Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Vraća se Alkaraz polagano (mada daleko od potpunog) a Novak mu svesrdno pomaže svojim ds ludilom. Evo sad je Alkaraz prvi put promašio ds.
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 4 minutes ago, dùda said: Pa Novak ima 36 jbt. I meni je zao Novaka, bas se vidi da se muci sa kretnjama jer jbg matoro ali jos bi mi vise bilo zao malog da povredom zavrsi ovaj mec. Zalometrija 1
mlatko Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve 4
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, Arkadija said: Mali jos nije predao? Deluje da je bolje mada i dalje ne trcka kao pre.
ubibobi Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, mlatko said: Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve Mislim da se ne bi bunio da osvoji 22 GS sa takvim mišićima
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, mlatko said: Jel samo meni preterana misicna masa za jednog 20-godisnjaka? Jeste da ima slicne karakteristike kao Nadal ali je nabacio previse kg za godinu-dve I on i Rune atleta bi pocepali Zlog ko Zabavnik. Uzas od klinaca. 1
Bogotac Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Mali nece da preda,rispekt.Mada rizikuje pogorsanje. 5
sasha Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Bezveze. Nikad ne volim da se bilo ko povredi makar mi bio i baš antipatičan (na kažem to za ovog malca). Ovo kao kad čekam neku utakmicu onako baš rado da gledam pa neko dobije crveni karton u 2.minutu i sve sjebe (mada ovo još gore, nema ko drugi da te vadi 1
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Jeste nabacio bas mnogo mase za godinu dana, gledao sam ga dok je igrao one leve celindzere i bio je ekstremno mrsav. Mogao bi Novak smekerski da mu pusti bar jedan gem, ruzno bi bilo da padne djevrek u ovim okolnostima.
mlatko Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, ubibobi said: Mislim da se ne bi bunio da osvoji 22 GS sa takvim mišićima Kad ih izdefinise i prilagodi svoju igru njima mozda i stigne da uzne 1
Bogotac Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Nek on povede racuna o svom telu,ima starijeg sunarodnika,pa nek vidi,lik je poluinvalid. 2
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Zli Gli said: Jeste nabacio bas mnogo mase za godinu dana, gledao sam ga dok je igrao one leve celindzere i bio je ekstremno mrsav. Mogao bi Novak smekerski da mu pusti bar jedan gem, ruzno bi bilo da padne djevrek u ovim okolnostima. Ovo veze nema sa Novakom, mislim indirektno ima, ali nek gleda on svoja posla. 1
Recommended Posts