Milošica Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Just now, Midgeta said: Jel zvizde zbog toga sto je gubio poene ili zbog medikala o.O Zbog gubljenja poena. Jebiga mogao bi i Alkaraz da ih utiša. Edited June 9, 2023 by Milošica 1
Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Midgeta said: Jel zvizde zbog toga sto je gubio poene ili zbog medikala o.O Sad tek vidim da je Novak dobijao poene i brejk za dž, ne mogu da verujem kakvo idiotsko pravilo.
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Sa ovom povredom se Alkaraz sveo na kljaku po kretanju, mozda jos i gore a tu nema sanse.
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Koreca kaze, pravila su pravila, kad je grc u pitanju a ne povreda, ne moze da trazi medicinski tajm-aut bez gubitka poena, ako vec ne moze da servira.
Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Redoran said: Sad tek vidim da je Novak dobijao poene i brejk za dž, ne mogu da verujem kakvo idiotsko pravilo. Da, da, objasnila je odma Tort Alkarazu i on ipak uzeo medikal, ali je publika odma krenula da zvizdi, ona se nije ni cula prvi put kad je objasnjavala to pravilo publici. Pravilo je preglupo 1
Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Lancia said: Koreca kaze, pravila su pravila, kad je grc u pitanju a ne povreda, ne moze da trazi medicinski tajm-aut bez gubitka poena, ako vec ne moze da servira. Ali deluje da je povredjen, potpuno je prestao da se kreće. 1
ObiW Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 (edited) Koliko ste vi srecni ljudi sto ne morate da slusate Jima Courriera kako komentarise ovaj mec. Prica mnogo i bez veze. Ja sam slusao ljude na spidu koji su manje brbljali a pricali smislenije. Edited June 9, 2023 by ObiW 2
ubibobi Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Kaže umeju teniseri da budu najopasniji kada su povređeni
Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ovo je bizarno za gledati, mislim da je i Novak u zbunu šta da radi. Svaka čast dečku što se junački bori ali možda je bolje da preda nego da još i pogorša povredu. 4
Recommended Posts