elementary Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) Taman da se ispiše golom. kako sam napisao dao gol Edited September 3, 2023 by elementary
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 5 minutes ago, warp said: Ne bih imao nikakvih dilema da je formacija drugačija, odnosno da je 4-3-3, Olajinka bi bio starter, ovako mislim da je Mitrovićeva brzina nešto čime imamo da pariramo i najjačima kad im linije stoje visoko, sve uz koncepcijski rizik ostavljanja prostora protivnicima pozadi...Nešto slično kao što je Radonjić u Evropi značio Miloju, iako se radi o potpuno drugačijim trenerskim filosofijama i igračima ... Ima smisla to sto govoris ali sva je prilika da cemo i protiv Sitija i protiv Lajpciga vise vremena provesti u bloku nego sto cemo imati prostora za tranziciju a Mitrovic je bas koska u defanzivi jer je takticki jos uvek prilicno nepismen. Olajinka mi u duelu uliva vise poverenja jer je krakat i mnogo cvrsci a dobro ce nam doci i u skoku kod prekida.
Milosh76 Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 53 minutes ago, FPLS said: Nadaju se još tom Korejcu iz Olija. Usmeni dogovor je postignut, čeka se da on izađe iz ugovora, ali nije baš izvesno da će se to raspetljati do sutra uveče. Pitaj salatu™ sta cemo ako ne rese to do sutra uvece?
elementary Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Šerif dao dva gola od toga jedan ponisten varom .
VoodooDerina Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Kao što rekoh, opet izgubismo titulu na krovu...
elementary Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) Renne, ti li si ? Edited September 3, 2023 by elementary
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Da smo mi ovako pobedili goreo bi forum. 6
Milosh76 Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) U sledecih mesec dana igramo sa Cukom i Partizanom u gostima i sa TSC na Miticu. AKo vredimo, napravicemo razliku, ako ne... videcemo 27.09. u neko ovo doba. Cuka - City-TSC-Partizan, od 16-27.09. Edited September 3, 2023 by Milosh76
elementary Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Daj bre tek pocelo prvenstvo, polako malo sa zaključcima.
Dimitrije Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 Ma iznervirao se covek sto je Partizan preokrenuo, pa se istresao na Zvezdu. Tipican zvezdas. Gledao sam zadnjih 20 min IMT-Partizan. IMT je digao ruke od igre i vrlo lose branio vodjstvo. Partizan se razigrao i bilo je pitanje vremena kada ce da se desi preokret jer se IMT totalno raspao. Slicna utakmica kao Vozdovac-Zvezda, samo sto je Zvezda gubila 0-3 pa je preokret bio teze izvodljiv. 1
Milosh76 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 In-Beom Hvang, doskorašnji vezni igrač Olimpijakosa, potpisao je sa Zvezdom ugovor na četiri godine! Kako Sportal saznaje, crveno-beli isplatiće Olimpijakosu obeštećenje u iznosu od pet miliona evra. 1
red star forever Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Meni više apsolutno nije jasno koliko mi zapravo imamo novca, koliko dugujemo kome itd 1
Recommended Posts