Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Spanci kazu da je grc u pitanju, jbmlg, prvi bi vristali da je povreda pravila u pitanju.
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Zli Gli said: Jel nam glupo i neprijatno ili da se radujemo? Ja sam iskreno voleo da gledam ovaj mec, ali mi nije neprijatno. 3
stray cat Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Pratim samo rezultat meča i vaša kucanija, moram da primetim, pa gde je tu priprema, ko je tu 16 godina mlađi? 1
Arkadija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Sta se dogodilo? Na protestu sam. Jel Karlitos predao? 1
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Nije ni meni neprijatno, em iz razloga koji napisah par strana ranije a zbog kojeg mogu biti banovan, em je sve uvek nekako protiv nas malih nesretnih Srba pa je red da se i mi malo osevapimo od tudje muke... 1
Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Meni zao Karlitosa jbg, nadam se da se nije nesto tesko povredio :( 3
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Jel glupo sad da kenjam kako je ovo bar za mene nadljudska brzina i trosenje tela?¿ 5 2
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Arkadija said: Sta se dogodilo? Na protestu sam. Jel Karlitos predao? Nije jos ali ne deluje da ce uspeti da nastavi.
Arkadija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Lancia said: Jel glupo sad da kenjam kako je ovo bar za mene nadljudska brzina i trosenje tela?¿ Ja to stalno imam na umu kad njega gledam. 2
Recommended Posts