Dimitrije Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 Ako sam dobro razumeo, za Ndiajea smo platili 4 mil. evra a Djiga dolazi na pozajmicu za 0 evra. Koliko smo platili Busuarija? Nadam se da on postane nas Bili Bremner.
roux senyurt Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 bilo bi lepo kada bi sva trojica dosla, narocito ovaj marokanac. njemu se nekako najvise radujem, iako ne znam o njegovoj igri apsolutno nista. zamisljam ga kao prgavog malog koji ujeda okolo i nikada ne prestaje da trci.
warp Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 hour ago, harper said: Dakle, ako se u poslednjem trenutku nista ne izjalovi trebalo bi da uskoro, mozda vec sutra, ozvanicimo Djigu, Ndiajea i Busuarija. Not great, not terrible. Po mom misljenju i na osnovu vrlo skromnih informacija najveci ubod je mali Marokanac kojeg ce zbog karaktera brzo zavoleti i Bahar i publika. Busuari ima narav terijera, pokriva neverovatno veliki procenat terena i doci ce kao milost Bozija za Stamenica koji je vec poceo da gubi zivce od Kangve i Kange jer je izuzetno odgovoran, veliki je trkac i ne plasi se nicega. Pri tom ima 21 godinu pa ako se dokaze mozemo lako vremenom i da zaradimo od njega. Ndiaje je proveren igrac koji je u ozbiljnog golgeterskoj formi u poslednjih godinu i po dana ali od njega ne treba ocekivati cuda. Najveca prednost njegovog dolaska je sto nam u ovom timu fali klasican strajker koji napada loptu u prostor i ima korektnu realizaciju a on ce to da popuni. Tehnicki je malo sirov ali zato ne komplikuje previse kad udje u sansu a ulazi dosta lako jer je pokretljiv, prilicno brz za svoje gabarite i dugacak. Mana mu je igra glavom sto je cudno jer ima predispozicije, visok je i ima dobar odraz. O ovom malom iz Bazela nema mnogo materijala na netu, iz onog sto ima se ne moze Bog zna sta zakljuciti pa je bolje da procenu ostavimo kad ga budemo videli na terenu. Dakle, to nam je roster najmanje do zime a verovatno i do kraja sezone. Osecao bih se bolje da smo doveli Drkusica i Isidora umesto Djige i Ndiajea ali onda mozda ne bimo imali dovoljno za Busuarija koji lako moze da se pretvori u jednog od bitnijih igraca za ovaj tim. Njegovo uparivanje za Stamenicem ce malo da rastereti defanzivnu trojku i neutralisace u vecoj meri nego do sada Bukarijevo i Mitrovicevo povremeno zaboravljanje da igraju wing-bekove a ne krila. Takodje, ne bi me zacudilo da Mitrovic prvi izgubi mesto u timu i da se Olajinka prebaci na njegovo mesto a Ndiaje upari napred sa Krasoom ili Kataijem. Djiga ce verovatno uglavnom igrati u domacoj ligi osim ako se nekim cudom ne pokaze da su ga svi nekako prevideli, sto se u savremenom fudbalu ne desava. Glazer Degenek - Dragovic - Mijailovic/Rodic Bukari - Stamenic - Busuari - Olajinka Ivanic Ndiaje - Kraso To bi trebalo da bude prvi tim za Ligu Sampiona Sve se slažem osim što mislim da se za LŠ sprema Mitrović kao najjače oružje u tranziciji...čak mislim da će on ovih 6 utakmica propustiti samo zbog kartona ili ne daj bože povrede... Nemam nikakvih empirijskih dokaza za ovo osim onoga što je viđeno u Rusiji kad je osovina Ivanić- Mitrović funkcionisala fantastično što je malo ostalo u drugom planu jer je logično sva pažnja bila usmerena ka novim igračima ..
warp Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 15 minutes ago, roux senyurt said: bilo bi lepo kada bi sva trojica dosla, narocito ovaj marokanac. njemu se nekako najvise radujem, iako ne znam o njegovoj igri apsolutno nista. zamisljam ga kao prgavog malog koji ujeda okolo i nikada ne prestaje da trci. Nešto kao Lobotka u Napoliju prošle sezone, bilo bi sjajno... 1
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 36 minutes ago, Dimitrije said: Ako sam dobro razumeo, za Ndiajea smo platili 4 mil. evra a Djiga dolazi na pozajmicu za 0 evra. Koliko smo platili Busuarija? Nadam se da on postane nas Bili Bremner. Navodno isto 4 miliona.
Milosh76 Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 A onaj Koreanac iz Olimpijakosa? Navodno ga bas ozbiljno jurimo.
