Jean-Luc Picard Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 1 minute ago, Zli Gli said: Jel danas uzimamo set ili gubimo 3:0 rutinski? Mislim da đoko uzima set. Moja opklada je 4+ setova.
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Na 3:1 ne bi bio muk nego se bojim da ne prodjemo kao grcki hipster
Max Morlock Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 21 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Mislim da đoko uzima set. I ja. 5. 1
Jeremija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Pokazao je Alkaraz i odredjene slabosti na šljaci ove godine, recimo protiv Madjara, ili krajem meča protiv Cipiripija, što je nešto što bi Nole mogao mudro da eksploatiše. Ako ne, igraće protiv Zvereva za bronzu. 1
Midžeta Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Alatraz dobija Djovaksa vise manje rutinski, ali gubi od mog pulena Sašice Zvekija u finalu Spoiler Nadam se da sam ovimm pomogla Djovaku i Rudu
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 6 minutes ago, Jeremija said: Pokazao je Alkaraz i odredjene slabosti na šljaci ove godine, recimo protiv Madjara, ili krajem meča protiv Cipiripija, što je nešto što bi Nole mogao mudro da eksploatiše. Ako ne, igraće protiv Zvereva za bronzu. Samo nek igra ritmom Sinnera, to nije neka nauka i voila.
Jeremija Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Lancia said: Samo nek igra ritmom Sinnera, to nije neka nauka i voila. Ritmom, ali nikako mentalitetom...
Lancia Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 3 minutes ago, Jeremija said: Ritmom, ali nikako mentalitetom... Ako nesto ima, da i preliva, to je to 1
Zli Gli Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Po meni Zverev nije ni priblizno dobar kao pre povrede, svaki mec mu je mucenje i uvek dozvoljava protivnicima jako mnogo brejk lopti. Cak i protiv Dimitrova je dozvolio 16 komada ali nekad lepi a sad raspali Bugarin je opet ukljucio dugme za ssmounistenje. Rud posle nekog perioda lose forme opet igra svoju smaracku igru koja donosi rezultat, imam utisak da ce dobiti 3:1 bez vece drame. A Novak ako ne uzme prvi set ne vidim kako moze okrenuti ovog, onaj mec protiv Marosana je bio samo los dan i nedostatak motivacije verovatno.
Nikola77 Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 sve je to bilo super do sada, mlađani alkatraz se kreće kao leptirić i ubada ko pčelica, ali tenis je jedan sport kad igraš protiv novaka đokovića, a sasvim drugačiji kada igraš protiv svih ostalih. 1
aram Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ima ceo PTF "Kladionica, fantasy, zezalice i ostale lepe stvari...", ovde nemojte o klađenju, molim vas
Recommended Posts