Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ovo je dojaja u neku ruku, sa jedne strane je tuzno gledati Karlitosa ovako povredjenog, a sa druge Djovak show program svadja se sa publikom i sam sa sobom
Bogotac Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Zloba u meni bi rekla da onaj gore vraca za Australiju 4
Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ako vraca nek vrati jako do samog kraja tj do kalendarskog GS
Popular Post Lancia Posted June 9, 2023 Popular Post Posted June 9, 2023 1 minute ago, Bogotac said: Zloba u meni bi rekla da onaj gore vraca za Australiju Ti najbolje znas, jesi Bogotac ili nisi 11
Popular Post Lancia Posted June 9, 2023 Popular Post Posted June 9, 2023 Just now, Shan Jan said: Nema deljenja ljubavi Mator je vise za ljubav, sad samo sex. 5 15
Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, Bogotac said: Kakve su mu sanse protiv Zvereva ili Ruda? Ja bi rekla velike, ali on voli da gubi od bezveznjaka tako da...da. Ti gledaj da jos vracas za Australiju, nemoj si cicija 1 3
Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 5 minutes ago, Midgeta said: Ovo je dojaja u neku ruku, sa jedne strane je tuzno gledati Karlitosa ovako povredjenog, a sa druge Djovak show program svadja se sa publikom i sam sa sobom Realno je i za njega zeznuta situacija. Vidiš da je onaj drugi na jednoj nozi ali pokušava, sad ti kao treba da spustiš svoj nivo i bodriš njega umesto sebe kako ne bi ispalo šupački, ali kako tačno da doziraš? Da li mu uopšte činiš dobro ako ga pustiš da uzme 4-5 gemova i pati se? Publika naravno uz njega, ti se i zbog toga smoriš. Teška situacija kako god da okreneš. 4
foto Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Bogotac said: Kakve su mu sanse protiv Zvereva ili Ruda? plitak potok, nakon polufinala. ali ovaj nas je poslednjih par godina sve samo predvidljiv. p.s. ja sam mu 'video' gospodsku titulu u belom u sred engleske.
ubibobi Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Realno, malo nas je ukakilo, delovalo je na početku 3 seta neposredno pred povredu da je Njole dobrano energetski pao Edited June 9, 2023 by ubibobi
Recommended Posts