June 9, 20231 yr Vraća se Alkaraz polagano (mada daleko od potpunog) a Novak mu svesrdno pomaže svojim ds ludilom. Evo sad je Alkaraz prvi put promašio ds.
June 9, 20231 yr 4 minutes ago, dùda said: Pa Novak ima 36 jbt. I meni je zao Novaka, bas se vidi da se muci sa kretnjama jer jbg matoro ali jos bi mi vise bilo zao malog da povredom zavrsi ovaj mec. Zalometrija
June 9, 20231 yr Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve
June 9, 20231 yr 1 minute ago, Arkadija said: Mali jos nije predao? Deluje da je bolje mada i dalje ne trcka kao pre.
June 9, 20231 yr Just now, mlatko said: Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve Mislim da se ne bi bunio da osvoji 22 GS sa takvim mišićima
June 9, 20231 yr 1 minute ago, mlatko said: Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve I on i Rune atleta bi pocepali Zlog ko Zabavnik. Uzas od klinaca.
June 9, 20231 yr Bezveze. Nikad ne volim da se bilo ko povredi makar mi bio i baš antipatičan (na kažem to za ovog malca). Ovo kao kad čekam neku utakmicu onako baš rado da gledam pa neko dobije crveni karton u 2.minutu i sve sjebe (mada ovo još gore, nema ko drugi da te vadi
June 9, 20231 yr Jeste nabacio bas mnogo mase za godinu dana, gledao sam ga dok je igrao one leve celindzere i bio je ekstremno mrsav. Mogao bi Novak smekerski da mu pusti bar jedan gem, ruzno bi bilo da padne djevrek u ovim okolnostima.
June 9, 20231 yr 1 minute ago, ubibobi said: Mislim da se ne bi bunio da osvoji 22 GS sa takvim mišićima Kad ih izdefinise i prilagodi svoju igru njima mozda i stigne da uzne
June 9, 20231 yr Nek on povede racuna o svom telu,ima starijeg sunarodnika,pa nek vidi,lik je poluinvalid.
June 9, 20231 yr Just now, Zli Gli said: Jeste nabacio bas mnogo mase za godinu dana, gledao sam ga dok je igrao one leve celindzere i bio je ekstremno mrsav. Mogao bi Novak smekerski da mu pusti bar jedan gem, ruzno bi bilo da padne djevrek u ovim okolnostima. Ovo veze nema sa Novakom, mislim indirektno ima, ali nek gleda on svoja posla.