Arkadija Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 36 minutes ago, Redoran said: Pričaće im to u nekoj ultra lux vili na obali Majorke koju im je on zaradio, tako da bih ja na njihovom mestu tu priču ispratio iskolačenih očiju dok smišljam dovoljno dobar hail superlativ kojim bih počastio dedu kada završi priču. Sve to stoji, samo mislim da Rud neće inspirisati ni jedno dete da se bavi tenisom. Alkaraz hoće, a i Rune , norvežanin nema šanse. 1
Serena Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 53 minutes ago, Arkadija said: Sve to stoji, samo mislim da Rud neće inspirisati ni jedno dete da se bavi tenisom. Alkaraz hoće, a i Rune , norvežanin nema šanse. Inspirisace i on neke male Norvezane poput njega. 2
Serena Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Kao sto ce i Siner inspirisati neke klince u planini s koje je i on sisao. Njih dvojica su bez harizme ali mene ipak manje nerviraju od Beretinija
Serena Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ucesnice turnira legendi na ovogodisnjem RG Skijavone, Hantukova, Peneta, Sabatini i Dulko 2 4
Popular Post Zli Gli Posted June 8, 2023 Popular Post Posted June 8, 2023 Ne znam jel ima neko u univerzumu da se nije lozio na Sabatini a vidim da je i dalje ribetina. Da sam mladji i manje polupan u glavu, dao bi joj da mi gazi visokim stiklama po mosnicama ili tako neke sado mazo gadosti, sve sto joj padne na pamet. 4 6
Lancia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 8 minutes ago, Zli Gli said: Ne znam jel ima neko u univerzumu da se nije lozio na Sabatini a vidim da je i dalje ribetina. Da sam mladji i manje polupan u glavu, dao bi joj da mi gazi visokim stiklama po mosnicama ili tako neke sado mazo gadosti, sve sto joj padne na pamet. Sabatini je matora, to je za mene, imas nesto mladje, Koncitu Martinez i Lindzi Devenport. 3 1
Lancia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Kim Klajsters, ko poručena za tebe Ja sam obozavao Kim
Serena Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Sabatini ima 53 god, bolja je zemljakinja joj Dulko Spoiler Sabatini ima vrat, dekolte i ruke kao baba od 70 godina 1
Serena Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 3 minutes ago, ubibobi said: Ona je pre neki dan rodila blizance
Lancia Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 1 minute ago, Serena said: Ona je pre neki dan rodila blizance Da, nisam ni znao da je lezbejka. Vidim je na slikama sa svojom partnerkom, suprugom, sta li vec.
Recommended Posts