Milosh76 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 22 minutes ago, red star forever said: Meni više apsolutno nije jasno koliko mi zapravo imamo novca, koliko dugujemo kome itd imamo oko 25M od UEFA i ko zna koliko od tranfera... 3 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ima li ista za Benjamina? Tesko da cemo i Koreanca i Marokanca da dovodimo Edited September 4, 2023 by Milosh76 1
Papovac Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 12 hours ago, Milosh76 said: U sledecih mesec dana igramo sa Cukom i Partizanom u gostima i sa TSC na Miticu. AKo vredimo, napravicemo razliku, ako ne... videcemo 27.09. u neko ovo doba. Cuka - City-TSC-Partizan, od 16-27.09. jbt, ti si verovatno jedini covek na svetu koji je ova tri tima stavio u istu recenicu sa sitijem., pa 39 utakmica da igrate u nizu sa partizanom, sve bi dobili 1
elementary Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Odakle pare ? Zar nismo prodali Erakovica ,Azarova , Pešića , još par igrača za siću uz to dobili razne procente i kompenzacije ovo leto . Prihodivali smo preko 10 m sigurno. Kao sto te pare nećemo dobiti odmah tako ni ove transfere nećemo platiti u cugu. Za ovog Hvanga nemam dileme da će biti pogodak , ozbiljno pojačanje ako je to definitivno . Špica se sećam iz Hr lige ali ga nisam gledao kasnije . Nekako tu uvek mašimo , ajde da ga vidimo malo pa da damo ocenu . Veznjak nam je definitivno bio najviše potreban , Stamenić ne može sam i zbog toga je i promaja u vezi i odbrani . Edited September 4, 2023 by elementary 1
roux senyurt Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 ovaj koreanac izgleda kao cigra na yt klipovima, ima dobar prijem lopte, brze noge i brza glava, bombona.
Jesper23 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Koreanac je radilica, pravi box to box igrač. Mislim da smo pogodili džekpot sa njim, tehnički je na nivou Kange i Kangve, trkački je nivo iznad njih, a taktički dva nivoa iznad njih. Prošle godine daleko najbolji igrač Olija. Radius kretanja nevjerovatan, dobra tehnika, dobar pas i dribling. Tačno u metu! Šerif, ne znam šta bih rekao. Fizika je tu, za sve ostalo ćemo vidjeti. 3
MiddleClass Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Koreanac je za Markoanca Sofijan Amrabat licno 1
HajdemoUPlanine Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 14 hours ago, harper said: Ala tovari Krstovic, opet je dao gol. Izgleda da ćemo mi najveću zaradu imati na 10% od transfera Krstovića.
Milosh76 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 2 hours ago, Papovac said: jbt, ti si verovatno jedini covek na svetu koji je ova tri tima stavio u istu recenicu sa sitijem., pa 39 utakmica da igrate u nizu sa partizanom, sve bi dobili Nisam ih stavio u istu recenicu sa Sitijem , nego sam napisao sa kojim timovima igramo u septembru tj u sledecih manje od mesec dana. Sa 3 konkurenta za titulu i sa Sitijem. Da igramo sa YB isto bih napisao, ne znam kako si to uspeo da zakljucis. Mozda si u pravu za boldovano, a opet TSC, Cuka i Partizan jesu uz Zvezdu najjaci nasi klubovi. Edited September 4, 2023 by Milosh76
Jesper23 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Meni je jedina želja da jednom u životu izamđemo visoko i pritisnemo Partizan od prve minute. Ako su bolji neka to pokažu na terenu, mislim da ćemo to po prvi put i doživjeti. Edited September 4, 2023 by Jesper23 3
MiddleClass Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Bukari Antic duel mora donijeti prevagu 2
Milosh76 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje Zajeban tim 1
VoodooDerina Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 47 minutes ago, Milosh76 said: Glazer - Degenek, Dragovic, Mijailovic - Olajinka, Stamenic, Hwang, Ivanic, Bukari - Kraso, Endiaje Zajeban tim Ali i ogromna disproporcija između odbrane (-Dragović) i ostatka tima.
Nikodije Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 cudi da su u odbrani doveli tog klinca, a ne neko pojacanje od 4-5 miliona
Dimitrije Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Klupa: Popovic, Spajic, Djiga, Rodic, Kanga, Kangva, Katai, Mitrovic, Lucic.
Recommended Posts