Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

Hvala na prepricu:heart:

Cestitke Igi, ipak je konstanta, Muhova sestro brate :isuse:

Posted (edited)

Ja sam mislio da ce prelomiti kad je na 4:3 izvukla 15:40 u djus ali 4:4, onda brejk lopta u sledecem gemu i od tad nista

Edited by Zli Gli
Posted

U medjuvremenu, spas lezi u gacama :D

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Opasan je Rud, ja se brinem vise nego pred mec sa Alcarazom. Jos taj yonex sorc :wicked:

Bice mucenje kao sa Marejem nekad ali je tad Novak bio mladji. 

Posted

Moraće da pronađe način da mu razbije ritam, da miksuje mnogo više, do sada je bio i više nego uspešan u tome u međusobnim duelima.

Svakako potpuno drugačiji meč nego sa Alkarazom.

Posted (edited)

Kad igra? 14:30? Cudno mi je to, ali verovatno lupam.

Odgledacu prvi mec na RG ove godine, ako izgubi zna se :D

Edited by Sandradjer
Posted
7 minutes ago, Redoran said:

Nasuprot polufinalu gde su ga svi unapred otpisali, sada je Novaku unapred upisan trofej a to je tradicionalno najgora situacija za njega.

bold, + milion

nadam se samo da će iskustvo ipak presuditi i to što je do sada zbilja bio u dosta ovakvih situacija u kojima je fejlovao, naizgled ničim izazvano

tako da, valjda je već do sada naučio tu školu

ne smem da dajem prognozu ovaj put :D

Posted

Nece mec krenuti verovatno u 14:30, ili ce biti ubrzo prekinut, najavljeni su pljuskovi oko 15h za podrucje Pariza koji ce trajati par h.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
Just now, Chika Spale said:

Nece mec krenuti verovatno u 14:30, ili ce biti ubrzo prekinut, najavljeni su pljuskovi oko 15h za podrucje Pariza koji ce trajati par h.

Ideala, da počnu i završe indoors, u tri lagana seta.

Posted
1 hour ago, Chika Spale said:

Sada imaju krov, kiša ne bi trebalao da je problem

• +1 1
Posted

ima li neko mesto u beogradu gde vredi gledati novaka - da ima puno ljudi koji gledaju tenis, a ne slika bez zvuka u lokalu. 

moji ukucani mrace big time i ne smeju da gledaju live, moram da idem do prijatelja ili jos bolje do nekog bara. ne gleda mi se solo u decijoj sobi :x

Posted
3 hours ago, Redoran said:

Inače, noćas sam sanjao da se istog dana u isto vreme igraju RG finale i W finale. I ja gledam RG finale, Novak lagano gazi, ajde da prebacim na W finale da vidim šta se dešava, a tamo Novak protiv Nadala 2-2 u setovima i gubi 1:9 u tb petog seta. Mislim se: “Pa naravno da si od svih mesta na svetu ti izabrao da na faking Vimbldonu daš ovom 8 meč lopti i da se vrati na 23-23 u slemovima, zašto bi bilo drugačije?”. Onda je došao do 4:9 i tu sam vratio kanal na RG finale.

Kakvo ludilo od sna, podseti me na temu onih brutalnih lažova, gde je lik bio fudbaler, dao dva gola i trener ga izvede u 60-tom minutu na 2:0.

On se istušira, izađe sa stadiona, sedne u kafanu, poruči piće, uzme da lista novine i vidi da ovi izjednačili na 2:2.

Šta će on, vrati se na tekmu, kaže treneru da ga ubaci i zabode im još dva gola za pobedu.

• Haha 3