Redoran Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ja od Novaka očekujem jedino da izadje na teren sa željom da igra i da ne kune sve živo i mrtvo kada promaši bh. I ako je moguće da održi <5 ufe po setu, to je samo po sebi dovoljno da ga drži u igri do kraja pa ko bude bolji. Ako krene sa princeza modom iz drugog i prethodnog kola, onaj terminator će ga počistiti sa terena. Dakle, pozitiva. Neka zagrli neko drvo ili popriča sa čašom vode pred odlazak u svlačionicu. 5
Serena Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 U prvom ce biti borba zestoka, Novak protiv sunca, vetra, publike, natopljenog terena, klizavih linija i Alkaraza. Dobija ga Spanac. U drugom Carlitos malo popusta (čelo 2cm ) i dobija ga Novak laganice. U trecem se ovaj vraca i opet borba na zivot i smrt. Novakov tim demontrativno napusta box jer ne moze vise da izdrzi pljuvanje i vredjanje, a onda se ovaj jos vise razbesni i u TB pocisti Spanca. Cetvrti set bi mogao biti plitak potok za Alcaraza jer nakon svega i Noletov CPU mora na hladjenje tako da u 5. set ulazi smiren i hladne glave (zaslo sumce na Satrijeu, a i vetar se primirio) pravi brejk na pocerku seta, nakon toga dobrim servisima cuva svoje servis gemove i nakon 5 sati igre privodi mec kraju. Spoiler Ovo su moje zelje, a u stvarnosti mozda bude i 3 0 za Spanca 😬 Sunce i vetar ne idu u prilog Novaku.
Shan Jan Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Godine polufinalista: 20, 24, 26, 36. Polako krece smena generacija 1
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 6:4 3:6 7:6 6:4 za Novaka 6:2 7:5 3:6 7:6 za Ruda U finalu plitak potok, Rud postaje Vavrinka U Kaspera Ruda mudasca su mala Kad sa druge strane vidi Rafoa Nadala Sad Nadala nema eto prvog slema Jbg 1
W.F.C. Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Nole gubi i ide u penziju a onda uzima i Vimbldon. 1 1
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Djole danas na treningu: Tražio je od svog trenera Gorana Ivaniševića da mu kaže kako da se namesti na jedan udarac i delovalo je da nije zadovoljan. "Pa, kaži mi nešto", rekao je Đoković uz odmahivanje glavom. 4
Profesionalac Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Koliko je lud počeće da se penje na tribine i da lupa kokavce po timu 1
James Marshall Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Dobro, mlad je, ima još vremena da mu (dobar) trener postavi te fundamente igre, ali možda Ivanišević i nije najbolje rješenje, gdje je, šta radi Tomas Muster
Serena Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Zao mi Gorana ali mislim da ce ga vestacka inteligencija uskoro zameniti 1
Recommended Posts