, ne znam šta bih rekao. Fizika je tu, za sve ostalo ćemo vidjeti.

• +1 3
Posted

Koreanac je za Markoanca Sofijan Amrabat licno :D

• Haha 1
Posted
14 hours ago, harper said:

Ala tovari Krstovic, opet je dao gol.:laugh:

Izgleda da ćemo mi najveću zaradu imati na 10% od transfera Krstovića. :laugh:

Posted (edited)
2 hours ago, Papovac said:

jbt, ti si verovatno jedini covek na svetu koji je ova tri tima stavio u istu recenicu sa sitijem.:D, pa 39 utakmica da igrate u nizu sa partizanom, sve bi dobili

Nisam ih stavio u istu recenicu sa Sitijem , nego sam napisao sa kojim timovima igramo u septembru tj u sledecih manje od mesec dana. Sa 3 konkurenta za titulu i sa Sitijem. Da igramo sa YB isto bih napisao, ne znam kako si to uspeo da zakljucis.

Mozda si u pravu za boldovano, a opet TSC, Cuka i Partizan jesu uz Zvezdu najjaci nasi klubovi.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Meni je jedina želja da jednom u životu izamđemo visoko i pritisnemo Partizan od prve minute. Ako su bolji neka to pokažu na terenu, mislim da ćemo to po prvi put i doživjeti.

Edited by Jesper23
  • +1 3
Posted

Bukari Antic duel mora donijeti prevagu :D

• Haha 2
Posted

Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje

Zajeban tim

• +1 1
Posted
47 minutes ago, Milosh76 said:

Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje

Zajeban tim

Ali i ogromna disproporcija između odbrane (-Dragović) i ostatka tima.

Posted

cudi da su u odbrani doveli tog klinca, a ne neko pojacanje od 4-5 miliona

Posted

Klupa: Popovic, Spajic, Djiga, Rodic, Kanga, Kangva, Katai, Mitrovic, Lucic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...