June 11, 20231 yr 6 minutes ago, Sandradjer said: Sta pijes? Hladnu koka kolu, naravno. Spoiler Posle sledi nalivanje viskijem kad Nolo osvoji...
June 11, 20231 yr Rud polako postaje omiljen igrac na turu, svi preko njega do nekih rekorda i trofeja.
June 11, 20231 yr 18 minutes ago, Jeremija said: Hladnu koka kolu, naravno. Reveal hidden contents Posle sledi nalivanje viskijem kad Nolo osvoji... Izgleda da mozes da pocnes
June 11, 20231 yr Just now, Milošica said: Malo me i nervira kad Kasper zajebe neke udarce. Škorpije mu u jarcu a Mars u qrcu...
June 11, 20231 yr Just now, Arkadija said: Mogao bi sada da uzme gem da bi počeo svojim servisom treći set. Mogao bi kad ne bi išao na mrežu ko june
June 11, 20231 yr 39 minutes ago, Milošica said: Evo ga Vojaž u publici. Morao sam da guglam da vidim ko je to Ne razumem u ovu modernu muziku
June 11, 20231 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Morao sam da guglam da vidim ko je to Ne razumem u ovu modernu muziku Ni ja.
June 11, 20231 yr Na koliko se samo zicera namestio Pešikan kad god izgovori Rud u genitivu Obilato ih koristim
June 11, 20231 yr Kakva dugokosa crnka je u onom prvom redu boksova, odmah iza linijskog! Mislim da je bila tu na svakom od mečeva koje sam otpratio. Da imam apartmane u Bugarskoj, danas bih tamo sedeo. Edited June 11, 20231 yr by Ras