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 16 minutes ago, Milosh76 said: A onaj Koreanac iz Olimpijakosa? Navodno ga bas ozbiljno jurimo. Ne znam.
MiddleClass Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Ako sam dobro razumeo, za Ndiajea smo platili 4 mil. evra a Djiga dolazi na pozajmicu za 0 evra. Koliko smo platili Busuarija? Nadam se da on postane nas Bili Bremner. Busari 4 miliona, a Ndiaje skoro 5
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Just now, MiddleClass said: Busari 4 miliona, a Ndiaje skoro 5 Ndiaje je 4 miliona + milion u bonusima ako napravi odredjenu statistiku. 1
hrkljush boys_2 Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Inace mali Andrija Maksimovic (2007. godiste) dvostruki strijelac za Graficar na gostovanju Novom Sadu (2-2). 1
FPLS Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Điga i Endiaje su završeni, ovaj prvi je već stigao i jutros odradio prvi trening. Doveden je na Marinov predlog, navodno se odlično uklapa u profil agresivnog i brzog štopera sa sigurnim pasom, kakvog je tražio stručni štab. Endiajea je izabrao Bahar od nekoliko ponuđenih špiceva, kao vidi u njemu apgrejdovanu verziju Pjeroa iz Haife. On se večeras oprašta od Adane i sutra stiže u Beograd. Nadaju se još tom Korejcu iz Olija. Usmeni dogovor je postignut, čeka se da on izađe iz ugovora, ali nije baš izvesno da će se to raspetljati do sutra uveče. Marokanac je bio inicijalna opcija, ali se brzo odustalo jer Sent Etjen nije raspoložen da ga proda, bar ne po nama prihvatljivim uslovima. Friška i dosta pouzdana salata, bar je do sad bila. 4
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 16 minutes ago, FPLS said: Điga i Endiaje su završeni, ovaj prvi je već stigao i jutros odradio prvi trening. Doveden je na Marinov predlog, navodno se odlično uklapa u profil agresivnog i brzog štopera sa sigurnim pasom, kakvog je tražio stručni štab. Endiajea je izabrao Bahar od nekoliko ponuđenih špiceva, kao vidi u njemu apgrejdovanu verziju Pjeroa iz Haife. On se večeras oprašta od Adane i sutra stiže u Beograd. Nadaju se još tom Korejcu iz Olija. Usmeni dogovor je postignut, čeka se da on izađe iz ugovora, ali nije baš izvesno da će se to raspetljati do sutra uveče. Marokanac je bio inicijalna opcija, ali se brzo odustalo jer Sent Etjen nije raspoložen da ga proda, bar ne po nama prihvatljivim uslovima. Friška i dosta pouzdana salata, bar je do sad bila. Pih, steta.
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 hour ago, warp said: Sve se slažem osim što mislim da se za LŠ sprema Mitrović kao najjače oružje u tranziciji...čak mislim da će on ovih 6 utakmica propustiti samo zbog kartona ili ne daj bože povrede... Nemam nikakvih empirijskih dokaza za ovo osim onoga što je viđeno u Rusiji kad je osovina Ivanić- Mitrović funkcionisala fantastično što je malo ostalo u drugom planu jer je logično sva pažnja bila usmerena ka novim igračima .. Olajinka je daleko jaci, odgovorniji i bolji igrac, Mitrovic je samo brzi. Jedino sto bi Nigerijac igrao daleko od gola pa to moze da mu bude problem jer nije navikao. Za brzinu cemo videti koliko ce znaciti protiv ekipa i igraca ciji ritam igre su za klasu bolji od nase.
elementary Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Nadam se da je ta salata budjava , treba nam vezni kao leba , Kangvu su trebali da prodaju ako je stvarno bila neka ponuda . Videli smo da ne može i to je to .
warp Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 3 minutes ago, harper said: Olajinka je daleko jaci, odgovorniji i bolji igrac, Mitrovic je samo brzi. Jedino sto bi Nigerijac igrao daleko od gola pa to moze da mu bude problem jer nije navikao. Za brzinu cemo videti koliko ce znaciti protiv ekipa i igraca ciji ritam igre su za klasu bolji od nase. Ne bih imao nikakvih dilema da je formacija drugačija, odnosno da je 4-3-3, Olajinka bi bio starter, ovako mislim da je Mitrovićeva brzina nešto čime imamo da pariramo i najjačima kad im linije stoje visoko, sve uz koncepcijski rizik ostavljanja prostora protivnicima pozadi...Nešto slično kao što je Radonjić u Evropi značio Miloju, iako se radi o potpuno drugačijim trenerskim filosofijama i igračima ...
Recommended Posts