Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

alkaraz dobija prva dva seta, nole slavi na kraju

Posted

Ja od Novaka očekujem jedino da izadje na teren sa željom da igra i da ne kune sve živo i mrtvo kada promaši bh. I ako je moguće da održi <5 ufe po setu, to je samo po sebi dovoljno da ga drži u igri do kraja pa ko bude bolji.

Ako krene sa princeza modom iz drugog i prethodnog kola, onaj terminator će ga počistiti sa terena.

Dakle, pozitiva. Neka zagrli neko drvo ili popriča sa čašom vode pred odlazak u svlačionicu.

• +1 5
Posted

U prvom ce biti borba zestoka, Novak protiv sunca, vetra, publike, natopljenog terena, klizavih linija i Alkaraza. Dobija ga Spanac.

U drugom Carlitos malo popusta (čelo 2cm  :lolol:) i dobija ga Novak laganice.

U trecem se ovaj vraca i opet borba na zivot i smrt. Novakov tim demontrativno napusta box jer ne moze vise da izdrzi pljuvanje i vredjanje, a onda se ovaj jos vise razbesni i u TB pocisti Spanca. Cetvrti set bi mogao biti plitak potok za Alcaraza jer nakon svega i Noletov CPU mora na hladjenje tako da u 5. set ulazi smiren i hladne glave (zaslo sumce na Satrijeu, a i vetar se primirio) pravi brejk na pocerku seta, nakon toga dobrim servisima cuva svoje servis gemove i nakon 5 sati igre privodi mec kraju. 

Spoiler

Ovo su moje zelje, a u stvarnosti mozda bude i 3 0 za Spanca 😬

Sunce i vetar ne idu u prilog Novaku. 

Posted

Godine polufinalista: 20, 24, 26, 36.

Polako krece smena generacija :cry:

• +1 1
Posted

6:4 3:6 7:6 6:4 za Novaka

6:2 7:5 3:6 7:6 za Ruda

U finalu plitak potok, Rud postaje Vavrinka:cry:

U Kaspera Ruda mudasca su mala

Kad sa druge strane vidi Rafoa Nadala

Sad Nadala nema eto prvog slema

Jbg

• +1 1
Posted

Nole gubi i ide u penziju a onda uzima i Vimbldon. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Djole danas na treningu:

Tražio je od svog trenera Gorana Ivaniševića da mu kaže kako da se namesti na jedan udarac i delovalo je da nije zadovoljan.

"Pa, kaži mi nešto", rekao je Đoković uz odmahivanje glavom.

:lolol:

• Haha 4
Posted

Koliko je lud :laugh: 

počeće da se penje na tribine i da lupa kokavce po timu

• Haha 1
Posted

Dobro, mlad je, ima još vremena da mu (dobar) trener postavi te fundamente igre, ali možda Ivanišević i nije najbolje rješenje, gdje je, šta radi Tomas Muster :fantom:

Posted

Zao mi Gorana ali mislim da ce ga vestacka inteligencija uskoro zameniti :lolol:

• Haha 1
Posted

Jedino neka pronađena na Rtnju ili piramidama 

Posted

Može ceo đoković stati. 

Osim frizure.