Arkadija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 14 minutes ago, Ras said: Petak popodne na RG mi je kao navijaču NĐ najneprijatniji termin bez konkurencije. Apsolutno. Zar su Zberev i Rud atraktivniji teniseri pa su dobili večernji termin. Ovo je sudar starog kralja i pretedenta na presto. 1
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Just now, Zli Gli said: Bije nas al' bije i nji'ov Slabo ti igra ovaj kljakavi, al sta ja znam, debeli nas navikao na dominacije 1
W.F.C. Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Nole usporio maksimalno, mali se pali takodje maksimalno
Serena Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Arkadija said: Apsolutno. Zar su Zberev i Rud atraktivniji teniseri pa su dobili večernji termin. Ovo je sudar starog kralja i pretedenta na presto. Novak i Alcaraz su imali 2 dana odmora, a ova dvojica samo jedan. Zato uvek prvi mec igraju ovi iz gornje polovine. 2
Arkadija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Bije Karlitos, ali bije i ovaj naš. Videćemo koliko može da izdrži.
1n54jd3r Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Noletova taktika je da igra duboke lopte, gadja linije, pa sta bude. Za sada uspeva.
JohnnyD Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Setio sam se na koga me podseca Alkaraz. Sad jos samo da zabaguje. 1 5
Recommended Posts