Max Morlock Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 42 minutes ago, napadaj said: Rodik odmah primetio: Au. 'bem ti starog lisca, ladno je predvideo šta će se desiti Još mu ljudi protivreče, kao nema šanse, on u fazonu "u pravu sam, videćete". Kad ono, par minuta kasnije otkazale noge... 3
Ras Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, nisam ja said: Za koga je gvozdeni majk čirovo? Mislim da se još ranije u nekoj prilici izjasnio kao Novakov navijač. Nisam tokom prenosa primetio na koju su stranu išle njegove rekacije. 1
Ros Posted June 9, 2023 Author Posted June 9, 2023 6 minutes ago, Ras said: Mislim da se još ranije u nekoj prilici izjasnio kao Novakov navijač. Nisam tokom prenosa primetio na koju su stranu išle njegove rekacije. braća po veganstvu https://talksport.com/sport/tennis/1006404/mike-tyson-tennis-novak-serena-williams-boxing-us-open/ 1 1
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Zajebano je to preforsiranje mladog tela, setite se Fokine, koji je bukvalno doziveo kolaps pre par godina. Edited June 9, 2023 by Lancia 1
Ros Posted June 9, 2023 Author Posted June 9, 2023 znaci od “protiv rusa u istorijskom meču” idemo na “protiv lika u šarenim gaćama” midontlajkit 1
Ras Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 5 minutes ago, Ros said: znaci od “protiv rusa u istorijskom meču” idemo na “protiv lika u šarenim gaćama” midontlajkit Priziva ne baš prijatna sećanja. 1
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ruud je igrao 4 puta protiv Djokovica i nije osvojio nijedan set, sta sam ja zapeo da igra protiv Zvereva. 1 2
Ros Posted June 9, 2023 Author Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Ras said: Priziva ne baš prijatna sećanja. to i kazem 1
Popular Post 3opge Posted June 9, 2023 Popular Post Posted June 9, 2023 kao sto sam i predvideo nadljudski Novakovi zglobovi dovode Alkaraza do potpunog kolapsa 2 8
Ros Posted June 9, 2023 Author Posted June 9, 2023 zverev promasio smec, i kaze nemac "djokovic je jedan od onih koji ne blistaju sa smecom", a beker ce na to "sve sam probao..." 2 4
Recommended Posts