June 9, 20231 yr 42 minutes ago, napadaj said: Rodik odmah primetio: Au. 'bem ti starog lisca, ladno je predvideo šta će se desiti Još mu ljudi protivreče, kao nema šanse, on u fazonu "u pravu sam, videćete". Kad ono, par minuta kasnije otkazale noge...
June 9, 20231 yr 1 minute ago, nisam ja said: Za koga je gvozdeni majk čirovo? Mislim da se još ranije u nekoj prilici izjasnio kao Novakov navijač. Nisam tokom prenosa primetio na koju su stranu išle njegove rekacije.
June 9, 20231 yr Author 6 minutes ago, Ras said: Mislim da se još ranije u nekoj prilici izjasnio kao Novakov navijač. Nisam tokom prenosa primetio na koju su stranu išle njegove rekacije. braća po veganstvu https://talksport.com/sport/tennis/1006404/mike-tyson-tennis-novak-serena-williams-boxing-us-open/
June 9, 20231 yr Zajebano je to preforsiranje mladog tela, setite se Fokine, koji je bukvalno doziveo kolaps pre par godina. Edited June 9, 20231 yr by Lancia
June 9, 20231 yr Author znaci od “protiv rusa u istorijskom meču” idemo na “protiv lika u šarenim gaćama” midontlajkit
June 9, 20231 yr 5 minutes ago, Ros said: znaci od “protiv rusa u istorijskom meču” idemo na “protiv lika u šarenim gaćama” midontlajkit Priziva ne baš prijatna sećanja.
June 9, 20231 yr Ruud je igrao 4 puta protiv Djokovica i nije osvojio nijedan set, sta sam ja zapeo da igra protiv Zvereva.
June 9, 20231 yr Popular Post kao sto sam i predvideo nadljudski Novakovi zglobovi dovode Alkaraza do potpunog kolapsa
June 9, 20231 yr Author zverev promasio smec, i kaze nemac "djokovic je jedan od onih koji ne blistaju sa smecom", a beker ce na to "sve sam probao..."