June 7, 20231 yr Morace Rud i protiv Zvereva da se naradi. @Zli Gli Edited June 7, 20231 yr by Greek Freak
June 7, 20231 yr Ma naradice se ali deluje mi stabilnije i bolje do sad, na sljaci bi trebao da dobije. Ali ono finale protiv Nadala, bruka i sramota, covek se nije pojavio na mecu.
June 7, 20231 yr Mali oce da zavrsi kao sto i poceo, duplim greskama. Odma posle slavi do kasno u noc kad osvoji neki poen, pa opet jovo-nanovo... Edited June 7, 20231 yr by mlatko
June 7, 20231 yr Zverev je prosle godine protiv Rafe odlicno igrao do one povrede. Bice dobra oba polufinala.
June 7, 20231 yr 2 minutes ago, Serena said: Znaci u petak u 15 Nole i Carlitos, u 19 Rud i Zverka. Samo da vetra ne bude... 27º i jak vetar
June 7, 20231 yr 10 minutes ago, Lancia said: 27º i jak vetar Il meteo kaze 30, 9°C i jak vetar e jbg... Spoiler Nisam vise optimista... Edited June 7, 20231 yr by Serena
June 7, 20231 yr 5 minutes ago, Lancia said: Frodo izbacio Atletu I know there's a @Midgeta joke hiding in here... 😁
June 7, 20231 yr Sutra cure igraju polufinalne meceve. U 15.00 Muhova - Sabalenka, posle njih Svjontek - Hadad Maja. Prvi mec ce biti kao nekad Radvanska i Serena. U drugom mozda bude iznenadjenja jer je Maja dobila Igu lane u Torontu, jeste da je bio beton ali ko zna, mozda uspe jos jednom. Nisam znala da je Maja bila suspendovana zbog dopinga. https://sportklub.n1info.rs/?p=14956218 Jedno vreme je nije bilo, mislila sam povreda. Edited June 7, 20231 yr by Serena
June 8, 20231 yr 12 hours ago, JohnnyD said: ovaj ko mrtvo puvalo, a emocija nidje - sta ce on da prica unucima? Eto tako, igrao sam malo tenisa, dobijem koju, neku izgubim... Pričaće im to u nekoj ultra lux vili na obali Majorke koju im je on zaradio, tako da bih ja na njihovom mestu tu priču ispratio iskolačenih očiju dok smišljam dovoljno dobar hail superlativ kojim bih počastio dedu kada završi priču.