Midžeta Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Hvala na prepricu Cestitke Igi, ipak je konstanta, Muhova sestro brate
Zli Gli Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) Ja sam mislio da ce prelomiti kad je na 4:3 izvukla 15:40 u djus ali 4:4, onda brejk lopta u sledecem gemu i od tad nista Edited June 10, 2023 by Zli Gli
Serena Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Opasan je Rud, ja se brinem vise nego pred mec sa Alcarazom. Jos taj yonex sorc Bice mucenje kao sa Marejem nekad ali je tad Novak bio mladji.
VoodooDerina Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Moraće da pronađe način da mu razbije ritam, da miksuje mnogo više, do sada je bio i više nego uspešan u tome u međusobnim duelima. Svakako potpuno drugačiji meč nego sa Alkarazom.
Sandradjer Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) Kad igra? 14:30? Cudno mi je to, ali verovatno lupam. Odgledacu prvi mec na RG ove godine, ako izgubi zna se Edited June 11, 2023 by Sandradjer
Popular Post Redoran Posted June 11, 2023 Popular Post Posted June 11, 2023 Nasuprot polufinalu gde su ga svi unapred otpisali, sada je Novaku unapred upisan trofej a to je tradicionalno najgora situacija za njega. Ono što uliva malo optimizma je činjenica da je prošle godine u ovo vreme Nadal od 36 leta brutalno demolirao Rudonju u finalu. Novak od 36 leta bi na papiru trebalo da ima šta je potrebno makar za blago demoliranje. Inače, noćas sam sanjao da se istog dana u isto vreme igraju RG finale i W finale. I ja gledam RG finale, Novak lagano gazi, ajde da prebacim na W finale da vidim šta se dešava, a tamo Novak protiv Nadala 2-2 u setovima i gubi 1:9 u tb petog seta. Mislim se: “Pa naravno da si od svih mesta na svetu ti izabrao da na faking Vimbldonu daš ovom 8 meč lopti i da se vrati na 23-23 u slemovima, zašto bi bilo drugačije?”. Onda je došao do 4:9 i tu sam vratio kanal na RG finale. Kakav je on, a i mi što navijamo za njega, kapiram da je okrenuo na 11:9 i uzeo. 10
duda Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 7 minutes ago, Redoran said: Nasuprot polufinalu gde su ga svi unapred otpisali, sada je Novaku unapred upisan trofej a to je tradicionalno najgora situacija za njega. bold, + milion nadam se samo da će iskustvo ipak presuditi i to što je do sada zbilja bio u dosta ovakvih situacija u kojima je fejlovao, naizgled ničim izazvano tako da, valjda je već do sada naučio tu školu ne smem da dajem prognozu ovaj put
Chika Spale Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Nece mec krenuti verovatno u 14:30, ili ce biti ubrzo prekinut, najavljeni su pljuskovi oko 15h za podrucje Pariza koji ce trajati par h. 1 1
peralozac Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Just now, Chika Spale said: Nece mec krenuti verovatno u 14:30, ili ce biti ubrzo prekinut, najavljeni su pljuskovi oko 15h za podrucje Pariza koji ce trajati par h. Ideala, da počnu i završe indoors, u tri lagana seta.
Arkadija Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 1 hour ago, Chika Spale said: Nece mec krenuti verovatno u 14:30, ili ce biti ubrzo prekinut, najavljeni su pljuskovi oko 15h za podrucje Pariza koji ce trajati par h. Sada imaju krov, kiša ne bi trebalao da je problem 1
banecare1 Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 ima li neko mesto u beogradu gde vredi gledati novaka - da ima puno ljudi koji gledaju tenis, a ne slika bez zvuka u lokalu. moji ukucani mrace big time i ne smeju da gledaju live, moram da idem do prijatelja ili jos bolje do nekog bara. ne gleda mi se solo u decijoj sobi :x
Šumejker-Levi 9 Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 3 hours ago, Redoran said: Inače, noćas sam sanjao da se istog dana u isto vreme igraju RG finale i W finale. I ja gledam RG finale, Novak lagano gazi, ajde da prebacim na W finale da vidim šta se dešava, a tamo Novak protiv Nadala 2-2 u setovima i gubi 1:9 u tb petog seta. Mislim se: “Pa naravno da si od svih mesta na svetu ti izabrao da na faking Vimbldonu daš ovom 8 meč lopti i da se vrati na 23-23 u slemovima, zašto bi bilo drugačije?”. Onda je došao do 4:9 i tu sam vratio kanal na RG finale. Kakvo ludilo od sna, podseti me na temu onih brutalnih lažova, gde je lik bio fudbaler, dao dva gola i trener ga izvede u 60-tom minutu na 2:0. On se istušira, izađe sa stadiona, sedne u kafanu, poruči piće, uzme da lista novine i vidi da ovi izjednačili na 2:2. Šta će on, vrati se na tekmu, kaže treneru da ga ubaci i zabode im još dva gola za pobedu. 3
Recommended Posts